» »

Kaj naredit ko naletiš na očitno pijanega voznika pred sabo

Kaj naredit ko naletiš na očitno pijanega voznika pred sabo

Temo vidijo: vsi
1
2
3

negotiator ::

Halfdead987 je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

Halfdead987 je izjavil:

Lahko pijes tudi sok ce ti pase, na pivo gres zaradi druzenja ne zaradi neizmerne zelje po pivu. In ce noces izpadet loser nerd in ti je primarni razlog okus piva (da me ne bo kdo za jajca drzal da vzamem pir samo ker nocem zgledat loser nerd) ga pac spijes. Big deal, ocitno si po enem piru kronik?

hahaha, tipa je sram pit brezalkoholne pijače, da ga nebi kolegi izločili iz družbe!!! :))

Ne, po enem pivu nisi kronik, tudi po litru viskija na vsake toliko časa (recimo enkrat na mesec) nisi. Samo usest za volan se ni treba.

Sam nimam problemov s pijtem alkohola. Pij ga kolikor ti pač paše, četudi si zaradi tega kronik. Samo ne za volan, ko piješ.

Hitting me with your own weaknesses is sad.
Nevem kako lahkl sklepas prvo da me je sram drugo da bi bil izlocen iz družbe zaradi tega, verjetno imas sam strahove pred tem da sploh tako na to gledas. Gre se za to da izpades normalen. Ko folk misli da je "all that cool kids do is cool" spontano, pac ni. Premisljeno je tako da izpadejo kul pri temu. Kle se pa ne gre za to da izpades kul ampak verjetno ne mislim v baru ob 11ih zvečer piti gostega soka. Še napisal sem da je primarni razlog okus, ampak vidim da te tudi pismenost daje.

Gre se za to, da izpadeš normalen? Imam občutek, da si lastiš iphone, če ga imajo ostali, zakaj ga ne bi imel še ti, da "dokažeš, da si normalen". Ali se motim?

V bistvu se gre za to, da si ovca - nimaš svoje lastne volje in svojih lastnih meril, samo oponašaš druge, ker drugače boš pa izpadel "bedak" ali "loser nerd", po tvoje. Ne morem verjet, da si to tako predstavljaš - da se tako sekiraš, kaj si drugi mislijo o tebi - na koncu že nesamozavesten izpadeš. Ne moreš pit soka s prijatelji, ker očitno nisi dovolj samozavesten, da bi prenesel njihove "WTF" poglede. Pa, kot sem že prej napisal, če te ne morejo sprejet takega, kot si, je mogoče čas, da razmisliš, če se sploh splača družit s takimi.

Kaj pa klobasam? V bistvu se gre vedno, samo zato, da se kam pride.

next3steps je izjavil:

Halfdead987 je izjavil:

3much5me
Zato ker nihče tam ne pije soka in se ne mislim delat hipsterja. Ura ima zelo veze. Alkohol pijes zvečer, kave zjutraj. Alkohola ne pijes zjutraj in kave ne pijes zvecer. Seveda lahko oboje pijes kadar hočeš ampak pri enem izpades kronik pri drugem te cudno gledajo(vsaj mene je danes ko sem hotel latte machiato ob osmih zvecer)

Ljudje z višjim IQjem ne obsojajo ljudi na prvo žogo.
No, ne rabi biti visok IQ, le ignoranta ne smeš imeti v sebi.
Ignorant bo rekel: "ČUDEN se mi zdi, da pije zvečer kavo."
Razgledan človek bo rekel: "Čudno se MI zdi, da pije zvečer kavo."

Še nikoli nisem videl, da bi se kdo zadrževal s kavo, tudi pozno zvečer.

*Ne leti nujno nate*
Potem pa začni malce spremljati okolico. Sem delal v kafiču, ki je ob zvečerih deloval tudi kot diskač. Nič čudnega ni bilo, če kdo alkohola ni konzumiral.

Ah, mogoče sem bil pa v bolj "normalnih" lokalih, ne tam, kjer se zbirajo samo tisti, ki jih je sram en sokec popit :)

PS: ne vem, če nisem napak razumel? S tem "zadrževal", sem hotel reči, da bi se jo kdo branil piti ob takih urah.
All easy problems have already been solved.

