» »

Negotova prihodnost ateizma in prihodnost islamske religije v Evropi 21. stoletja

Negotova prihodnost ateizma in prihodnost islamske religije v Evropi 21. stoletja

Temo vidijo: vsi
««
53 / 63
»»

dice7 ::

Matako je izjavil:

Zeh.

Islam je pač trenutno številka ena v homofobiji, nasilju in supremacizmu.

Ostali ne pridejo niti blizu. "Saj drugi tudi" fora ne deluje več.

Za nekoga ki ne vidi dlje od lastnega nosa to zagotovo drzi

morbo ::

dice7 je izjavil:

Še dobro da ti vidiš dlje, vse do Afganistana in Pakistana.

Čimveč prišlekov iz zaostalih islamskih držav navozite na Zahod! Islamsko enoumje nas bogati. Najbolj nastradale bodo ravno tiste skupne, za katere "progresivni levičarji" trdite da se zavzemate: homoseksualci, ženske, ateisti... mashalah!

On eve of Tel Aviv terror attack, Hamas called Ramadan ‘month of jihad’

The military wing of Palestinian terror group Hamas called the Muslim holy month of Ramadan the “month of jihad,” in an article published on Tuesday — a day before two West Bank terrorists killed four people in an attack in Tel Aviv.

Sveti mesec Ramadan je čas za poduhovljen razmislek in ponotranjen osebni stik z Bogom, čas v katerem verniki razmislijo o svojem obnašanju, se spokorijo grehov in obljubijo prizadevanje da bi bili boljši Muslimani....

hahaha, ne saj ne. Kill the infidels!!

donfilipo ::

Islam je pač trenutno številka ena v homofobiji, nasilju in supremacizmu.

V jedru res, ...samo bolj pomaga, če jih sprejme nekdo, ki zgleda kot da se klanja 56 krat na dan, pozna islam do zadnje črke in jih prepriča, da je mogoče da jih jemljejo aborigini evrope s spoštovanjem. Če je po možnosti še ženska, ki na grožnje tepeža odgovori z nekaj takega kot; 'no da vas vidim lulčki', (za njo pa že mase miroljubnih in prepričanih multikulti dobrodečnežev), Pa še toliko bolj,

Uno vagon pa nazaj dol..in neprestano izpostavljanje da imajo zaostalo 0nacijo0 + kontinuirano masiranje z najnovejšimi orožji za nafto8-)...e to sproži nazaj partizanske bombe novih oblik.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Matako ::

Dodatno, Omarjev foter je standarden islamistični mofo.

https://www.washingtonpost.com/news/wor...

Ja, ja, vem, vem: oče ni enako sin in Omar je imel lastno življenje bla bla bla.

Večina folka se navleče islamizma preko družbene osmoze iz družinskega ali prijateljskega kroga. Ni nepomembno.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

morbo je izjavil:

On eve of Tel Aviv terror attack, Hamas called Ramadan ‘month of jihad’

The military wing of Palestinian terror group Hamas called the Muslim holy month of Ramadan the “month of jihad,” in an article published on Tuesday — a day before two West Bank terrorists killed four people in an attack in Tel Aviv.

Sveti mesec Ramadan je čas za poduhovljen razmislek in ponotranjen osebni stik z Bogom, čas v katerem verniki razmislijo o svojem obnašanju, se spokorijo grehov in obljubijo prizadevanje da bi bili boljši Muslimani....

hahaha, ne saj ne. Kill the infidels!!

Kaj da ne. JE! Včeraj je sosedov mali mulec nehal stalno točiti vodo in razbijat po radiatorski cevi....nejgova mama je pa celo prišla ponudit neke sladice. Ker najprej nisem štekal, sem se seveda skril,..ampak potem se mi je pa zašajnalo. Ne razumemo mi teh običajev!

donfilipo je izjavil:

Resnično in točno tako.

Big Al je naročil svojim bača bojsom naj bodo "dobri drug do drugega in... trdi ter neizprosni do drugih" in v svetem mesecu se to lajna v glave vsem od novorojenčkov naprej plus poizkuša se folk psihološko zlomiti z deprivacijo spanja in hrane - je čudno, če se komu odcota in gre full alahuakbar?

