Forum » Šport » Katere proteine??
Katere proteine??
Djole ::
Na ZPS imajo neke teste proteinovima kdo naročnino?
https://www.zps.si/testi/test-sirotkini...
Na prejsnji strani nekje na sredini sem objavil test.

Horas ::
poguglaš gymbeam code cupon pa ti vrže par linkov in sprobaš, ravno prejšnji dan sm naročal za 210EUR in našel 10% kupon
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Horas ()

Scaramouche3 ::
Okapi ::
Jaz kupujem v Mercatorju, Polleo (Me:First). Vzamem 2,27 kg, uporabim 25% popust in pride malo manj kot 22 evrov kila.
https://mercatoronline.si/izdelek/18911...

stara mama ::
Scaramouche3 je izjavil:
poguglaš gymbeam code cupon pa ti vrže par linkov in sprobaš, ravno prejšnji dan sm naročal za 210EUR in našel 10% kupon
To se ti da napisat,ne pa kupona?
Ja pomagal ti je pridobit popust, ne pa naredil vse delo namest tebe,
potem ga boš pa še haklal zakaj trosi neuporabne kode.
Eni ste res na komot!
Ekologija™ in Trajnost™
Groot ::
Jaz kupujem v Mercatorju, Polleo (Me:First). Vzamem 2,27 kg, uporabim 25% popust in pride malo manj kot 22 evrov kila.
Drago. Brez kupona pa tako ali tako škoda izgubljati besede.
Groot ::
Zato ker je bilo to v tej temi že večkrat prežvečeno. Proteine od GymBeam ali pa THE dobiš v akciji ceneje. Že redna cena pri obeh je enaka ali pa nižja kot tvoj predlog. Npr. Amino Whey od THE je redna cena 49,99 EUR za 2300g. V akciji (ali pa če si zlati član) je cena dobrih 42 EUR, ob redkih priložnostih celo manj.
Jaz vidim za THE klubsko ceno 50 evrov. 'Klubska" cena v Mercatorju za Polleo je 49 evrov. In Amino Whey je koncentrat, kar zaradi preveč laktoze ni zame. In v sirotkinih beljakovinah nočem imeti govejih "odpadkov";-)
ZveeZ ::
Tisti ki konzumirate te praske:
- koliko g beljakovin zaužijete dnevno, da potrebujete take dodatke?
Jajc, mesa in rib ne uzivate?
Ker jaz imam obraten problem in pazim, da jih ne pojem prevec, ker ce ne, se jih hitro nabere 200g+. Trenutno gledam, da jih pojem max 150g (2g na kg željene telesne mase).
Ker jaz imam obraten problem in pazim, da jih ne pojem prevec, ker ce ne, se jih hitro nabere 200g+. Trenutno gledam, da jih pojem max 150g (2g na kg željene telesne mase).
Ni problem pojesti 150 gramov beljakovin v obliki "prave" hrane. Problem je, ker tako lahko hitro dobiš preveč kalorij, oziroma ne smeš jesti nič drugega. 150 gramov beljakovin v obliki rib ali jajc je okoli 1500 kalorij. V obliki svinjskega ali govejega mesa lahko še precej več. Recimo 150 gramov beljakovin v obliki čevapov je 1800 kalorij, in to brez lepinje in kajmaka. Še bolj banalen primer - 150 g beljakovin je 6 big macov, 3300 kalorij.
150 gramov beljakovin v prahu je pa 750 kalorij, ker zravne ni maščob in ogljikovih hidratov.
Poleg tega je bolj praktično, hitreje pripravljeno. Lahko si predstavljaš kot bolj zdrav nadomestek za običajen desert po kosilu/večerji, ali namesto malice, namesto sladoleda...
150 gramov beljakovin v prahu je pa 750 kalorij, ker zravne ni maščob in ogljikovih hidratov.
Poleg tega je bolj praktično, hitreje pripravljeno. Lahko si predstavljaš kot bolj zdrav nadomestek za običajen desert po kosilu/večerji, ali namesto malice, namesto sladoleda...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Okapi ()
Djole ::
Tisti ki konzumirate te praske:
Uzivamo, ampak ne vsak dan oz tudi ce vsak dan, kot je dejal predhodnik, je vcasih bolj prakticno. Sploh pri zajtrku pred sihtom sem se navadil(zena tudi) dodajati proteine brez okusa h kaksnim ovsenim/muesli/cokolino kasicam, malo temne cokolade zraven, itd., bolj nasitijo pa se tako kremasto teksturo naredijo :) ali pa cisto malo proteinov z okusom cok/jagoda dodam k recimo skyru/grskemu jogurtu poleg sadja in kaksnih crunchy zadev. V obliki sejka jih pa konzumiram bolj poredko, izjemoma kdaj ce vem, da ne bom imel dolgo obroka okoli treninga.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Najboljša trgovina za športne(prehranske) dodatke (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 25353 (5030) | mihor |
| » | katere proteine kupiti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 45584 (22754) | link_up |
| » | KATERE PROTEINE (WHEY)Oddelek: Loža | 20869 (9446) | ramiz?! |
| » | MAMMUT proteiniOddelek: Loža | 10636 (9869) | alexa-lol |