Zgodovina sprememb…

next3steps ::

Saj sem tudi jaz tebe sprva napak razumel, zato pa sem porinil tisti *Disclaimer* not.

krneki0001 ::

Halfdead987 je izjavil:

Nevem kako lahkl sklepas prvo da me je sram drugo da bi bil izlocen iz družbe zaradi tega, verjetno imas sam strahove pred tem da sploh tako na to gledas. Gre se za to da izpades normalen. Ko folk misli da je "all that cool kids do is cool" spontano, pac ni. Premisljeno je tako da izpadejo kul pri temu. Kle se pa ne gre za to da izpades kul ampak verjetno ne mislim v baru ob 11ih zvečer piti gostega soka. Še napisal sem da je primarni razlog okus, ampak vidim da te tudi pismenost daje.

Sem pa že prej napisal; nimam problemov z alkoholom. Tudi ob 11h zvečer brez problema naročim brezalkoholno pijačo. Moja družba namreč nima problemov s tem kaj kdo pije in noben ne misli, da je kul, ker drži v roki flašo pira. Smo skupaj zaradi družbe, ne zaradi pijače. Kar pa ne morem trditi zate, ker si misliš, da s pirom v roki izpadeš bolj kul pred kolegi.

Aphanisis ::

tech1 je izjavil:

Dosti krat se mi je že zgodilo da avto pred mano je tok vijugal nenormalno da sm se vscal od straha da ne bo naredu nesrečo, včasih za las ni zadel mimoidočega z drugega pasa...

Prehitet al met razdaljo in molit boga da ne naredi nesreče, al prijavit kapsom?

Govorim o več kot očitnem vijuganju...

Po mojem obstaja samo ena varna reakcija: takoj ustaviš svoj avto in pokličeš policijo. Med tem časom, ko si na telefonu s policijo in daješ informacije, mine dovolj časa, da med pijanim voznikom in tabo nastane varna razdalja in lahko mirno in brez skrbi odpelješ naprej.

Zgodovina sprememb…

Halfdead987 ::

negotiator je izjavil:

Halfdead987 je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

Halfdead987 je izjavil:

Lahko pijes tudi sok ce ti pase, na pivo gres zaradi druzenja ne zaradi neizmerne zelje po pivu. In ce noces izpadet loser nerd in ti je primarni razlog okus piva (da me ne bo kdo za jajca drzal da vzamem pir samo ker nocem zgledat loser nerd) ga pac spijes. Big deal, ocitno si po enem piru kronik?

hahaha, tipa je sram pit brezalkoholne pijače, da ga nebi kolegi izločili iz družbe!!! :))

Ne, po enem pivu nisi kronik, tudi po litru viskija na vsake toliko časa (recimo enkrat na mesec) nisi. Samo usest za volan se ni treba.

Sam nimam problemov s pijtem alkohola. Pij ga kolikor ti pač paše, četudi si zaradi tega kronik. Samo ne za volan, ko piješ.

Hitting me with your own weaknesses is sad.

Gre se za to, da izpadeš normalen? Imam občutek, da si lastiš iphone, če ga imajo ostali, zakaj ga ne bi imel še ti, da "dokažeš, da si normalen". Ali se motim?

V bistvu se gre za to, da si ovca - nimaš svoje lastne volje in svojih lastnih meril, samo oponašaš druge, ker drugače boš pa izpadel "bedak" ali "loser nerd", po tvoje. Ne morem verjet, da si to tako predstavljaš - da se tako sekiraš, kaj si drugi mislijo o tebi - na koncu že nesamozavesten izpadeš. Ne moreš pit soka s prijatelji, ker očitno nisi dovolj samozavesten, da bi prenesel njihove "WTF" poglede. Pa, kot sem že prej napisal, če te ne morejo sprejet takega, kot si, je mogoče čas, da razmisliš, če se sploh splača družit s takimi.

