Forum » Programiranje » Problem pri prevajanju kode
Problem pri prevajanju kode
RatedR ::
Pozdrav imam manjši problem ko hočem prevest kodo (jezik C).
Uporabljam program devc++, ki prevaja tudi C...imam verzijo devc++ ki vsebuje mingw tako da to ni problem.
Za primer vam dam 2 računalnika, oba imata naložen enako verzijo dev-a samo da na enem prevede kodo, na drugem se pa pojavi ta težava:
Koda je sintaktično pravilna, osnoven hello world ne dela za primer
- probal sem s Codeblocks pa tudi zafrkava,
- probal sem z http://www.tutorialspoint.com/compile_c... pa mi na prvem računalniku dela vse ok, na drugem pa ob zahtevi za vnos uporabnika ne morem vnest nobene vrednosti...
Kaj bi bila lahko težava?
Uporabljam program devc++, ki prevaja tudi C...imam verzijo devc++ ki vsebuje mingw tako da to ni problem.
Za primer vam dam 2 računalnika, oba imata naložen enako verzijo dev-a samo da na enem prevede kodo, na drugem se pa pojavi ta težava:
Koda je sintaktično pravilna, osnoven hello world ne dela za primer
- probal sem s Codeblocks pa tudi zafrkava,
- probal sem z http://www.tutorialspoint.com/compile_c... pa mi na prvem računalniku dela vse ok, na drugem pa ob zahtevi za vnos uporabnika ne morem vnest nobene vrednosti...
Kaj bi bila lahko težava?
RatedR ::
Ja, mingw je že vključen oz. dodan...če greš na njihovo spletno stran, pod download-e:
To sem dol potegnil, na prvem računalniku ta download deluje brez problema na drugem mi pa piše take napake.
To sem dol potegnil, na prvem računalniku ta download deluje brez problema na drugem mi pa piše take napake.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: RatedR ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vgradnja SSD + prenos Win 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12484 (10383) | Machete |
» | 4GB ram-a, uporabno le 1.99GBOddelek: Strojna oprema | 2592 (2074) | iNooby |
» | Windows 7 bootOddelek: Pomoč in nasveti | 6699 (6020) | s6c-gEL |
» | Program za avto download podnapisov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 30842 (17349) | KontraCepec |
» | [C++] Kateri C++ IDE je najbolj osnoven?Oddelek: Programiranje | 2289 (1734) | sid_dabster |