Ramazan je lep čas za džihad.
/\/\.K.

Matako je izjavil:

https://www.washingtonpost.com/news/wor...

...is an Afghan man who holds strong political views, including support for the Afghan Taliban.

Ne verjamem! Tip ima vendarle oblečen suknjič in kravato, kar pomeni da je integriran.

Še na naslov. En trend v clashu civilizacij nedvomno je vedno več islama. Goli demografski trend. Drugi ne čisto zanemarljiv je pa kapitalistično potrošništvo, preko njega individualizacija, neke metanacije spremenijo značaj, ...muslimani brez problema kaj popijejo, pokadijo, revežem podarijo namesto zakata, kurac itd.:) Naša sveta bukla je tako bolj za okras, ...čez 50 let njihova tudi in mamo sicer neko spremembo, ... ni pa vse skupaj usodno!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: donfilipo ()

morbo je izjavil:

dice7 je izjavil:

Še dobro da ti vidiš dlje, vse do Afganistana in Pakistana.

Čimveč prišlekov iz zaostalih islamskih držav navozite na Zahod! Islamsko enoumje nas bogati. Najbolj nastradale bodo ravno tiste skupne, za katere "progresivni levičarji" trdite da se zavzemate: homoseksualci, ženske, ateisti... mashalah!

ni treba it tako dalec

http://nypost.com/2016/06/12/armed-man-...
glejga, ta se je ocitno v napacni drzavi rodil

Shegevara ::

donfilipo je izjavil:

Še na naslov. En trend v clashu civilizacij nedvomno je vedno več islama. Goli demografski trend. Drugi ne čisto zanemarljiv je pa kapitalistično potrošništvo, preko njega individualizacija, neke metanacije spremenijo značaj, ...muslimani brez problema kaj popijejo, pokadijo, revežem podarijo namesto zakata, kurac itd.:) Naša sveta bukla je tako bolj za okras, ...čez 50 let njihova tudi in mamo sicer neko spremembo, ... ni pa vse skupaj usodno!

Jaz čisto razumem takšen način razmišljanja in sploh ni napačen.

Samo zavedaj se, da to mnenje bazira na brezbrižnosti do kulturne dediščine in kulturne raznolikosti. Nič ni s tem seveda narobe, razen tega, da se mnogi s takšnim pogledom na svet ne bodo strinjali.

Seveda ni vse skupaj nič usodno, da se povsod širi islam, pa bodisi miroljubno ali pa na silo (korenček ali palica). Tudi izumrtje pand in drugih ogroženih živali ni za naravo niti malo usodno. Je bilo izumrtij živali že ogromno in ogromno jih tudi še bo. Pa vseeno se mnogi trudijo, da pande preživijo in da jih ne nadomeščamo enostavno z rjavim medvedom.

Mnoge zelo skrbi izumiranje živali, pa vendar ni nič usodnega, jih bo že zamenjala bolj uspešna vrsta živali.

Točno takole si jaz predstavljam ljudi, ki skomigajo z rameni na opozorila o kulturnem preobratu Evropskega prostora in pravijo, da to ni nič usodnega.

Razumem in spoštujem seveda tudi tak odnos. V jedru sem v borbi proti izumrtju, že obupal. Vseeno me zanima kaj točno, bi preprečilo izumrtje recimo naših slovenskih necepljenih (recimo da so malo bavarski, avstrijski in slovanski:) memov. Brez veliko nasilja in učinkovito. Skratka ne tako kot Er. Wer? Ist wieder da:)) ok da ne bom podel, še celo do sebe. Da si učinkovito narodno ponosen in obenem nenevaren za državo...pomeni brez terorja.

Shegevara ::

donfilipo je izjavil:

Razumem in spoštujem seveda tudi tak odnos. V jedru sem v borbi proti izumrtju, že obupal. Vseeno me zanima kaj točno, bi preprečilo izumrtje recimo naših slovenskih necepljenih (recimo da so malo bavarski, avstrijski in slovanski:) memov. Brez veliko nasilja in učinkovito. Skratka ne tako kot Er. Wer? Ist wieder da:)) ok da ne bom podel, še celo do sebe. Da si učinkovito narodno ponosen in obenem nenevaren za državo...pomeni brez terorja.

