» »

Kolesarske dirke - Giro, Tour, Vuelta+

Kolesarske dirke - Giro, Tour, Vuelta+

Temo vidijo: vsi
««
118 / 118
»
»»

no comment ::

Upam, da že letos napove, da ga na naslednji Tour ne bo. Potem lahko v miru nabilda za PR.

karafeka ::

no comment je izjavil:

GupeM je izjavil:

Očitno je tudi, da si si izmislil, da sem jaz rekel, da je Vinge to rekel.

Če je Vingegaard res v pravem športu, kot ti trdiš, potem bo brez drame scal tudi ponoči. Ker to JE v pravilih, ki se jih mora držat.

In, (ne)presenetljivo, on ne dela drame. Dramo dela slotek komentator.

In kako veš, da ni preklel vse organizatorje in te kontrolerje skupaj z njihovimi familijami? Javno pa se seveda ne bo blamiral. Še Remca so zdresirali glede na njegove izjave iz prejšnjih let.

blink ::

Pogi Challenge na Alpe d'Huez!

Ganon ::

Izgleda, da je 12km pred koncem začel z napadom. Upam. :D

Tole danes bi znal biti celo KOM rekord.

TOLE JE NORO!!!

Ja, rekord bo!

Popolna kontrola do samega konca. Pusti te brez besed.

Za dve minuti boljsi od Pantanija (37:35)

endelin ::

Insane. Potolkel zelo star rekord.
Kera sezona za Pogija. Neverjetno

gusto ::

Jah nora zmaga, kaj reči. Pogi je kralj!

Upam samo, da ostane zdrav, ker jutri je huda kraljevska etapa s 5000m+ višincev. Sem jo prejšnji teden sam prevozil in če imaš tam slab dan ali samo rahlo bolezen si gotof.
Have you tried turning it off and on again?

Verjemi, da ga bodo do jutri zavili v vato, če bo potrebno. :))

dunda ::

Car, res.
Pogi se bo jutri - mnenje kavčarja :D - lepo držal z ostalimi prvokategorniki. Če bo treba, bo že pritisnil, ampak verjetno si nihče ne bo upal.
Tako se bo malo prihranil za nedelsko tekmo, ki mu je verjetno od lani neizpolnjena želja.
https://www.kacnje.eu

mitosan ::

Noro, vedite pa da če bi kdo takrat Pantaniju švic polizal, dva dni ne bi spal :D Noro Pogačar neverjetno, izvenserijsko, vse čestitke. Mislite da mu je res Champs Elysses cilj, ta pa je težka.

val46 ::

Ne sam da mu je cilj, ampak pomoje za Paris-Roubaix trenutno druga še neosvojena zadeva, katero bi z veseljem imel na svojem spisku zmag. In zanimivo, obe te dve mu je "pobral" nazadnje Vout Van Aert. Tega letos ni, drugi so pa že napol mrtvi in jaz verjamem da bo v nedeljo šel vsekakor na zmago. Glede na videno na tem touru mislim da mu zmago v Parizu čez Mont Martre vzame lahko samo Pedersen. Al pa Van der Pool, ostali najbrž ne bi niti si upali it za njim, če/ko bo napadel. Edino kar me "skrbi" je to, da bi v primeru par sekund razlike med Del Torrom in Seixasom, bolj ščitil hrbet Del Torru, kot pa napadel za zmago. Ker najslabše za ekipo bi blo to, da potegne Seixasa s sabo, del torro pa zaostane. Bomo vidli...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: val46 ()

Anney ::

V nedeljo bodo pili šampanjec in se objemali, kar se bo zgodilo se bo jutri.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

bm1973 ::

Jutri je zadnji dan.

V nedeljo se Pogačar ne bo grebel...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]

GupeM ::

Lani se je. In tudi letos bi se znal. Odvisno predvsem od tega, kakšna etapa bo jutri in kako se bo v nedeljo počutil. Če se bodo jutri zgonili na fertik, potem v nedeljo verjetno ne bo napadal. Če pa bojo že jutri šli relativno lagano-sportski, kar dvomim, bi se pa v nedeljo lahko nadejali kakšnega napada.

