Forum » Omrežja in internet » Kabelski internet za 9.000 SIT - reklama na RTS:
Kabelski internet za 9.000 SIT - reklama na RTS:
plavko61 ::
Kaj je to kaki novi ponudnik, tako kot KKS. Ali je to samo kaka KKS fora. Reklamo sem videl na kabelski na programu RTS oz TV Metka....
V-i-p ::
Jah, če si videl oglas na lokalni tv postaji, potem je ponudnik sigurno tudi lokalni, torej "iz tvojih" koncev...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Soprano ::
Danes sem dobil od KKS Online domov z računom tudi obvestilo, da bodo pričeli z uvajanjem nove blagovne znamke Triera Internet in da bo junija in julija akcija Triera Start, kjer bo na voljo priklop za 9.900 Sit z ddv.
Meni osebno (glede na to, da modem že imam) je zelo zanimiva ponudba routerja/firewalla s 4 portnim switchem za 9.900 Sit z ddv
Omenjena pa je tudi nova tel. 080 11 51
Soprano
Meni osebno (glede na to, da modem že imam) je zelo zanimiva ponudba routerja/firewalla s 4 portnim switchem za 9.900 Sit z ddv
Omenjena pa je tudi nova tel. 080 11 51
Soprano
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Soprano ()
plavko61 ::
KKS se prebuja...
Boljše bi blo da se začnejo, ker so njihovi paketi slabi, jaz mam naprimer za 5kSIT ARNES 512/64. Kaka bedna kombinacija, upload je preslabo razmerje. Polek tega pa priključnina 20.000 SIT, v sosednji občini majo priključnino 0 SIT z modemom seveda....
Boljše bi blo da se začnejo, ker so njihovi paketi slabi, jaz mam naprimer za 5kSIT ARNES 512/64. Kaka bedna kombinacija, upload je preslabo razmerje. Polek tega pa priključnina 20.000 SIT, v sosednji občini majo priključnino 0 SIT z modemom seveda....
Soprano ::
Plavko - če misliš Radvanje, ni ravno 0 sit. Je kolega tam naročil in je modem res 0 sit, priklop pa dobrih 20k sit.
ginekolog ::
V radvanju smo imeli ponudbo za 1 sit in priklop je bil 1 sit... niti tolarja več :)
Jaz napreč priklaplajm in seveda vem za te stvari :)
Jaz napreč priklaplajm in seveda vem za te stvari :)
Divers do it deeper.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ADSL ali cabel? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4628 (3648) | cbelica |
» | Kabelski internet cenejši kot ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 10070 (7752) | flipflop |
» | KKS Online dvig hitrosti povezav ?! (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 19882 (12915) | darkolord |
» | siol ADSL (reakcija kablasov) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 9822 (6881) | AlienRex |
» | Arnes in kabelOddelek: Omrežja in internet | 1984 (1724) | Hux |