Kaj pa klobasam? V bistvu se gre vedno, samo zato, da se kam pride.

next3steps je izjavil:

Halfdead987 je izjavil:

3much5me
Zato ker nihče tam ne pije soka in se ne mislim delat hipsterja. Ura ima zelo veze. Alkohol pijes zvečer, kave zjutraj. Alkohola ne pijes zjutraj in kave ne pijes zvecer. Seveda lahko oboje pijes kadar hočeš ampak pri enem izpades kronik pri drugem te cudno gledajo(vsaj mene je danes ko sem hotel latte machiato ob osmih zvecer)

Ljudje z višjim IQjem ne obsojajo ljudi na prvo žogo.
No, ne rabi biti visok IQ, le ignoranta ne smeš imeti v sebi.
Ignorant bo rekel: "ČUDEN se mi zdi, da pije zvečer kavo."
Razgledan človek bo rekel: "Čudno se MI zdi, da pije zvečer kavo."

Še nikoli nisem videl, da bi se kdo zadrževal s kavo, tudi pozno zvečer.

*Ne leti nujno nate*
Potem pa začni malce spremljati okolico. Sem delal v kafiču, ki je ob zvečerih deloval tudi kot diskač. Nič čudnega ni bilo, če kdo alkohola ni konzumiral.

Ah, mogoče sem bil pa v bolj "normalnih" lokalih, ne tam, kjer se zbirajo samo tisti, ki jih je sram en sokec popit :)

PS: ne vem, če nisem napak razumel? S tem "zadrževal", sem hotel reči, da bi se jo kdo branil piti ob takih urah.

Auc, tebe polpismenost se bolj daje. Ne vem od kje vam sploh ideja, da obstajajo taksni ljudje, ki bi se nehali družit z nekom zaradi tega ker pije sok ob 11h v baru.

3 piri so zasvojenost? To lahko samo med nerdi na stju vidis ree

Invictus ::

Halfdead987 je izjavil:

So. ker ponavadi j to dnevna doza. Beri malo Ruglja... Seveda kronični pijanci tega ne berejo...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

joze67 ::

Invictus je izjavil:

So. ker ponavadi j to dnevna doza. Beri malo Ruglja... Seveda kronični pijanci tega ne berejo...

Lastne izkušnje?

Aja, dr. Rugelj. Ki se je celo življenje gibal med takimi. Ne da bi imel izkrivljen vzorec

Je, imel kr prav.

Je bilo pa zanimivo gledat ata, kako je z mopedom ganjal pijančke, da so laufali za savo v črnučah in jih nadiral da so nesposobni pezdeti.

noraguta ::

Telefoniranje med vožnjo povzroča motnje v pozornosti. Podobno kot če spiješ pol litra šnopca.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

tikitoki ::

Halfdead987 je izjavil:

Zakaj tega ni pri nas? 0.0 za vse voznike in 6 mesecev zapora za 0.05%(0.24mg/l) in 2 leti zapora za 0.12%?

Ker je bedno da greš po 2 pirih v zapor?

Po dveh pirih in ogrozanju ostlih udelezencev v prometu.

Pa tiste ki telefonirajo med vožnjo tud v arest. Premal se to preganja. Policaj bi moral imet možnost da perveri ali si med vožnjo telefoniral. Preveč je nesreč zaradi telefonov.

tikitoki ::

krneki0001 je izjavil:

Halfdead987 je izjavil:

Po enem litru viskija imas hujse probleme. Mogoce bos dobil prevoz z resilcem in bo problem resen:).

Kakšne probleme? Do sedaj po litru viskija še nisem potreboval rešilca. taksi je bil pa zelo uporaben, da me je pripeljal domov.

Netrunner ::

Je razlika nekaj spiti ali se napiti.

Za vožnjo avtomobila je ta razlika nepomembna. Po treh pirih nisi več dober za sedet za volanom. Pa 3 ledene pire spiješ komot po šihtu, če je zunaj orenk vroče.

shadeX ::

Sej to lahko sam pri sebi takoj ugotoviš.

Zdrži 2 meseca brez popit enega pira oz. kakšne druge alkoholne pijače (nop, niti za posebne priložnosti). Pa boš takoj videl kje si. Sej če lažeš, lažeš samemu sebi. Ne nam :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: shadeX ()

Halfdead987 je izjavil:

Auc, tebe polpismenost se bolj daje. Ne vem od kje vam sploh ideja, da obstajajo taksni ljudje, ki bi se nehali družit z nekom zaradi tega ker pije sok ob 11h v baru.