Napovedi niso ravno rožnate. Marsikdo pozablja, da je morda trenutna migrantska kriza le uvertura v naval podnebnih migrantov. To pa sploh ni več šala, to so kataklizmični scenariji, tu govorimo že o blizu milijarde priseljencev v Evropo. Bojim se, da nas je naša evropska azilna politika pripeljala do točke, ko na letnem nivoju nikoli več ne bo manj kot pol milijona beguncev prestopilo v evropski kulturni prostor. Da niti ne govoriva o situaciji z ekonomskega vidika. Vsi se zavedamo, da se podnebne spremembe dogajajo (pa naj bodo človeškega izvora ali ne), kljub temu pa si mnogi zatiskamo oči pred posledicami, ki jih te podnebne spremembe prinašajo bodisi na kulturnem ali pa na ekonomskem področju evropskega in svetovnega gospodarstva.

Upoštevajoč način vodenja dandanašnje migrantske politike Evropske unije, vsiljevanja "refugee welcome" mentalitete in z vključitvijo climate refugeejev "v igro" tudi jaz skoraj že obupujem v borbi proti izumrtju kulture.

Če pa ostanemo na bolj optimistični noti, bi se jaz iz kurative reševanja begunske krize poskusil osredotočiti še na preventivo. Na izdatno ekonomsko pomoč bližnjemu vzhodu na način, da se politično situacija toliko stabilizira, da ljudjem ni potrebno bežati s čolni ali peš v Evropo.
Smo v časovnem obdobju prevelike nesorazmernosti moči vzhoda proti zahodu. Ekonomsko in politično je zahod precenjen. Zato se jaz poigravam z idejo izolacionizma. Izolacionizem držav(e) navadno izredno zmanjša politično in gospodarsko moč, kot tudi prosperiteto države, vseeno pa pomaga, da se pred vdorom tujih memov kultura uspešneje brani. S tem bi se hkrati lahko na noge postavila moč in avtoriteta bližnjega vzhoda in afrike, ki se še vedno pobira iz ruševin evropske kolonialne ere.
Ni naklučje, da je bližnji vzhod prosperiral ravno v času evropskega zatona ekonomske, vojaške in politične moči (stari srednji vek).

harmony ::

Je ze kje objavljen pogovor med 911 in storilcem?

fantasycamp ::

To je le uvertura, se srinjam, mislim da bodo kmalu videli da je naša naivnost brezmejna in se držimo načel 100%, kar je seveda zelo nespametno! Jaz lahko pomagam enemu če pa ti meni rečeš da sem pizda ker ne pomagam vsem ki stopijo pred moja vrata, imam pravico tvoja načela zavrniti..

To je isto kot matematika vs fizika.
Eno je zračunat drugo je pa upoštevat še ali materilal to sploh zdrži...

Naši levaki so matematiki, ne zanima jih ali mi to lahko zdržimo, ali naša ekonomija propade, njih zanima ali je možno vse te ljudi not spravit, tudi v nedogled če ne znajo živeti eni z drugimi..

Racionalisti med nami pa gledamo ali je smotrno take številke vzeti, ali se bodo integrirali, ker ne rabijo več sodelovati z domorodci, saj smo jim dali cela mesta migrantov...tam ne rabijo čutiti integracije ki jih par prišlekov mora...

Ko bodo to videla plemena v Afriki bodo inscanirala konflikte, saj bo EU sprejela vse, kajneda...

vostok_1 ::

D3m je izjavil:

Verjetno je prišel po naključju na drink (pač vsak je lahko žejen) in ob pogledu na to se mu je zameglil um. :))

pač kliker v glavi

"Remove HOMOGAY"

Dejansko mi nisi nič odgovoril.

Postal si self felating dick pic s komentarjem, češ, kaj se je dogajalo pred streljanjem. Pol pa še #PrayForTheGay...kind of.

