» »

Park senzorji-elektromagnetni

Park senzorji-elektromagnetni

Robi :P ::

Zdravo
ima kdo izkušnje z elektromagnetnimi park senzorji. Mal berem po netu in sem zmeden eni jih hvalijo kako super delajo da so natančenjši od klasičnih UV spet drugi pravijo da imajo težave v dežju ipd.

http://www.ebay.com/itm/Hot-Auto-Electr...
Gledam tele, ker mi niso nujno zlo ampak za 10€ bi bli luksuz :) Prav tako tele """ni treba"" homologirat ker se ne vidijo da so sploh vgrajeni.

Highlag ::

Tole meni ne vzbuja zaupanja.
Elektromagnetni senzor razdalje je radar. Kako radar spraviš v črno škatlico, ki jo zmontiraš pod odbijač in vidi okoli avtomobila v kotu 180o in vse to za 10$??

Če ne vidi 180o potem spremljaš ozadje samo na mestu škatlice. Vsak UZ senzor ima vsaj 4 senzorje, da so pokriti tudi vogali avtomobila.

škatla ni zaščitena pred vlago to sigurno dela probleme. Če se radar skriva v okroglem ohišju, ki je nadvse podoben piezo zvočniku oziroma piskaču potem pa to ni radar ampak je kvečjemu UZ senzor. Zaradi oblike je seveda precej izpostavljen vremenskim vplivom, tako da bodo tudi tu problemi.
Never trust a computer you can't throw out a window

Narobe si razumel zadevo. V odbijaču je samo trak ki se nalepi čez celoten odbijac 2.7m ga je in se lahko odreze. Vse skupaj se poveze na skatlico (v kuferano ali v odbijacu) in to na rikverc luc, zvocnik pa potegnes naprej nekam pod armaturko da ga slis in ne vidiš

Assass1n ::

Imam jaz, dela presenetljivo dobro za takle denar. Imam e46 in sem montiral pod nosilec odbijača da je res čisto pri plastiki. Kolega iz golfom 4 pa je bil razočaran.
Jaz ti priporočam, kdaj za brezveze piska ampak overall je ok.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

Aha kaj pa je zajebaval frenda da je bil razočaran?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dobri aftermarket parking senzorji

Oddelek: Na cesti
223127 (2274) matobeli
»

nesreča na parkirišču (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

35576470 (49012) imagodei
»

Parkirni senzorji (za avto) - vgradnja in barvanje (strani: 1 2 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
5028178 (12320) Adrijan0
»

Radar za zaznavo avtomobila pred seboj... (strani: 1 2 )

8116259 (14803) BigWhale
»

Največja težava vseh programskih jezikov in orodij

Oddelek: Programiranje
152175 (1606) BigWhale

Več podobnih tem