Auč. Ko zmanjka argumentov, sledi osebno prepucavanje. Tole ne bo dobro, mladenič.

dr.Akula ::

Ne vem kako da se moderatorji še niso vmešali in speljali temo nazaj tja, kamor je bila zastavljena. Do sedaj so bili eni štirje odgovori, ki so odgovorili OP, ostali samo alko - good/bad.
No, jaz sem do sedaj od kar vozim naletel na 2 taka voznika. Obema sem trobil, dokler nista zapeljala na kraj ceste in potem ustavil za njima.
Pri prvem sem dosegel, da se je na vozniški sedež presedel sovoznik, ki je bil precej bolj pri sebi.
Pri drugi situaciji je bil voznik res koma (ne razumem kako takim uspe sploh vžgati avto), pa še pravi buco. Z njim itak nisem mogel ničesar doseči; sem mu ponujal da pusti avto tukaj in ga jaz odpeljem domov ali da mu pokličem taksi. Ko sem mu ene 5x to predlagal in mu ni registriralo, sem rekel da potem bom pa poklical policijo in je bil za. Medtem ko sem klical, je dal v vzvratno, zapeljal na cesto in pobegnil. Pri tem je malo manjkalo da se ni zabil v moj parkiran avto. Policiji sem potem vseeno povedal v katero smer je šel in njegovo registrsko, ampak sklepam da niso za njim poslali nikogar.

Vem da nobena od mojih situacij ni bila idealno rešena (druga sploh ne), ampak res ne morem voziti za nekom, ki v nepreglednih ovnikih pelje čez nasprotni pas in samo čakati kdaj se bo z nekom počil.
ni podatka

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dr.Akula ()

GupeM ::

noraguta je izjavil:

Pa tiste ki telefonirajo med vožnjo tud v arest. Premal se to preganja. Policaj bi moral imet možnost da perveri ali si med vožnjo telefoniral. Preveč je nesreč zaradi telefonov.

Najbolje, da jim damo kar pravico, da lahko celo poslušajo vse pogovore zadnje pol leta. Če si slučajno kdaj med vožnjo telefoniral. Seveda je zelo pomembna tudi vsebina.

Policaj nima nobene pravice brskati po mojem telefonu brez sodnega naloga. Še v tem primeru mi ni treba povedati PIN kode. Še na zunaj ga lahko pogleda samo toliko, kolikor ga mu jaz hočem pokazat.

Če bi šli tako daleč, bi morali imeti tudi možnost da za nazaj preverijo če si kdaj prevozil polno črto, če si kdaj pozabil prižgati luči, če kdaj nisi dal smernika in če si kdaj prepeljal kakšen meter brez da bi si zapel varnostni pas. Seveda bi morali imeti tudi možnost pogledati, če kot pešec kdaj nisi šel čez prehod za pešce.

Blackbox v avtomobilu večina teh problemov reši. Še pa ti ni treba podatkov oddati v berljivi obliki.

GupeM je izjavil:

noraguta je izjavil:

Najbolje, da jim damo kar pravico, da lahko celo poslušajo vse pogovore zadnje pol leta. Če si slučajno kdaj med vožnjo telefoniral. Seveda je zelo pomembna tudi vsebina.

Policaj nima nobene pravice brskati po mojem telefonu brez sodnega naloga. Še v tem primeru mi ni treba povedati PIN kode. Še na zunaj ga lahko pogleda samo toliko, kolikor ga mu jaz hočem pokazat.

Če bi šli tako daleč, bi morali imeti tudi možnost da za nazaj preverijo če si kdaj prevozil polno črto, če si kdaj pozabil prižgati luči, če kdaj nisi dal smernika in če si kdaj prepeljal kakšen meter brez da bi si zapel varnostni pas. Seveda bi morali imeti tudi možnost pogledati, če kot pešec kdaj nisi šel čez prehod za pešce.

po tvojem telefonu ne sme brskat po moji slini pa lahko. čeprav je za vec kot 25% nesreč kriv prav telefon.

shadeX>Sej to lahko sam pri sebi takoj ugotoviš.