Post se mi je zdel precej srkastičen. Kaj torej...obsojaš, podpiraš, potuhnjeno se smejiš, ne bodi si jih treba?
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

AC_DC ::

Floridski kavboj, ki ni bil pretirano veren, je opravil "samo" 2 romarska obiska v Meko
http://www.nytimes.com/live/orlando-nig...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: AC_DC ()

Post se mi je zdel precej srkastičen. Kaj torej...obsojaš, podpiraš, potuhnjeno se smejiš, ne bodi si jih treba?

Vostok ej ej, Klasična namenska dezinformacija, ki se včasih prevrne lahko v vsaj delno zabavne bolne štose.

Ob tako pomembnih informacijah (pomeni so tudi najbolj iskane cenjnene v svetu novinarstva) je celo relativno lahko videti prevaro. Dezinformacijo. Samo kaj ko je to pri drugih, posebej ideološko obarvanih rečeh, pa za nekatere nemogoče. Zato pa imamo med čisto normalnimi prijatelji nenadoma morje preganjalcev HAARPA, pa GMO, pa Monsanta pa cepljenja, pa Illuminatov,pa celo veliko morje. Je kar problem.

D3m ::

vostok_1 je izjavil:

D3m je izjavil:

Verjetno je prišel po naključju na drink (pač vsak je lahko žejen) in ob pogledu na to se mu je zameglil um. :))

pač kliker v glavi

"Remove HOMOGAY"

Postal si self felating dick pic s komentarjem, češ, kaj se je dogajalo pred streljanjem. Pol pa še #PrayForTheGay...kind of.

Vse.
|HP EliteBook|R5 6650U|

vostok_1 ::

donfilipo je izjavil:

Vostok ej ej, Klasična namenska dezinformacija, ki se včasih prevrne lahko v vsaj delno zabavne bolne štose.

Ob tako pomembnih informacijah (pomeni so tudi najbolj iskane cenjnene v svetu novinarstva) je celo relativno lahko videti prevaro. Dezinformacijo. Samo kaj ko je to pri drugih, posebej ideološko obarvanih rečeh, pa za nekatere nemogoče. Zato pa imamo med čisto normalnimi prijatelji nenadoma morje preganjalcev HAARPA, pa GMO, pa Monsanta pa cepljenja, pa Illuminatov,pa celo veliko morje. Je kar problem.

Se strinjam, klasična taktika kako nekaj sporočit, brez da bi preveč pokazal svoje barve.

We're all guilty of using it, ampak ko je tema pogovora o pobijanju pedrov/judov/črnuhov/...things differ, a bit.

D3m je izjavil:

vostok_1 je izjavil:

D3m je izjavil:

pač kliker v glavi

"Remove HOMOGAY"

Vse.

Kolega, kaj pomeni "vse"?
You can not fuck and not be fucked at the same time.

Pobijmo samo določen tip predrov, al recimo samo muslimanske vrste?
A lejzbike, ki si tlačijo dildo v lulo na takih prireditvah so okej ali so izjema le tipi in tranice?

Nč mi ni več jasno. Ko je govora o pobijanju je fanj biti bolj specifičen. Sorry če sem zatežen, ampak ne razumem, žal.

PS. Fanj bi bilo dodat še en :|... za disclaimer
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()

D3m ::

Ni problema.

Anyway grem gledat GoT in brat mange. Bom še malo vmes razmislil.
|HP EliteBook|R5 6650U|

_dice7 ::

A sendvič maš lohk s sabo?

Vanich ::

_dice7 je izjavil:

A sendvič maš lohk s sabo?

...samo če je sendvič z "Poli" piščančjo posebno salamo. Eventualno še tisto z vrtninami tudi lahko.

Ma ne če poli pade na tla je potem svinjsko 8-)

...kaj pa, če ima otrok s sabo zaseko in pa kranjsko za malico?

NIma kej da jede ...od sončnega vzhoda do zahoda. Je tale ramazoti8-)

Upam da bojo punce obrezali in fantke naučili bačiboy plesa.

