» »

Študent naj bo ali Kako in kam na fakulteto!!!

Študent naj bo ali Kako in kam na fakulteto!!!

««
10 / 10
»
»»

Cruz ::

šanji je izjavil:

Pavzral lani, letos mel krizo, naslednje leto pa bom mus absolvent. Čist sem zgubil kompas....
Se zgodi. Izkoristi zdaj ta čas in premisli kaj hočeš narediti s svojim življenjem. Namesto specifičnih ciljev, si postavi vrednote, ki definirajo tebe in tvojo prihodnost, potem pa pod vrednote napiši kakšne odločitve in vedenje jih bodo podpirale, boš lažje našel smisel v svetu.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

šanji ::

Evo vrednote: Mir, ljubav, družina, zdravje, napredek, znanje, prosti čas (hm, nekaj v tem smislu, no), samostojno in delo z zadovljstvom.

tadejk123 ::

študentom nudim inštrukcije za predmete: Matematika1, Analiza1, Diskretne strukture, Poslovna matematika in Statistika. https://www.instrukcijezamatematiko.si

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Kvinta ()

faznbrifer ::

Zdravo, zanima me, kakšna je težavnost magistrskega študija na FE v primerjavi z dodiplomskim? Koliko je pa povprečno ur predavanj in vaj tedensko?

speedtouch ::

Pozdravljeni,

Ali je kdo obiskoval oziroma še obiskuje Fakulteto za državne in evropske študije (Nova univerza)? Predvsem me zanima za visokošolski študij Državne in evropske študije (pred tem Upravno pravo).

Prosim za mnenja, kako ste zadovoljni, težavnost in podobno.

Hvala!

Zgodovina sprememb…

««
10 / 10
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ali se mi splača reskirat faks za fiziko? (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
767392 (2422) Meizu
»

Izbira faksa uni ali vsš FE (strani: 1 2 )

8211225 (6167) mr_chai
»

FRI - UNI ali VSŠ (strani: 1 2 )

6417424 (13834) SimplyMiha
»

Kateri faks (strani: 1 2 )

7117388 (15535) romat

Več podobnih tem