Forum » Mobilne tehnologije » Google Nexus 5X
Google Nexus 5X
Temo vidijo: vsi

PrimozR ::

Jerry000 ::
Aja, uporabniki 5X, zanima me kako je z ramom. Koliko rama imate fraj? Recimo uporabljam FB in njegov app messenger katera kar dosti rama vzameta. Poleg tega bi pa še kak Hearthstone rad odigral. Je 2GB rama dovolj? Že na OnePlus X imam fraj tam okoli 1GB rama od 3...

blackbird42 ::

kumer ::
če se prav spomnim sem videl n5x v harvey norman katalogu za 549 eur (32 gb)
Nexus 5X versus the original Nexus 5
http://www.androidcentral.com/nexus-5x-...
Nexus 5X versus the original Nexus 5
With two years separating the release of these phones, it's somewhat tough to evaluate how well they stack up against one another. The Nexus 5 was a standout offering for the end of 2013 (and through 2014 as well), and anyone who owned one is likely to agree. The Nexus 5X has improved solidly over its predecessor with a better screen, longer battery life, new hardware features and a markedly better camera, though we wouldn't blame you for expecting a larger progression in terms of build quality and overall performance.
And in the end, it's worth noting that the Nexus 5X retails for only $379 unlocked, just $30 more than the Nexus 5 debuted at when it was released. Keeping that it mind the rate of improvement seems understandable, though the Nexus 5X is at a bit of a disadvantage here as it has stiff competition of great inexpensive unlocked phones that the Nexus 5 never had to face. The 5X is also being pitted against another Nexus, the 6P, launched at the exact same time starting at just $120 more, which also raises our expectations for what it should be.
It's true, the Nexus 5X may not be the low-cost wonder that's a dead easy buying decision like the Nexus 5 was. But in attempting to fill the undeniably-large shoes of its predecessor, the 5X has done a pretty good job overall. This is a solid second take on a great original device, even if it falls short of being spectacular in itself.

njyngs ::
Delovanje je skoraj identično kot 5ka. 5ka z 2GB rama vse to brez problema pohandla. Je pa res, da sta FB in messenger res potratna z resorsi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: njyngs ()

lovro535v2 ::
ne vem za kaj so šparal na ramu če bi lahko dali komot 3 ali pa 4gb ram saj razlika v ceni je skoraj nična.
Raspberry Pi 512MB 32GB Raspbian/Asus P7P55D Intel core i5 2,66ghz
LGA 1156 8GB Kingston DDR3 WD Black 1TB Gigabyte GT430 W7/
Nexus 7 2013 32GB/Oneplus one 64GB Sandstone black.
LGA 1156 8GB Kingston DDR3 WD Black 1TB Gigabyte GT430 W7/
Nexus 7 2013 32GB/Oneplus one 64GB Sandstone black.