Groot ::

Ko že misliš da ne more narediti kaj še bolj norega, on še vedn uspe presenetiti 8-)

Glede nedeljske etape pa letos močno dvomim, da se bo Pogi grebel. Pristop na Mont Martre je letos drugačen in tudi zaključek je drugačen. Do cilja je več kot lani in realno je letos pričakovat vseen šov sprinterjev tipa Pedersen itd.

endelin ::

Upam da zmaga zadnjo etapo.8-)

Zimonem ::

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Zimonem ()

oo7 ::

Danes je bila res nora etapa. Ljudi je pa tudi 1 miljon :)
Pogi GOAT

no comment ::

GupeM je izjavil:

Lani se je.

Lani je bila zadnja etapa zaradi dežja za GC nevtralizirana 50km pred koncem (pred tremi krogi na Montmartre). Zelo dvomim, da bo letos tvegal vrečt stran 3 tedne zaradi kaprice...

Anney ::

Jutri bo pomagal Del Toru, je že povedal.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

Twixz ::

Pišem dejstva moderatorji mi pa zaradi osebnih čustvenih ran brišejo komentarje...
Torej, če nisi za Pogačarja ne smeš pisat več tukaj? Kaj je ta forum postal? :/

Musashi ::

Pišeš zlonamerne laži in ne dejstva. Pogija 2krat na dan testirajo in mu nič ne najdejo ti pa trdiš da je dopingiran. Bolan si.

Groot ::

Twixz je izjavil:

Pišem dejstva moderatorji mi pa zaradi osebnih čustvenih ran brišejo komentarje...
Torej, če nisi za Pogačarja ne smeš pisat več tukaj? Kaj je ta forum postal? :/

Edino dejstvo tukaj je da si zafrustriran trol, ki išče pozornost PIKA

oo7 ::

Tako ja Pogi naj danes pomaga predvsem pa naj vozi čim bolj varno, da ne bo kakšne nepotrebne nesreče.
Drugo leto pa naskok na rekordni 6 tour :)

GupeM ::

Kaj pa Kuss dela?

mitosan ::

Ne morem mimo tega, da je Pogačar zaradi del Tora bil ob 3 etapne zmage. Na koncu bo del Toro prestopil, saj je vroča roba za GC pri kaki drugi ekipi. Tu pa se mu podreja.

karafeka ::

Se spomnim, ko je Rogljič delal podobno za Pogačarja in ga potisnil čez cilj, da je bil prvi, pa sploh v isti ekipi nista bila. V zahvalo pa mu je pa Pogačar na koncu skupno zmago speljal.

Zvezdica27 ::

za zmago GT bodo tako seixas, kot del toro in remco morali še marsikaj storiti. Remco ima sicer vuelto, ki mu jo je podaril Rogla, del Toro je zajebal zlato šanso lani...

ampak, čez 3 leta, 5 let, bodo pa kandiodati. Ker bo tedaj Pogi že zmatran, se bodo udarili. Pa še Ayuso in Lipe. Tako da šport bo imel nove boje, sam dokler sta na štartu Pogi in motiviran Vinge, nimajo pogojev. Ampak Vinge in Pogi zuker ne bosta vklekla v štirideseta svoje kariere... po moje bosta max pet let še to delala... ali pa še toliko ne... nista onadva Contador ali pa tudi Rogla...

Ko jima bo šla krivulja dol, bosta pomahala (sam to prepoznat je težko).

Se pa Remco res lepo razvija, najbolj od vseh teh zaenkrat, sam mislim, da je žrtvoval kakršnekoli šanse na klasikah za to, želi GT, sploh Tour. Ampak klasik, spomenikov pa po moje ne bo več kandidat. Letos me res preseneča, sploh danes - jaz sem bil 100% da bo danes počil, pa je bil na koncu samo prepozen ka kaka 2 km...

No, bomo videli, dolgčas nam ne bo, letos je še vuelta in svetovno, evropsko...

zz
««
118 / 118
»
»»