Zdrži 2 meseca brez popit enega pira oz. kakšne druge alkoholne pijače (nop, niti za posebne priložnosti). Pa boš takoj videl kje si. Sej če lažeš, lažeš samemu sebi. Ne nam :)

Brez problema. Realno ne vem ce spijem 1 pir na mesec, velikokrat nobenega. So pa meseci pri katerih grem na malo več.

3much5me>Auč. Ko zmanjka argumentov, sledi osebno prepucavanje. Tole ne bo dobro, mladenič.
Na vsako nepremišljeno zastavljeno vprasanje je bil dan odgovor. Tako da argumentov ni zmanjkalo.

crniangeo ::

Halfdead987 je izjavil:

Brez problema. Realno ne vem ce spijem 1 pir na mesec, velikokrat nobenega. So pa meseci pri katerih grem na malo več.

3much5me>Auč. Ko zmanjka argumentov, sledi osebno prepucavanje. Tole ne bo dobro, mladenič.
Na vsako nepremišljeno zastavljeno vprasanje je bil dan odgovor. Tako da argumentov ni zmanjkalo.

sam ne pijem alkohola like 7 let. Ok vmes sem enega spil in še to zaradi posebne priložnosti.
In ne nisem član AA.

Tisti k me poznajo, vejo koliko sem ga v mladosti nesel. In ne ni samohvala.

Alkohola se sploh ne potrebuje. Potrebujejo ga tisti, ki so prisesani na druzbo ker ne znajo izrazati svojega lastnega jazu. No glede na napisano predvidevam da si star med 18-24.
Ko boš imel bolj resno boljso polovico in otroke bos ugotovil, da tista klapa na katero si se rad prisesal ni tako good kot si mislil da je.
Najboljse je imeti prijatelja ki ti priskoci na pomoc ko je potrebno in ne tiste, ki bodo nasli izgovore, da ti ne bodo pomagali, ker ga bodo zvecer lepo spociti pil.
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.

jype ::

crniangeo> Alkohola se sploh ne potrebuje.

Ah, to pa ni res. Jaz ga sicer nikoli še nisem zaužil (po tem res ni potrebe), ampak za spucat glavo v kasetarju je pa zelo prav prišel.

crniangeo je izjavil:

Halfdead987 je izjavil:

sam ne pijem alkohola like 7 let. Ok vmes sem enega spil in še to zaradi posebne priložnosti.
In ne nisem član AA.

Tisti k me poznajo, vejo koliko sem ga v mladosti nesel. In ne ni samohvala.

Alkohola se sploh ne potrebuje. Potrebujejo ga tisti, ki so prisesani na druzbo ker ne znajo izrazati svojega lastnega jazu. No glede na napisano predvidevam da si star med 18-24.
Ko boš imel bolj resno boljso polovico in otroke bos ugotovil, da tista klapa na katero si se rad prisesal ni tako good kot si mislil da je.
Najboljse je imeti prijatelja ki ti priskoci na pomoc ko je potrebno in ne tiste, ki bodo nasli izgovore, da ti ne bodo pomagali, ker ga bodo zvecer lepo spociti pil.

Sej kdo pravi da potrebuješ? Tu se pogovarjamo o 3 pirih in ne o 5ih redbull vodkah kot to razumejo nerdi iz stja.

Ali 3 pire ali pa 5 redbul vodk, je čisto isto - po obeh zadevah nimaš kaj delat za volanom. In če rabiš to vsak dan, potem si kronik.

krneki0001 je izjavil:

Ali 3 pire ali pa 5 redbul vodk, je čisto isto - po obeh zadevah nimaš kaj delat za volanom. In če rabiš to vsak dan, potem si kronik.

Ni čisto isto. Niti približno isto. 3 pire na poln želodec še čutil dvomim da boš (unless you a softie, then drink only 2). Po 5ih redbull vodkah boš vozil kot v gta. S tem se strinjam, da si kronik če rabiš to vsak dan.