...kaj pa, če ima čevlje iz svinjskega usnja? - aja, saj se bodo itak vsi sezuli najprej... Kaj pa, če ima otrok jakno iz svinjskega usnja? ehhh...poletje je.

Preden začne kdo z aluminijasto folijo o neo nazi lažeh:

http://www.gimnm.org/domov/
15. 6. 2016 | Obisk islamske molilnice za 3. bckš

Slabo kaže
http://nova24tv.si/svet/temne-prerokbe-...
Temne prerokbe: V Evropi bo leta 2084 vladal islamski totalitarizem

Besede alžirskega "nacija":
"Islamisti želijo raztreščiti našo družbo in s terorističnimi napadi jim to tudi uspeva," je dejal Boualem Sansal, alžirski musliman, ki s svojo novo knjigo Evropo svari pred skrajnim islamizmom. "Nemčija je bila s prihodom migrantov izjemno naivna. In na dolgi rok je Nemčija prav gotovo država, ki je najbolj ogrožena," pojasnjuje Sansal.

drug "naci" Drago K. Ocvirk
http://www.casnik.si/index.php/2016/03/...
Nostalgična in dogmatska levica, ki je v resnici postrešček islamistov in džihadistov, ne da bi se tega zavedala, poskuša s pomočjo obtoževanja z islamofobijo instrumentalizirati islam za svoj imaginarni boj proti kapitalizmu & com. A se temu vse odločneje upirajo svobodoljubni muslimani sami, ne le v arabskem svetu, marveč povsod, tudi v Sloveniji. Strinjajo se, če parafraziramo Rushdija: "Račun islamistov in levičarjev je popolnoma napačen. Ne kritiki stranpoti in zlorab islama, ampak prav napadi preganjalcev kritikov v teh nemirnih časih že prilivajo olja na ogenj". Morda pa prav to hočejo, saj se lahko dokopljejo do oblasti le v kaosu in izrednih razmerah.

http://www.delo.si/sobotna/drago-ocvirk...

Aha, z muslimani se bojuje proti kapitalizmu. Koncno mi je vse jasno

ZaphodBB ::

dice7 je izjavil:

Ja kaj pa je drugega skupna točka levičarjev in Islamistov? Razen vojne proti imperializmu.

Človekove pravice očitno niso.

Mimogrede še en zapis enega homo naci žida: https://www.allthink.com/1337197
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ZaphodBB ()

dice7 je izjavil:

Z apple laptopom/tablico v naročju !

Nina Arnuš diplomirala iz:
SPONTANA IGRA Z LUTKO IN LUTKOVNI KOTIČEK

https://dk.um.si/Iskanje.php?type=napre...

Sedaj je strokovnjakinja za islam?

House on Arnus Square, The - The Arab British Centre

Waw, naključje.

dailystormer
Lahko da ima soimenjakinjo, ona iz GM-NM uči sociologijo:
http://www.gimnm.org/ucitelji/strokovni...
http://moodle1213.gimnm.si/course/categ...

Dvomim da lahko iz po končani Pedagoški fakulteti, smer predšolska vzgoja, uči na gimnaziji.

Cervantes ::

Đizes, kaj se eni norca delajo.
Spomtana igra z lutko...a je že doktorirala?
Ta svet res jemlje hudič.
And it's high time too.

ZaphodBB je izjavil:

dice7 je izjavil:

Ja kaj pa je drugega skupna točka levičarjev in Islamistov? Razen vojne proti imperializmu.

Človekove pravice očitno niso.

Mimogrede še en zapis enega homo naci žida: https://www.allthink.com/1337197

No saj zidje so tut menda predstavljaji groznjo nacizmu

No saj zidje so tut menda predstavljaji groznjo nacizmu

In zato levičarji sedaj pomagate islamistom, da dokončajo posel? Wat?

Kaksen posel?

Zagor_tenay ::

Evropa ima samo eno možnost. Da zopet naredi reconquisto in muslimane izžene nazaj v muslimanske države.

