» »

Google Pixel

Google Pixel

««
85 / 85
»
»»

besame ::

Nabavi kakega še starejšega rabljenega. Imel bo slabšo baterijo, kar pa kompenziraš z nalaganjem Graphene ali Lineage, ki porabita 30-50% manj energije. Gapps pač porabi toliko, ko z vsemi senzorji non-stop spremlja kje si in kaj delaš, ter to sproti oddaja. Ne pomaga izklop lokacije, to je za 3rd party apps in airplane mode, ki je le izklop oddajnikov, kar gps in senzorji niso.

PrimozR ::

Bare minimum pri pixlih je itak 8 in 8a, ki že imata 7 let updejtov (torej še 4 leta). 7 in starejši so že brez updejtov, ker nimajo 7 let in so prestari.

280 € na Amazonu je refurbished, dobiš tudi navadno osmico za podoben denar, ne samo 8a.

9a za 390 se pa pomojem ne splača, če je 10a 410 €. Dodatno leto updejtov je pomojem vrednih tistih 30 € razlike.

Enron x86 ::

Sem ravnokar vzel 9a za 358 EUR z Amazon.de.

Refurbished telefona ne kupim nikoli več, odkar je v oglasu na Ebay pisalo, da ima iphone 13 mini original baterijo, stanje čez 80 %.
In je delalo en mesec odlično. Potem pa mrk.
Itak je tip (poslovni uporabnik) namontiral not kitajsko baterijo in upal, da je zadel na loteriji in da bo zdržala do njegovega garancijskega roka ...
Core i5-4690K@4.7| ASUS MAXIMUS VII HERO| 16 GB Corsair LP DDR3 1866 MHz|
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4

besame ::

Updati za nezahtevno uporabo niso toliko kritični. Nekateri imamo po več telefonov. Imam med drugim Pixel 4XL z GrapheneOS. Updatov več ni, ampak dokler dela, mi je ok. Baterija je še solidna. Pomembnih podatkov gor nimam, slike sproti shranjujem, gesel nimam shranjenih. Dela super. Za banko imam ločen telefon.

GupeM ::

Ne vem, kakšne slike imaš gor, ampak v teoriji so lahko tudi te "pomemben podatek" ki ti ga lahko nekdo ukrade. Lahko obstaja ranljivost, ki omogoča konstantno vklopljen mikrofon. Si res želiš, da "napadalec" vse sliši. Mogoče obstaja ranjivost, da se ti napadalec prek telefona poveže v lokalno omrežje?

Saj se delno strinjam, da če ne gre za glavni telefon, updati mogoče niso tako pomembni. Vsekakor pa ne pomeni, da če telefon ni glavni, je pa kar ok.

Zvezdica27 ::

17e:
S25:
Pixel 10:
Pixel 10a:
Pixel 10 Pro:
Pixel 9:

Tile telefoni so nekako iste cene, kateri je best buy, znamka je popolnoma nepomembna, gre se samo za to, da imam 5 let mir... po moje itak z vsemi, a katerega bi izbrali? na šihtu imam win, doma imaca m4...

zz

ZveeZ ::

Ce so res +- iste cene, je p10pro nobrainer

klinker ::

Dvomim sa je 10 pro podobna cena kot 10a

10a 525 e, medtem ko 10 pro 640e in 10 680e, 17e je 690e. s25 je recimo tudi 690e

Ista cena v smislu, da ni 300 in ni jurja oboje, za to razliko mi je vseeno.

Kupujem neki OK p/p in v resnici izbiram med temi, torej realno ponavljam:

Pixel 10, Pixel 10pro, iphone 17e ali S25?

Trenutno se nagibam k 17e, če sem iskren...

zz

Bizkit45 ::

ostani zvezdica in vzemi iTelefon, vsi ostali te bodo naredili white dwarf (čeprav je tudi neke vrste zvezda, ampak ni tvoj stil) :)

glej, iphone je v igri izključno zato, ker imam imaca in aira... zato ima nek smisel. Ker tako kot se pa to integrira, se noben android nikoli ne bo... apple je edini, ki se mi elegantno poveže z AVR, imacom, TV in še ostalim... pri androidu je skor neko jebovanje in če že imam imac kot glavni domači računalnik... je potem to faktor.

Ampak iščem p/p za dani denar, tako da... v resnici mi je vseeno, Imel sem tudi nexusa in samsunge in xiaomi (ki so bili 5 let nazaj nadmočni), tako da za firmo mi res dol visi...

zz

ZveeZ ::

Vzami iphona. Ce ga ne bos se bos prej al slej tolkel(la) po glavi. P/p gor dol, glavno je da dela BP s cim manj dr*anja.

Na papirju bi bil najboljsi p/p poco f8 ultra ali oneplus 15 za okoli 600€. V RL pa ni nujno tako.
««
85 / 85
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

VoLTE in VoWifi pri A1

Oddelek: Pomoč in nasveti
233290 (368) V-i-p
»

Kakšne so vaše izkušnje klicanja preko wifija (VoWIFI)

Oddelek: Pomoč in nasveti
362983 (606) johnnyyy
»

"Hočem mali Android telefon" (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
369102586 (23666) zavajon

Google pixel 7 pro kupil pokvarjen

Oddelek: Loža
122369 (1951) mangoslo
»

Mobitel z zelo dobro kamero (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
8824607 (21483) Leko

Več podobnih tem