boko34 ::
Prvi vtisi nexusa 5x:
Za enkrat sem zelo zadovoljen. Nisem mogel verjeti, da je telefon tako lahek. Ker čakam nanosim (zrezano iz microsim na nano ne prepozna kartice), sem ga uporabljal samo za aplikacije in surfanje. Za enkrat brez kakršnegakoli zatikanje - zelo gladko delovanje. Iz škatle je prišel z 58% baterije in sem z lahkoto naredil 1h53min SOT-a. Se pravi še brez prvega polnjenja. Fingerprint senzor je NOR. Kako hitro ti odklene telefon, uau :) DOZE naredi svoje in je res super. Čez noč je mi pohrustalo cel 1% baterije.
Dobre lastnosti:
-zelo lahek
-fingerprint senzor
-doze v op. sistemu
-za enkrat še zelo hitro delovanje
Slabe lastnosti:
-khm, ne vem, morda jih moram še poiskat :) Morda se bo pokazalo, da je 2gb rama premalo ampak trenutno tega ni zaznati.
Kakorkoli, po nekaj dneh se spet javim morda z novimi novicami. Slikal pa nisem še nič, tako da o tem naslednjič.
Za enkrat sem zelo zadovoljen. Nisem mogel verjeti, da je telefon tako lahek. Ker čakam nanosim (zrezano iz microsim na nano ne prepozna kartice), sem ga uporabljal samo za aplikacije in surfanje. Za enkrat brez kakršnegakoli zatikanje - zelo gladko delovanje. Iz škatle je prišel z 58% baterije in sem z lahkoto naredil 1h53min SOT-a. Se pravi še brez prvega polnjenja. Fingerprint senzor je NOR. Kako hitro ti odklene telefon, uau :) DOZE naredi svoje in je res super. Čez noč je mi pohrustalo cel 1% baterije.
Dobre lastnosti:
-zelo lahek
-fingerprint senzor
-doze v op. sistemu
-za enkrat še zelo hitro delovanje
Slabe lastnosti:
-khm, ne vem, morda jih moram še poiskat :) Morda se bo pokazalo, da je 2gb rama premalo ampak trenutno tega ni zaznati.
Kakorkoli, po nekaj dneh se spet javim morda z novimi novicami. Slikal pa nisem še nič, tako da o tem naslednjič.

Trenutno 2 GB RAMa ni premalo (kot rečeno, N5 in tudi N4 zaenkrat živita še OK), problem bo čez dve leti, ko bo 5X še vedno podprt (načeloma). Če bo problem sploh.

martincek1 ::
Dokler ne boš imel v ozadnju odprtih 10 aplikacij za brezzveze, ne bo nobenega problema z RAMom. No, trenutno to N5 pohendla brez problema, dvomim da bodo aplikacije in sam sistem postali tako potratni.

Mavrik ::
Trenutno 2 GB RAMa ni premalo (kot rečeno, N5 in tudi N4 zaenkrat živita še OK), problem bo čez dve leti, ko bo 5X še vedno podprt (načeloma). Če bo problem sploh.
Zakaj pa?
The truth is rarely pure and never simple.

Ker poraba RAMa načeloma z leti povsod raste, navsezadnje smo imeli pred leti 512 MB RAMa v telefonih in preživeli brez težav. Pač, hočem reči, da 2 GB trenutno ni problem, problem predstavlja morda le za prihodnost, navsezadnje imaš Nexusa lahko praktično edinega v Android svetu par let in vseeno dobivaš updejte.
Pohandla tako kot vsi (tudi iPhone), ko zmanjka RAMa, pomeče stare aplikacije ven. Pozna se, če zamenjaš app na starega, ki se mora ponovno naložiti (oz. če imaš v brskalniku odprtih več tabov, ko preklopiš, se tab na novo naloži).
martincek1 je izjavil:
Dokler ne boš imel v ozadnju odprtih 10 aplikacij za brezzveze, ne bo nobenega problema z RAMom. No, trenutno to N5 pohendla brez problema, dvomim da bodo aplikacije in sam sistem postali tako potratni.
Pohandla tako kot vsi (tudi iPhone), ko zmanjka RAMa, pomeče stare aplikacije ven. Pozna se, če zamenjaš app na starega, ki se mora ponovno naložiti (oz. če imaš v brskalniku odprtih več tabov, ko preklopiš, se tab na novo naloži).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PrimozR ()

Cancer ::
Iscem originalen google case za nexus 5x. Nikjer ga nisem zasledil da bi ga lahko kupil(google store ne dela pri nas).
Se slika ovitka:https://www.google.si/search?q=nexus+5x...
Gre se za ovitek na desni.
Se slika ovitka:https://www.google.si/search?q=nexus+5x...
Gre se za ovitek na desni.

