Forum » Šola » Zamrznitev status študenta
Zamrznitev status študenta
tadjannic ::
Lep pozdrav!
Sem dijak računalniške šole in obiskujem 4 letnik. Čas je, da se odločim za fakulteto in trenutno se zanimam za FRI v ljubljani in sicer VŠ program. Ampak najprej me zanima, če je kakšna možnost zamrznitve statusa študenta/dijaka, ker imam v načrtu po srednji šoli eno leto imeti redno službo. Glede na prejšnja pozanimanja, se z redno službo ukine štipendija in status dijaka. Zato me zanima, če ima kdo kakšne izkušnje s tem.
Lep pozdrav,
Tadjannic.
Sem dijak računalniške šole in obiskujem 4 letnik. Čas je, da se odločim za fakulteto in trenutno se zanimam za FRI v ljubljani in sicer VŠ program. Ampak najprej me zanima, če je kakšna možnost zamrznitve statusa študenta/dijaka, ker imam v načrtu po srednji šoli eno leto imeti redno službo. Glede na prejšnja pozanimanja, se z redno službo ukine štipendija in status dijaka. Zato me zanima, če ima kdo kakšne izkušnje s tem.
Lep pozdrav,
Tadjannic.
lebdim ::
Odvisno je od tega, koliko ti izobrazba pomeni in koliko si pripravljen vložit časa v fakulteto. Če te zanima FRI, potem si poglej njihovo spletno stran in informacije za nove študente.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Študent naj bo ali Kako in kam na fakulteto!!! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Šola | 361038 (23230) | nejc_nejc |
» | Vpis na srednjo šolo za status (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šola | 201986 (40803) | Filip8 |
» | Višješolsko izobraževanje (6. stopnja)Oddelek: Šola | 4406 (3913) | Pšenični |
» | ukinitev obcasnega in zacasnega dela za pavzerje prek studentskega servisa s 1.1.2007 (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 7592 (5732) | Gr0unD Zer0 |
» | naprej za šolanje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 48225 (45707) | Jan987 |