Forum » Pomoč in nasveti » Garmin Nuvi 1300 posodobitev zemljevidov
Garmin Nuvi 1300 posodobitev zemljevidov
mmanson ::
Pozdravljeni,
na Garminu Nuvi 1300 sem posodobil zemljevide, s črno odklenjeno verzijo, enostavno s copy paste načinom. Po posodobitvi, pa se mi pri iskanju države, nekatere pokažejo 2x. Tako imam npr. Andora in Andorra ali pa Hrvaska in Hrvatska, Nemcija in Deutschland. Kot bi bila na voljo tako slovensko kot originalno ime države. Vklopljen je samo en zemljevid CN Europe NT 2016.20, Basemap-a pa tudi ni na napravi. Se da seznam popraviti samo na slovenske nazive?
hvala in lp.
na Garminu Nuvi 1300 sem posodobil zemljevide, s črno odklenjeno verzijo, enostavno s copy paste načinom. Po posodobitvi, pa se mi pri iskanju države, nekatere pokažejo 2x. Tako imam npr. Andora in Andorra ali pa Hrvaska in Hrvatska, Nemcija in Deutschland. Kot bi bila na voljo tako slovensko kot originalno ime države. Vklopljen je samo en zemljevid CN Europe NT 2016.20, Basemap-a pa tudi ni na napravi. Se da seznam popraviti samo na slovenske nazive?
hvala in lp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google navigacijaOddelek: Mobilne tehnologije | 6025 (538) | GupeM |
» | Google Street View začenja pot po Sloveniji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 49918 (30363) | M@73Y |
» | Slovenija protiv ulaska Hrvatske u EU! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11752 (5983) | errhec |
» | Hrvaska in vstop v EU (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 24197 (15952) | dzinks63 |
» | Zakaj se Slovenija čez čas zmanjšuje? (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 7435 (5177) | MadMicka |