zagizago ::
Pozdravljeni,
Do sedaj sem imel Nexusa 4 in sem bil z njim zelo zadovoljen, vendar updejtov zanj ni več ter zadnje čase mi malce šteka, zato sem se odločil za nakup novega mobilca. Zanima me če se mi splača kupiti nexus 5x ali mi za podobno ceno predlagate kakšno drugo napravco :)
lp
Do sedaj sem imel Nexusa 4 in sem bil z njim zelo zadovoljen, vendar updejtov zanj ni več ter zadnje čase mi malce šteka, zato sem se odločil za nakup novega mobilca. Zanima me če se mi splača kupiti nexus 5x ali mi za podobno ceno predlagate kakšno drugo napravco :)
lp

Andre ::
Je kdo že kupil USB-C to USB A? Nexus 5x ga nima priloženega.
Menda ni vsak dober. Googlov inženir jih je veliko testiral in svoje ugotovitve objavil na amazonu.
Od dobrih sem v Evropi našel le enega, ki pa skupaj s poštnino pride 20€.
Menda ni vsak dober. Googlov inženir jih je veliko testiral in svoje ugotovitve objavil na amazonu.
Od dobrih sem v Evropi našel le enega, ki pa skupaj s poštnino pride 20€.

kumer ::
Down Memory Lane: Can the Nexus 5X Cut It With 2GB of RAM?
http://www.xda-developers.com/down-memo...
http://www.xda-developers.com/down-memo...

buneech ::
Torej, USB-C kabli. En je napisu aplikacijo, k preverja USB-A-C kable in microUSB-C adapterje, js sm en tip adapterjev iz kitajske naroču in nekaj kablov.
Pri sebi mam zdj en adapter in en kabel, in za oba javi da sta OK.
Linka na ebay:
microUSB-C adapter
USB-A-C kabel
Doma mam še en kabel z adapterji, sam za tist sumim, da ni ok. Če bo ok, napišem tle, če bi še kdo uzel.
EDIT: Pozabu dat link do aplikacije CheckR.
Pri sebi mam zdj en adapter in en kabel, in za oba javi da sta OK.
Linka na ebay:
microUSB-C adapter
USB-A-C kabel
Doma mam še en kabel z adapterji, sam za tist sumim, da ni ok. Če bo ok, napišem tle, če bi še kdo uzel.
EDIT: Pozabu dat link do aplikacije CheckR.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: buneech ()

noob96 ::
Ma sej ni problem da ne bi delal. Problem je (če je kabel "napačn"), da telefon vleče 3A iz npr. 2A polnilca in tako skuri polnilec/računalnik itd...ker pač misli da je priklopljen na USB C ki pa to zmore. Tako da ti cheap type C--> type A niso pametna izbira.

No sej to, js sm s to aplikacijo (ki naj bi javljala kaj je ok) sprobal te poceni na zgornjih linkih, in pravi, da je kul. Mam pa še enega, ki takoj javi Charging rapidly, zato ga sumim, da ni ok.
Če je pa tej aplikaciji za zaupat, je pa tud za vprašat se.
EDIT: Pozabu še dopisat, da sm z enim USB multimetrom tudi testiral tele pretvornike, koliko toka vleče čez, in na enem kablu je takoj izpisal več toka, kolikor načeloma napajalec zmore. Tist kabel bom še danes s to aplikacijo potestiral, da vidim, če aplikacija kaj drugega javi.
Če je pa tej aplikaciji za zaupat, je pa tud za vprašat se.
EDIT: Pozabu še dopisat, da sm z enim USB multimetrom tudi testiral tele pretvornike, koliko toka vleče čez, in na enem kablu je takoj izpisal več toka, kolikor načeloma napajalec zmore. Tist kabel bom še danes s to aplikacijo potestiral, da vidim, če aplikacija kaj drugega javi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: buneech ()

Saj je lepo rečeno, problem je, če ti neprimeren kabel nekako vtakneš v napajalnik, ki zmore 3 A. Dokler ti tlačiš microUSB adapterje na stare kable in to počneš na starih polnilcih je popolnoma vseeno. Pa za prenos podatkov, če vtikaš poceni Type-A na Type-C kable v 2.0 oz. 3.0 priključke, tudi ni problema, kaj uporabljaš. Pa ja, Nexusa sta oba na standardu 2.0, kar se tiče prenosa podatkov. Ni treba tlačiti kablov v 3.0 priključke.