Tri piva vsebujejo 75ml alkohola, pet vodk pa okrog 60 ml alkohola. Tista ena enota gor ali dol.
Če v istem času spiješ oboje, vemo, kaj nas bolj opije.

next3steps je izjavil:

Tri piva vsebujejo 75ml alkohola, pet vodk pa okrog 60 ml alkohola. Tista ena enota gor ali dol.
Če v istem času spiješ oboje, vemo, kaj nas bolj opije.

Tri piva spiješ v precej daljšem času, sploh če si s kolegom. Redbull vodke pa pač piješ ko greš z namenom da se ga nabiješ in zato hitreje

Btw v eni redbull vodki je 24ml alkohola. Sepravi v petih 120.

Zgodovina sprememb…

ko greš z namenom da se ga nabiješ in zato hitreje

To je samo tvoje prepričanje. Eni pijemo žgane pijače počasi. Sploh, ker radi v dragih pijačah uživamo.
Pa še matematika ti ne štima.

next3steps je izjavil:

To je samo tvoje prepričanje. Eni pijemo žgane pijače počasi. Sploh, ker radi v dragih pijačah uživamo.

Wau, to so pa res drage pijače. Kul, če kupiš 5 redbull vodk da uživaš v okusu epic.
Eni pijemo žgane pijače počasi.
~ ja nerdi iz stja verjetno res rabijo pol ure za 1 redbull vodko, da jih nebo preveč neslo

Yep, tisto sem pa malo narobe zračunal ker sem računal procente namesto promilov. anyway, nedasemi spet

MasterTade ::

Da te policaj kaznuje ker si jim med vožnjo telefoniral in s tem morda reševal življenja, to je pa največja traparija. Ampak če imaš možnost, se ustavi, po potrebi daj vse 4 žmige in obvesti policijo. Ne pa odlašat, ker če se tist pred tabo zaleti in koga ubije se boš morda jezil sam nase ker nisi ukrepal. To bi moralo bit v CPP (saj pomoje je, a ni? ) da pokličeš 113 če naletiš na takega
Mors omnia aequat

solatko ::

Kar se tiče pijanih voznikov, sem v žiljenju dvema s pomočjo policije, preprečil ogrožanje drugih udeležencev v prometu. Prvi na cesti Litija - Ljubljana, čas stiskanja jabolk in še česa drugega, bitje pijano kot čep. Žena zraven poklicala 113 in v nekaj minutah je bil možakar na robu ceste in lepo vklenjen, ker je bil zaradi alkohola še agresiven. Zraven drobna ženica - verjetno njegova žena, zadaj pa dvo in tri letni otrok.
Gospa sem mi je naslednji dan s SMS zahvalila in objasnila, da je dec čisto v redu, dokler ne spije kozarček preveč. Sem ji svetoval, naj ga čim prej zapusti, da bodo otroci dosegli polnoletnost.

Drugi model se je zaradi mene srečal na AC NM-LJ, saj je pred menoj tako telovadil po cesti, da je bila skoraj preozka. Ravno tako so bili modri v nekaj minutah za nama in ga ustavili na prvem izvozu 300-400m naprej. Bil je ravno tako na robu preživetja.

Tudi mi smo bili mladi in potovali iz zabave na zabavo, ker pa smo vsi po vrsti imeli radi življenje, smo se vedno odpravili organizirano, z več avtomobili in vozniki so vedno pili brezalkoholne pijače. Tako smo prišli iz vseh, nekaterih res divjih zabav, vsi celi domov, pa še ogrožali nismo nikogar.
Ko sem peljal 3 nabite kolege v osemdesetih letih prejšnjega stoletja iz Radomelj (nek izbor miss, se ne spomnim česa v Špornu) do LJ, sem za pot potreboval točno 3 ure, saj smo imeli 11 kontrol, 4x sem pihal in predzadnjega sem vprašal, zakaj ne uporabljajo radiopostaj, da nebi tolikokrat stal, pa mi je v smehu dejal - če da policaj neupravičeno pihat treznemu vozniku, mora plačati balonček (5000 DIN) in kadar se je kakšen zajebal, niti slučajno ni sporočil naprej.

Je bilo pa pač tako, da, ko se je približal oknu, ga je vonj spominjal na gnil sod in enostavno ni verjel, da je voznik trezen (sam v tej situaciji verjetno tudi nebi).

