Forum » Šola » izredno šolanje
izredno šolanje
Ona ::
Pozdravljeni,
Letos sem si drugo konferenco nabrala kar nekaj negativnih ocen in me zanima, če se da te negativne predmete narediti po izpitih- izredno, da mi nebi celo šolsko leto šlo v nič?
šolanje bi naprej nadaljevala izredno.
Lp.
Letos sem si drugo konferenco nabrala kar nekaj negativnih ocen in me zanima, če se da te negativne predmete narediti po izpitih- izredno, da mi nebi celo šolsko leto šlo v nič?
šolanje bi naprej nadaljevala izredno.
Lp.
[D]emon ::
Ker je tako zelo tezko stopiti do referata in vprasati ?
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
pero12 ::
Verjetno misliš izredno na kakšni drugi poklicni šoli (izobraževanje odraslih)? Kjer se ti priznajo vsi predmeti od prej, izdelaš samo še preostale, za kar seveda plačaš.
sandmodnigga ::
Še nekaj, kaj včasih šole pozabijo povedati.
Pri izobraževanju odraslih je mogoče še enkrat pisati teste, ki so že bili opravljeni (jih popraviš) ali pisati teste, ki sodijo v višje letnike. V kolikor praktične vaje/praksa ni ovira, se da vse poklicne šole narediti v enem letu.
Pri izobraževanju odraslih je mogoče še enkrat pisati teste, ki so že bili opravljeni (jih popraviš) ali pisati teste, ki sodijo v višje letnike. V kolikor praktične vaje/praksa ni ovira, se da vse poklicne šole narediti v enem letu.
Ona ::
kaj pa štipendija, ki sem jo prejemala čez šolsko leto, ali jo bom morala vrniti?
3 predmete imam negativne, ki jih bom opravila po izpitih čim prej, verjetno jih zanima spričevalo na koncu ne glede kako sem letnik zaključila.
3 predmete imam negativne, ki jih bom opravila po izpitih čim prej, verjetno jih zanima spričevalo na koncu ne glede kako sem letnik zaključila.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vpis na srednjo šolo za status (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šola | 201969 (40786) | Filip8 |
» | status študentaOddelek: Šola | 6455 (3900) | MadMen |
» | Vpisnine na Višjih šolahOddelek: Šola | 6088 (3990) | šernk |
» | Ponavljanje ?Oddelek: Šola | 6958 (6497) | St235 |
» | kazenski test 13. junij, a ni da 2 tedna pred koncem... (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 9619 (8199) | ERGY |