Forum » Zvok in slika » Težave z Genius 5.1
Težave z Genius 5.1
7beams ::
Imam Genius SW-HF5.1 5000 150 watts 5.1 5.1 Home Theater Speaker System, ki jih uporabljam za računalnik. Verjetno so že stari nekje do 10 let pa vseeno...
Včeraj je vse delalo povsem normalno, danes ob vklopu se sliši še samo "pokanje", kot da bi nekdo bobnal. Tudi lučke spredaj utripajo glede na ta zvok. Odklop iz elektrike tudi ne pomaga.
Mi morda zna kdo povedati, kaj bi lahko bilo narobe in okvirni strošek popravila, če je sploh možen? Novi zvočniki ranga do 50€ ne pridejo v poštev, dražjih si trenutno žal ne morem privoščiti.
Hvala za nasvete, pomoč! :)
Včeraj je vse delalo povsem normalno, danes ob vklopu se sliši še samo "pokanje", kot da bi nekdo bobnal. Tudi lučke spredaj utripajo glede na ta zvok. Odklop iz elektrike tudi ne pomaga.
Mi morda zna kdo povedati, kaj bi lahko bilo narobe in okvirni strošek popravila, če je sploh možen? Novi zvočniki ranga do 50€ ne pridejo v poštev, dražjih si trenutno žal ne morem privoščiti.
Hvala za nasvete, pomoč! :)
Expecting life to treat you well because you are a good person is like
expecting an angry bull not to charge because you are a vegetarian.
Shari R. Barr
Shari R. Barr
radmannsdorf ::
Hah, dolgo so ti delali. Jaz sem imel 2 kompleta, enega so mi 3x popravljali, enega sem potem dobil novega, nato je še ta crknil. Kolegu pa delajo od vsega začetka :) Kupil pa tudi kakšne 10 let nazaj.
Napake so kar pogoste, ampak se ne spomnim točno kaj so menjali pri meni takrat, je pa lokalni "tv servis" rekel da jih non stop ljudje nosijo v popravilo.
Ni pa neka huda napaka če se prav spomnim, nek čip al kondenzator al nekaj takega. Nesi k lokalcu, pa naj malo pogleda.
PS: potem sem kupil LG sistem, od njega obdržal le glavno enoto in woofer, Genius zvočnike 4 sateliti + 1 center, imam pa še zdaj tu. Les je zakon :)
Napake so kar pogoste, ampak se ne spomnim točno kaj so menjali pri meni takrat, je pa lokalni "tv servis" rekel da jih non stop ljudje nosijo v popravilo.
Ni pa neka huda napaka če se prav spomnim, nek čip al kondenzator al nekaj takega. Nesi k lokalcu, pa naj malo pogleda.
PS: potem sem kupil LG sistem, od njega obdržal le glavno enoto in woofer, Genius zvočnike 4 sateliti + 1 center, imam pa še zdaj tu. Les je zakon :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: radmannsdorf ()
Res je les zakon :) Bom še odprla woofer doma, če se slučajno karkoli vidi. Potem pa v iskanje, kdo bi to lahko pogledal/popravil...
Shari R. Barr
Shari R. Barr
radmannsdorf ::
vsak tv servis bo znal tole popravit se mi zdi. samo dele se naroči :)
zadaj imaš prostor za navadno stekleno varovalko, ki se odpre z izvijačem. piše "fuse". mogoče je samo varovalka šla, čeprav mislim da, potem nebi pokalo.
zadaj imaš prostor za navadno stekleno varovalko, ki se odpre z izvijačem. piše "fuse". mogoče je samo varovalka šla, čeprav mislim da, potem nebi pokalo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: radmannsdorf ()
Malo pozen odgovor pa vseno:
Na lokalnem TV servisu je bilo ugotovljeno, da je nehal delat en čip. Ampak ko ti to pogledajo, zaračunajo eno uro dela. Vse skupaj je bilo popravljeno za dobrih 50€... Upam, da bodo zvočniki zdaj delali še en čas, naslednjič pa definitivno grem po nove. Hvala za info/pomoč!
Na lokalnem TV servisu je bilo ugotovljeno, da je nehal delat en čip. Ampak ko ti to pogledajo, zaračunajo eno uro dela. Vse skupaj je bilo popravljeno za dobrih 50€... Upam, da bodo zvočniki zdaj delali še en čas, naslednjič pa definitivno grem po nove. Hvala za info/pomoč!
Shari R. Barr
Shari R. Barr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki Logitech Z-5500 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 49978 (18472) | Matej_K |
» | Zvočniki iz servisaOddelek: Zvok in slika | 2371 (1539) | tomko030 |
» | [5.1] multimedijksi zvočniki 10k - 30k SIT (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27330 (11416) | Hrenowsky |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16683 (10622) | FlamE#7 |
» | Genius ali Logitech 5.1 zvočnike (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7036 (5916) | boštjan |