Rekonkvista I
Rekonkvista @ Wikipedia

Po uspešno izvedeni Rekonkvisti II je potrebno poskrbeti, da ne bo Evropa čez N let deležna še Rekonkviste III (in tako dalje po aritmetičnemu zaporedju).
Ker nič ne kaže na kakšno reformacijo znotraj islamofašizma, se ideja nekaterih o marjetici nad Meko i šire lepo kaže na plano, tako odpraviš srž problema in se ne greš samo odpravljanje posledic.

dice7 je izjavil:

Kaksen posel?

Se je hitro naredil butastega :))

The far Right is rising and anti-Semitism is back in Europe. How short is our collective memory?

Borci proti antisemitizmu:

VS

Skrajni desničarski antisemiti:

Zagor_tenay je izjavil:

Evropa ima samo eno možnost. Da zopet naredi reconquisto in muslimane izžene nazaj v muslimanske države.

Bolj je za razmisliti o globalni reconquisti. Saj, a mislite, da je enemu pakistanskemu čičotu v resnici kaj mar do mohamedanstva na filološko-teološkem nivoju? Briga ga. On bo une koze preganjal z ali brez. Mohamedanec je pač zato, ker je tako še najmanj problemov s sosedi in familjo in ker pač nima alternative.

Saj ravno to je mogoče zgodovinsko najbolj fascinantno pri reconquisti. Celo nas so v šoli fopali z neko bajko o napredni mohamedanski Andaluziji, kjer naj bi vsi živeli v nekem sožitju. Meni že takrat ni bilo jasno, zakaj je sploh prišlo do Reconquiste, če je bil tak top šit - kasneje sem izvedel, da praktično ni minil dan v vseh 7+ stoletjih tega Šangri-Laja, da ne bi bil kak kmečki upor ali oboroženi spopadi.

Vendar to ni tisto najbolj fascinantno - ampak dejstvo da le nekaj generacij po zaključku se nihče niti spomnil ni več na vsa ta stoletja islamskega multija. Kot da ga ne bi pogrešali?

Morala zgodbe: remove kebab. Nihče ne bo jokal za njim.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matako ()

_dice7 je izjavil:

dice7 je izjavil:

Kaksen posel?
Se je hitro naredil butastega :))

ce sem ga prav razumel je namigoval na ponoven holokavst, kar je pa tak v domeni alternativne desnice. tak da ce vse te povezave drzijo, me cudi da ti kot predstavnik alternativne desnice dejansko ne spodbujas _islamizacije evrope_

ce sem ga prav razumel je namigoval na ponoven holokavst, kar je pa tak v domeni alternativne desnice. tak da ce vse te povezave drzijo, me cudi da ti kot predstavnik alternativne desnice dejansko ne spodbujas _islamizacije evrope_

Ker holokavst je holokavst samo kadar ga izbršujejo člani nemške NSDP?

Kadar ga izvajajo Islamisti v spremstvu levičarskih navijačev, se temu reče proti imperijalizem?

Res si nagravžen.

kdo spet to trdi?

Na eno nojevsko zate noja:

RedDrake ::

dice7, najdi prosim citat kakega alt-right politika, ki bi z bajoneti teral žide v morje, pa ti bom verjel, da gre pri alt-right za ponovitev holokavsta.
Ker nasprotna stran ima politike s tako trdimi stališči, in so obravnavani kot moderni mesije ...

aja, mora biti politik, ni dovolj da so supporterji. oh ti dvojni standardi

RedDrake ::

Na levici imamo politike z zelo hard line logiko.
Na desnici bi jih tudi rad videl, pa bo vsaj isto.

Do takrat ste _slabši_, ja?
««
53 / 63
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Francija in Islam (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
25248971 (45076) zee

Posledice Manchesterskega napada? (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

998162557 (148220) BigWhale
»

Samomorilski napadi v Bruslju 22.3.2016 (strani: 1 2 3 426 27 28 29 )

1419220664 (180485) Alencica

Partizan vs. ISUS vs. begunec/migrant (strani: 1 2 )

548720 (7646) Mavrik
»

Kako se mora islam spremeniti, da ga bo zahod 'sprejel'? (strani: 1 2 3 4 5 )

22938903 (34304) guest #44

Več podobnih tem