Saj je lepo rečeno, problem je, če ti neprimeren kabel nekako vtakneš v napajalnik, ki zmore 3 A. Dokler ti tlačiš microUSB adapterje na stare kable in to počneš na starih polnilcih je popolnoma vseeno.
A si ziher, ker jaz sem to zastopil, da je problem, ko neprimeren kabel uporabiš na polnilcu, ki ne zmore 3A.
Vsaj po vsem prebranem sem jaz dobil idejo, da če ni kabel po standardu, potem telefon/naprava ne ve, da je to "legacy" kabel, ne C-C kabel, in vseeno poskuša povleči 3A iz polnilca, ki recimo zmore 1A. S tem seveda lahko poškoduje polnilec, če ne še kaj več.
Tudi na Redditu je bilo tako opisano.

Ne, ker tam ni problema, itak več kot 1 A ne boš potegnil iz napajalca, ki zmore 1 A (oz. kolikor pač zmore). Problem so močni napajalci (recimo original Nexusov), ki zmorejo 3A, po možnosti še pri višjih napetostih, kar poceni kable scvre.
Sem pri kitajcih kupil že kar nekaj kablov in pogosto se izkaže problem, da delajo slabo, al telefona ne prepozna priklopljenega na računalnik, rado polni le prek USB standarda, ne prek 'AC', itd.
Sem pri kitajcih kupil že kar nekaj kablov in pogosto se izkaže problem, da delajo slabo, al telefona ne prepozna priklopljenega na računalnik, rado polni le prek USB standarda, ne prek 'AC', itd.

Sam original Nexus polnilec je USB C in uporablja USB-C kabel. Vsa debata je pa za USB-A -> USB-C in microUSB -> USB-C kable.

njyngs ::
Telekom ma na svoji strani nagradno igro za Nexus 5X. http://www.telekom.si/info-in-obvestila...
Če se komu posreči :)
Če se komu posreči :)

