Forum » Pomoč in nasveti » Vracilo monitorjev
Vracilo monitorjev
HotIce ::
Preko Mlacoma sem kupil 2 monitorja in ker z njimi nisem zadovoljen bi jih rad vrnil.
Pa me zanima koliko casa imam za vracilo in ce lahko vrnem kljub temu da sm jih uporabljal max 1 uro in z tem da sm odprl HDMI kabel iz embalaze?
Hvala
Pa me zanima koliko casa imam za vracilo in ce lahko vrnem kljub temu da sm jih uporabljal max 1 uro in z tem da sm odprl HDMI kabel iz embalaze?
Hvala
HotIce ::
Ja nakup je bil opravljen preko spleta...To da sm odprl enbalazo od HDMI kablov nic ne vpliva na vracilo?
Seljak ::
Vsaka trgovina ima drugače. Mimovrste recimo izpolniš obrazec za odstop od pogodbe in izdelek lepo vrneš,brez,da bi jim razlagal za kaj in kako!
mat xxl ::
Kot jaz vem, tudi oni vrnejo, odbijejo sicer ene 30% za preizkušanja in, pa ker je izdelek sedaj odprt in, ga kot novega ne morejo več prodajati, kar je ne nazadnje pravilno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vračilo blaga v enaa (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 38141 (3110) | tomaz- |
» | Vračilo blaga v Big Bangu in Harvey NormanuOddelek: Pomoč in nasveti | 3142 (2803) | DePalmo |
» | vračilo miške g502 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11664 (6951) | svecka |
» | BigBang vračilo blaga 1.1 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 81178 (71828) | St235 |
» | BigBang nateg (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12114 (8193) | BoBi19 |