Smo imeli kar nekaj takih zgodb, samo to je bil rekord, kar se tiče ustavljanja - policijskih kontrol (takrat je bila še ljudska milica).

Zato polagam vsem na srce, če opazite čudno obnašanje voznika, vozite lepo za njim, pokličite 113, povejte relacijo, ostalo pa prepustite možem v modrem. Brez skrbi, za tako stvar se odzovejo zelo hitro.
Pazite name, saj takega idiota nebi rad srečal.
Delo krepa človeka

Zgodovina sprememb…

• spremenil: solatko ()

trenerkar ::

tech1 je izjavil:

Dosti krat se mi je že zgodilo da avto pred mano je tok vijugal nenormalno da sm se vscal od straha da ne bo naredu nesrečo, včasih za las ni zadel mimoidočega z drugega pasa...

Prehitet al met razdaljo in molit boga da ne naredi nesreče, al prijavit kapsom?

Govorim o več kot očitnem vijuganju...

Poblendaš mu, pa gresta skupaj v prvo gostilno.

Halfdead987 je izjavil:

next3steps je izjavil:

Wau, to so pa res drage pijače. Kul, če kupiš 5 redbull vodk da uživaš v okusu epic.
Eni pijemo žgane pijače počasi.
~ ja nerdi iz stja verjetno res rabijo pol ure za 1 redbull vodko, da jih nebo preveč neslo

Yep, tisto sem pa malo narobe zračunal ker sem računal procente namesto promilov. anyway, nedasemi spet

Med procenti in promili je posredi samo ena nicla *smeh*

Halfdead987 je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

Ni čisto isto. Niti približno isto. 3 pire na poln želodec še čutil dvomim da boš (unless you a softie, then drink only 2). Po 5ih redbull vodkah boš vozil kot v gta. S tem se strinjam, da si kronik če rabiš to vsak dan.

Misliš, unless you have normal body weight? Upam, da veš, da ima masa vpliv, ne pa to, kakšen car si...

solatko ::

Carji so vsi tisti, ki ne pijejo, kadar vedo, da bojo vozili (karkoli).
Oni drugi so idioti in to ne glede na maso in količino.
Delo krepa človeka

Unknown_001 ::

solatko je izjavil:

Not my style, but I could get used to it.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

solatko> Oni drugi so idioti in to ne glede na maso in količino.

Ja hvala no!

Halfdead987 je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

V obeh primerih boš napihal čez dovoljeno mejo. Pa po 5 redbul vodkah boš imel manj občutka da si pijan, ker ogromna količina kofeina iz redbula dela svoje.

jype je izjavil:

solatko> Oni drugi so idioti in to ne glede na maso in količino.

Ja hvala no!

Od kdaj pa ti piješ? Na "oni drugi" je mislil na tiste, ki pijejo in potem sedejo za volan.

Zgodovina sprememb…

solatko je izjavil:

Se strinjam, samo pravim, da za enega 150kg človeka so tri piva nekaj drugega, kot za 60kg človeka. Pa nima veze, a si nek "frajer", ali nek "nerd". Ne vem, koliko je težak halflife ampak če rečemo, da ima 70 ali pa 80kg, naprimer, bo nek, kao "soft nerd", ki ima 150kg komot spil dosti več, kot on, brez da bi tako vplivalo nanj, kot na "halflife-a", pa čeprav je half life "tough guy".

Vožnja pod vplivom je pa itak zelo slaba poteza. Osebno tega še nikoli nisem naredil pa tudi kdaj, ko sem spil čisto preveč, mi niti na misel ni prišlo, da bi se usedel za volan. Na nekatere pa alkohol očitno zelo slabo vpliva. Postanejo agresivni, radi delajo materialno škodo... Jaz se nisem nikoli tako počutil pod vplivom, zanimivo.

Zgodovina sprememb…

nebivedu> Od kdaj pa ti piješ? Na "oni drugi" je mislil na tiste, ki pijejo in potem sedejo za volan.

Vem. Mal norce brijem.

LovelyTruth ::

spremenit zakon..