Pozdravljeni še enkrat.
Po tednu dni uporabe 5x moram reči samo: super.
Zelo zadovoljen, deluje brez zatikanja - tekoče, čeprav imam povprečno uporabljenega okoli 73-75% rama (450-490 free od 1.8GB). Očitno je sistem zelo dobro optimiziran. Tukaj uporabljam predvsem g+, Facebook + messenger (čeprav ga ne maram, ampak je enega uporabnika tukaj zanimalo, če bo vse skupaj delovalo ali se bo zatikalo), YouTube, 24ur... klici, smsi in mmsi. Skratka telefon deluje perfektno. Glede velikosti pa bi rekel, da kljub temu, da je malenkost večji od N5, me malo moti. Morda se bom še navadil, a N5 je imel (vsaj zame) perfektno veličino za uporabo z eno roko.
Nexus imprint se nastavi v nekaj sekundah in je zelo hiter in točen. Doze v sistemu zelo podaljša avtonomijo baterije, tako da čez da pridem z lahkoto. SOTa imam tam nekje med 3h30-4h20min (odvisno od omrežja). Kamera pa je glede na N5 zelo velik skok. Slike so zelo lepe, presenetile pa so me tudi slike v manjši svetlobi - noč.
Zvočnik, ki je postavljen na sprednjo stran je zelo glasen in dovolj kvaliteten, tako da užitki so zagotovljeni.
Kakorkoli, jaz sem zadovoljen, svetoval pa ne bom nobenemu. Vsak naj se odloči sam. Morda v tem rangu bi bilo mogoče razmisliti o LG G4, a pri meni odpade - prevelik.
ZA:
Fingerprint senzor, ki je zelo odziven in hiter
Kamera
Operacijski sistem in njegovo delovanje (doze funkcija)
PROTI:
Baterija bi bila morda lahko večja
Morda 2GB rama premalo za v prihodnje??
Premočna vibra??
Ni premium občutka (saj ga ni imel niti N5) a vseeno :)
Če ima morda kdo kakšno vprašanje v vezi s telefonom naj kar vpraša.
LP, boko34
Zelo zadovoljen, deluje brez zatikanja - tekoče, čeprav imam povprečno uporabljenega okoli 73-75% rama (450-490 free od 1.8GB). Očitno je sistem zelo dobro optimiziran. Tukaj uporabljam predvsem g+, Facebook + messenger (čeprav ga ne maram, ampak je enega uporabnika tukaj zanimalo, če bo vse skupaj delovalo ali se bo zatikalo), YouTube, 24ur... klici, smsi in mmsi. Skratka telefon deluje perfektno. Glede velikosti pa bi rekel, da kljub temu, da je malenkost večji od N5, me malo moti. Morda se bom še navadil, a N5 je imel (vsaj zame) perfektno veličino za uporabo z eno roko.
Nexus imprint se nastavi v nekaj sekundah in je zelo hiter in točen. Doze v sistemu zelo podaljša avtonomijo baterije, tako da čez da pridem z lahkoto. SOTa imam tam nekje med 3h30-4h20min (odvisno od omrežja). Kamera pa je glede na N5 zelo velik skok. Slike so zelo lepe, presenetile pa so me tudi slike v manjši svetlobi - noč.
Zvočnik, ki je postavljen na sprednjo stran je zelo glasen in dovolj kvaliteten, tako da užitki so zagotovljeni.
Kakorkoli, jaz sem zadovoljen, svetoval pa ne bom nobenemu. Vsak naj se odloči sam. Morda v tem rangu bi bilo mogoče razmisliti o LG G4, a pri meni odpade - prevelik.
ZA:
Kamera
PROTI:
Premočna vibra??
LP, boko34

Pozdravljeni še enkrat.
ZA:
Kamera
PROTI:
Premočna vibra??
LP, boko34
Pozdravljen Boko,
Res ti hvala za obsežno poročilo o Nexusu 5x :) mislim da ga bom vzel kljub nekoliko drazji ceni glede na nexus 5 ob izidu... sem do zdaj slišal veliko pozitivnih reči o samem mobilcu.... Imam pa še eno vprašanje.... Ima kdo nasvet kje ga kupiti ( po najnižji ceni)
lp zago

Sam se ga vzel pri T-2, ker imam točke in tako možnost obročnega plačevanja. Lahko pa pogledaš pri tvojem operaterju kakšno ima ceno (če seveda nisi vezan s kakšnih telefonom), drugače pa pri SMARTmobi za 499€ in sicer 32GB varianto. http://www.smartmobi.eu/lg/h791-nexus-5...
Sam še nisem pri njih kupoval, tako da jih ne poznam.
Harvey norman 549,99 € (32GB)
Big Bang 499,99 € (16GB)
Expansys 529,99 € (32GB)
Big Bang 499,99 € (16GB)
Expansys 529,99 € (32GB)

Sam se ga vzel pri T-2, ker imam točke in tako možnost obročnega plačevanja. Lahko pa pogledaš pri tvojem operaterju kakšno ima ceno (če seveda nisi vezan s kakšnih telefonom), drugače pa pri SMARTmobi za 499€ in sicer 32GB varianto. http://www.smartmobi.eu/lg/h791-nexus-5...
Big Bang 499,99 € (16GB)
Expansys 529,99 € (32GB)
Hvala za odgovor... Vendar sem zdajle malo gledal in se odločil da ga bom vzel kar pri mojem trenutnem operaterju Simobilu saj je tam navoljo po ugodni ceni na obroke in sicer 24x18€ kar je skupaj 432€
Lp

Sam original Nexus polnilec je USB C in uporablja USB-C kabel. Vsa debata je pa za USB-A -> USB-C in microUSB -> USB-C kable.
Point je v 3A zmogljivosti, kolikor lahko naprave v določenih primerih potegnejo tudi prek starejših standardov (2A zagotovo, ni vrag, da ni nekdo naredil 3A napajalca). Obenem isto velja tudi za poceni Type-C na Type-C kable, ki so prav tako lahko popolnoma zanič. Pač, kitajci.

