» »

Kaj naredit ko naletiš na očitno pijanega voznika pred sabo

Kaj naredit ko naletiš na očitno pijanega voznika pred sabo

Temo vidijo: vsi
1 2
3
»

krneki0001 ::

Sej je ni, problem je samo v glavah ljudi, ker niso sproščeni, ampak že živčni pridejo pit, potem se ga ubijejo z alkotom in tista živčnost preide v agresijo. Pa ni važno pivo ali "žestoko". Razliak je samo v tem da za 3 pšire rabiš eno uro, če sediš za mizo in se pogovarjaš, viskiji pa ponavadi padejo naenkrat, ker jih noben ne zna počasi z užitkom piti.

GupeM ::

@nebivedu: Mogoče je res problem v tem, da žgane padajo na hitro in z enim požirkom zaužiješ približno isto količino alkohola kot pri pivu v 20 do 30 min. Razlika med obnašanje folka pa zagotovo je. A je ralog čas v katerem se spije ali kaj drugega, pa ne vem.

krneki0001 ::

Razlog je v večini to, da vsi tekmujejo kdo bo več spil. Če se nekam usedeš, pa že kaj spiješ, spij to z užitkom, sej se ga ni treba ubit z alkoholom.

Je velika razlika, če z užitkom med pogovorom en konjak spiješ, kot pa na silo par pirov ali viskijev, da se ga boš ubil z alkotom in se s tem pokazal kolegom, koliko ga spiješ.

negotiator ::

Nima veze to, kako hitro spiješ, z obnašanjem - ima s tem, da si bolj pijan, ne naredi te pa nasilnega, če pač nimaš takih lastnosti pod vplivom. Nekateri so čisto v redu, ko so trezni, kadar pa se napijejo, so pa katastrofalni. Je pa bolj pogost primer, da so pod vplivom (še bolj) nasilni tisti, ki so že v osnovi nasilni.
All easy problems have already been solved.

shadeX ::

Tisti, ki pijete. A ste že poskusili kaj takega?

:)

Buggy ::

tech1 je izjavil:

Dosti krat se mi je že zgodilo da avto pred mano je tok vijugal nenormalno da sm se vscal od straha da ne bo naredu nesrečo, včasih za las ni zadel mimoidočega z drugega pasa...

Prehitet al met razdaljo in molit boga da ne naredi nesreče, al prijavit kapsom?

Govorim o več kot očitnem vijuganju...

...po cem pa sklepate da je slo za alkohol?

Po mojih izkusnjah je tako vijuganje dostikrat povezano z blond dolgimi lasmi in telefonom v eni roki...v drugi po moznosti se cik.

Lahko da je voznik bil tudi pod vplivom dolocenih zdravil ali pa je starejsa oseba, ki je zakrcena za volanom in na pol slepa(imamo enega takega lokalno).

Lahko je bil tudi zapuhan do amena ali pa je prepir usel nadzoru in se kolovrati z rokami...tudi kaksno zadovoljevanje dolocenih potreb ni izkljuceno :)

Skratka razlogov je lahko kar nekaj, se pa strinjam, da je alkohol kar pogosti krivec za take stvari sploh ob vecernih urah

Kaj se v tem primeru naredi? Ce je le mozno varno prehiteti grem jaz cimprej mimo in se z njim ne ukvarjam. Ce se namrec kaj zgodi pred teboj navkljub varnostni razdalji lahko nabases svojo porcijo, ko se mu bo kdo ali izmikal ali pa ce bo pocilo tako nesrecno, da bos se ti kaj pokasiral.

Policijo imamo pa zato, da kontrole na cesti izvaja in se ne mislim se s tem ubadat, da bom klicaril/tozaril in pojasneval kaj se dogaja...ja vem da nisem zgleden drzavljan :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

noraguta ::

shadeX je izjavil:

Tisti, ki pijete. A ste že poskusili kaj takega?

:)

Najhuj so slefconfident zaponahci
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

next3steps ::

Buggy je izjavil:

tech1 je izjavil:

Dosti krat se mi je že zgodilo da avto pred mano je tok vijugal nenormalno da sm se vscal od straha da ne bo naredu nesrečo, včasih za las ni zadel mimoidočega z drugega pasa...

Prehitet al met razdaljo in molit boga da ne naredi nesreče, al prijavit kapsom?

Lah', da je voznik bil v slabem psihogizičnem stanju. Sem imel nekaj tednov nazaj takšno izkušnjo, kjer sem se pri 140km/h skoraj zabil v nasproti vozeči kamijon.
feelsbadman.gif

dr.Akula ::

next3steps je izjavil:

Buggy je izjavil:

tech1 je izjavil:

Lah', da je voznik bil v slabem psihogizičnem stanju. Sem imel nekaj tednov nazaj takšno izkušnjo, kjer sem se pri 140km/h skoraj zabil v nasproti vozeči kamijon.
feelsbadman.gif

A tovornjak je vozil v napačno smer po avtocesti?
ni podatka

next3steps ::

Zakaj bi tovornjak vozil v napačno smer po avtocesti?

crniangeo ::

vprasanje je na mestu, kje drugje pa ljudje vozijo več kot 140 km ? :)
si morda ti vozil po napacni smeri po avtocesti ?:)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.

chort ::

Po mojem mnenju je edini pravi odgovor na vprašanje - pokličeš policijo. Če ni pijan mu itak ne bo nič, če pa je pa naj gre malo razmišljat do iztreznitve (beri: spat).
Alternativa je, da ga prehitiš, nato pa po radiu slišiš da je koga povozil ali (v najboljšem primeru) škodil sebi.

solatko ::

Najhujše je to, da te lahko ob prehitevanju zrine s ceste.
Lepo za njim, telefon v roke in klicat policaje, objasnit kje se nahajaš in potem počakat na razplet. Verjemite, da so v takih priložnostih, kar hitri.
Delo krepa človeka
1 2
3
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Koliko pirov lahko spijete? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9414874 (1597) matobeli
»

Napihal sem (strani: 1 2 3 4 5 6 )

25430516 (7382) Kvinta
»

jutri zdravniški pregled, včeraj pil alkohol... (strani: 1 2 )

5752268 (32970) joze67
»

Koliko lahko spijem (da še lahko vozim) (strani: 1 2 )

7225699 (17643) krneki0001
»

ali si lahko pijan od enega piva in dvojnih borovnick (strani: 1 2 )

5411711 (10217) gendale

Več podobnih tem