» »

Telemach deljenje kabelske na večih lokacijah

Telemach deljenje kabelske na večih lokacijah

puhmaister ::

Se opravičujem, če je že kje razloženo, vendar nisem našel. Morda kdo ve ali je mogoče imeti tv preko telemacha na večih lokacijah, vendar le z eno naročnino. Se pravi kot primer, da imam zakupljen njihov trojček in 2 tv sprejemnika, vendar bi uporabljal doma le enega, medtem ko bi drugega na vikendu. Na obeh lokacijah je možna kabelska. Na vikendu je večina programov zaklenjenih, zato me zanima če bi lahko gledal vse kot jih imam doma v kolikor bi 1 telemachov sprejemnik priklopil tam ali pa bi za to potreboval ločeno naročnino od operaterja?

Scorpia ::

Kako imas na vikendu kabelsko ce ni narocnine?
Drugace ce je isti operater, bi moglo prek conax modula delovati, tudi na drugi lokaciji v kolikor v tojem primeru imas tam kabelsko istega operaterja?
Kaj pa o Total tv si kaj gledal? Ker tukaj ni problemov imeti eno narocnino pa vec sprejemnikov. Pa operaterjem ne smes povedati, kaj zelis narediti. Narocnina je vezana na naslov...
////

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Scorpia ()

joze67 ::

Na vikendu NET Silver ali kaj takega, potem lahko uporabljaš D3GO iz paketa, ki ga imaš doma. Če imaš doma tak paket, seveda.

puhmaister ::

Hvala za odgovore. Skušam s čim manj stroški, tako da mi total tv ni najbolj všeč, saj nimamo krožnika... Iz istega razloga mi tudi 2. opcija s silver paketom na vikendu ne dopade najbolj. Ne vem kako je kabelska, vem samo da programe najde vendar so zaklenjeni, plačujemo pa samo rtv.

Zgodovina sprememb…

Scorpia ::

btw kroznik je se najmanjsi strose, rabljen + nov lnb te stane 15e... moral bos ugotoviti kateri operater je prisoten na vikendu in ce je doma prisoten isti operater. v nasprotnem primeru ne bo ceneje kot total tv, pa doma zamenjas kabelsko s total in sprejemnik nosis s seboj, ko gres na vikend. Vsaj sam tako pocnem.
////

puhmaister ::

Ok, hvala za informacije.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

A1 TV AS LTE (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Omrežja in internet
21051918 (27257) brez-imenko
»

Satelitska TV - čiste osnove, kaj potrebujem, programi... (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
5311340 (6914) Scorpy84
»

DVB-C kartica

Oddelek: Omrežja in internet
91144 (843) Mavrik
»

Satelitska TV

Oddelek: Zvok in slika
136360 (4563) chrush
»

Total TV

Oddelek: Zvok in slika
294348 (4348) BlackHole

Več podobnih tem