Egidij88 ::
Hvala za odgovor... Vendar sem zdajle malo gledal in se odločil da ga bom vzel kar pri mojem trenutnem operaterju Simobilu saj je tam navoljo po ugodni ceni na obroke in sicer 24x18EUR kar je skupaj 432EUR
Lp
Koliko boš pa naročnino (pre)plačal? Za večino je najbrž bolje vzeti nek bob in pa telefon za cca. 480EUR...
EDIT: Carski bob je do konca meseca - 1500 min, 1500 sms in 1500MB za 10EUR.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Egidij88 ()

noob96 ::
Ne, ker tam ni problema, itak več kot 1 A ne boš potegnil iz napajalca, ki zmore 1 A (oz. kolikor pač zmore). Problem so močni napajalci (recimo original Nexusov), ki zmorejo 3A, po možnosti še pri višjih napetostih, kar poceni kable scvre.
Prosim ne širi napačnih informacij, ker bom morda koga res zavedel. Če nimaš pojma bodi tiho :)

pirlo ::
Prosim ne širi napačnih informacij, ker bom morda koga res zavedel. Če nimaš pojma bodi tiho :)
Sorry, ampak tu si ti edini noob ... aja, pa oni na kavču

Kako pa iz 2 A napajalca potegneš ven 3 A?
EDIT: also, kaj ti pomaga USB 3.1 compliant A na C kabel, če bo sploh ta rekel telefonu, da je 3.1 compliant in prav tako poskušal potegniti 3 A iz napajalca?
Torej smo prišli do zaključka, da Nexus 5X lahko polniš samo z original C na C napajalcem?
Pri operaterjih imaš 32 GB verzijo telefona.
EDIT: also, kaj ti pomaga USB 3.1 compliant A na C kabel, če bo sploh ta rekel telefonu, da je 3.1 compliant in prav tako poskušal potegniti 3 A iz napajalca?
Torej smo prišli do zaključka, da Nexus 5X lahko polniš samo z original C na C napajalcem?
Hvala za odgovor... Vendar sem zdajle malo gledal in se odločil da ga bom vzel kar pri mojem trenutnem operaterju Simobilu saj je tam navoljo po ugodni ceni na obroke in sicer 24x18EUR kar je skupaj 432EUR
Lp
Koliko boš pa naročnino (pre)plačal? Za večino je najbrž bolje vzeti nek bob in pa telefon za cca. 480EUR...
EDIT: Carski bob je do konca meseca - 1500 min, 1500 sms in 1500MB za 10EUR.
Pri operaterjih imaš 32 GB verzijo telefona.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PrimozR ()

gregor ::
berem vašo debato o type a - type c kablih in mi ni nič več jasno
ali torej sedaj ne smem uporabljat poceni kabla, ki sem ga nabavil na ebayu
priklopil sem ga na pc in z njim povezal 5x in vse deluje ok
ni mi jasno kako lahko kabel povzroči eksplozijo telefona, pc-ja, okvaro...itd
kaj naj sedaj ta poceni kabel vržem v smeti in nabavim katerega boljšega, dražjega, kaj priporočate?
prosim za linke
hvala
LP
ali torej sedaj ne smem uporabljat poceni kabla, ki sem ga nabavil na ebayu
priklopil sem ga na pc in z njim povezal 5x in vse deluje ok
ni mi jasno kako lahko kabel povzroči eksplozijo telefona, pc-ja, okvaro...itd
kaj naj sedaj ta poceni kabel vržem v smeti in nabavim katerega boljšega, dražjega, kaj priporočate?
prosim za linke
hvala
LP