Ko te prvič dobijo dva dni v čuzo.
Drugič pol leta
Tretjič leto in pol..

Pa da vidim kok jih bo hrabrih...

LovelyTruth je izjavil:

spremenit zakon..

Drugič pol leta
Tretjič leto in pol..

A to pomeni da na dolenjskem in štajerskem kr vse preventivno zapremo, ker je 0.05% že v zraku?

Invictus ::

krneki0001 je izjavil:

LovelyTruth je izjavil:

spremenit zakon..

Drugič pol leta
Tretjič leto in pol..

A to pomeni da na dolenjskem in štajerskem kr vse preventivno zapremo, ker je 0.05% že v zraku?

Kake večje škode ne bo ;). Sam kam jih zapreti...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Utk ::

Če jih hočete res kaznovat, v Ljubljano...

scipascapa ::

Pri nas vlada noče spraviti s ceste pijane voznike, saj s tem izgubi veliko denarja.....kaj vam ni jasno?
Kakor jamrajo sedaj, ko je prodaja cigaret padla in je manj trošarin. Vam še ni kapnilo v male možgančke, kaj je smisel vlade in 90 posrancev? Veliko jela za nič dela.

GupeM ::

negotiator je izjavil:

[Na nekatere pa alkohol očitno zelo slabo vpliva. Postanejo agresivni, radi delajo materialno škodo... Jaz se nisem nikoli tako počutil pod vplivom, zanimivo.

To je precej odvisno tudi od tega kaj piješ. Velikokrat sem v družbi, kjer se pije na veliko. Kadar se pije samo pivo/vino, ni nikoli nobenega problema. Kadarkoli pa so mi naročili kaj žganega, pa je skoraj vedno bila štala. Pa so bili lahko manj pijani kot po pivu. Ko kdo po pivu ugotovi, da je res preveč, gre domov ali pa zakomira kar tam. Če se pije žgane, zmeraj pride do prepirov, nekajkrat celo do pretepa.

shadeX ::

scipascapa je izjavil:

Pri nas vlada noče spraviti s ceste pijane voznike, saj s tem izgubi veliko denarja.....kaj vam ni jasno?
Kakor jamrajo sedaj, ko je prodaja cigaret padla in je manj trošarin. Vam še ni kapnilo v male možgančke, kaj je smisel vlade in 90 posrancev? Veliko jela za nič dela.

Ne vem če je to ravno res. Po tem ne bi opozarjali z raznimi reklamami, da alkohol in volan ne gresta skupaj (in ob tem izgubljala denar).

Če bi država hotla met dnar bi legalizirala konopljo ;((

GupeM je izjavil:

negotiator je izjavil:

[Na nekatere pa alkohol očitno zelo slabo vpliva. Postanejo agresivni, radi delajo materialno škodo... Jaz se nisem nikoli tako počutil pod vplivom, zanimivo.

To je precej odvisno tudi od tega kaj piješ. Velikokrat sem v družbi, kjer se pije na veliko. Kadar se pije samo pivo/vino, ni nikoli nobenega problema. Kadarkoli pa so mi naročili kaj žganega, pa je skoraj vedno bila štala. Pa so bili lahko manj pijani kot po pivu. Ko kdo po pivu ugotovi, da je res preveč, gre domov ali pa zakomira kar tam. Če se pije žgane, zmeraj pride do prepirov, nekajkrat celo do pretepa.

V bistvu imam osebno raje močnejše pijače, okus piva mi ni všeč. Pa še vseeno nisem imel težav, ne vem, zakaj bi bila pri žganih pijačah kakšna razlika?
1
2
3

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Koliko pirov lahko spijete? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9415027 (1750) matobeli
»

Napihal sem (strani: 1 2 3 4 5 6 )

25430688 (7554) Kvinta
»

jutri zdravniški pregled, včeraj pil alkohol... (strani: 1 2 )

5752603 (33305) joze67
»

Koliko lahko spijem (da še lahko vozim) (strani: 1 2 )

7225882 (17826) krneki0001
»

ali si lahko pijan od enega piva in dvojnih borovnick (strani: 1 2 )

5411787 (10293) gendale

Več podobnih tem