ZaphodBB ::
Samo zate bomo še enkrat razlagali kar je bilo že miljonkrat razloženo? Pojdi prebrat in pregledat povezave.
Če ti ni jasno, še ne pomeni, da ni možno.
Telefon ti ne bo eksplodiral. Lahko ti pregori napajalec, ki ne zmore 3A. Računalnik tudi verjetno ne bo problem - ker deluje v povsem drugem režimu (0.5A).
Če ti ni jasno, še ne pomeni, da ni možno.
Telefon ti ne bo eksplodiral. Lahko ti pregori napajalec, ki ne zmore 3A. Računalnik tudi verjetno ne bo problem - ker deluje v povsem drugem režimu (0.5A).
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

knap ::
Nexus 5X: A second opinion
LG Nexus 5X review
http://www.gsmarena.com/lg_nexus_5x-rev...
http://www.knowyourmobile.com/mobile-ph...
LG Nexus 5X review
http://www.gsmarena.com/lg_nexus_5x-rev...
http://www.knowyourmobile.com/mobile-ph...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: knap ()

Pozdravljen,
Pišem vam z novega nexusa 5x :) po prvih 3 urah uporabe sem res zadovoljen z njim... Edina stvar, ki me morda malo moti je močno vibriranje... Mogoče kdo ve kje se da to izklopiti? Prišel pa sem kar poceni skozi saj sem danes odšel na simobil kjer je bil nek nori petek :D in tako sem telefon dobil za 2€ manj na mesec kot bi ga sicer torej 24x16 kar je skupno okoli 380€ za 32gb verzijo
Lp
Pišem vam z novega nexusa 5x :) po prvih 3 urah uporabe sem res zadovoljen z njim... Edina stvar, ki me morda malo moti je močno vibriranje... Mogoče kdo ve kje se da to izklopiti? Prišel pa sem kar poceni skozi saj sem danes odšel na simobil kjer je bil nek nori petek :D in tako sem telefon dobil za 2€ manj na mesec kot bi ga sicer torej 24x16 kar je skupno okoli 380€ za 32gb verzijo
Lp

Danes sem bil na telekomu v BTC...vprašal za ceno in so rekli 550 v redni prodaji 32GB...kaj je res tako drag? Se ga ne da ceneje dobit brez vezave?

Še nekaj me zanima. Lahko kaj bolj točno poveste o RAMu? Je res 2GB dovolj? To me zaenkrat najbolj muči...danes verjetno je dosti, ampak bo tako tudi drugo leto? Gledam bolj za future telefon da bo držal 3 leta recimo.
Zanima me še kako se obnaša kamera v malo slabši svetlobi. A se mogoče tko obnaša kot OnePlus X ali dela bolj tekoče? (glej spodnji link)
https://www.dropbox.com/s/tc4mthin9mly9...
Zanima me še kako se obnaša kamera v malo slabši svetlobi. A se mogoče tko obnaša kot OnePlus X ali dela bolj tekoče? (glej spodnji link)
https://www.dropbox.com/s/tc4mthin9mly9...

erkgheoruugh ::

modelno1 ::
V Leclercu je 560 na blagajni, razliko vrnejo na kartico.
Respect the bacteria! They are the only culture some people have.

3man ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google Pixel (strani: 1 2 3 4 … 78 79 80 81 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 915725 (4556) | klinker |
» | Google Nexus 5 (strani: 1 2 3 4 … 51 52 53 54 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 583438 (205469) | zk_eu |
» | Kateri telefon priporočate? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 21617 (14892) | sift |
» | Prispeli so Nexus 6, 9 in Player, Android 5.0 je Lollipop (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 53027 (44551) | amacar |