» »

Slavni trio se vrača :)

Slavni trio se vrača :)

eric_cartman ::

Good news everybody!! Here's the new (Dacia Sandero) :) House of Cars show!
Po vsej verjetnosti bo oddaja imela pogodbo z Netflixom, producent oddaje pa bo še vedno glavni producent Top Geara Andy Wilman. Sicer pa je v igri še vedno tudi ITV. Vse skupaj je sicer še neuradno, tako da držimo pesti, da se ideja tudi realizira.



Torej kot kaže, se vrača dobra trojka na naše TV ekrane. :) Dokončali pa bodo tudi Top Gear live oddaje, ker so nekateri že pred incidentom kupili karte.

Nekaj novic o tej temi:
http://www.digitaltrends.com/cars/netfl...

http://blog.caranddriver.com/jeremy-cla...

http://www.clarksonhammondandmaylive.co...

eric_cartman ::

Torej bolj ko berem, manj navijam za Netflix in bolj za ITV.

Netflix, ne glede kako popularen je drugod po svetu ima še vedno samo cca. 50 milijonov subscriberjev in še to samo v določenih državah, tam kjer je Netflix sploh dovoljen.

Sej v Sloveniji se vseeno da gledat Netflix z unblock.us, ampak to ni to. Povrh vsega pa je Netflix še Ameriški. To niti ni njihov trg gledanosti. Oni so bolj kot ne sloveli ravno na vseh drugih kontinentih, ne v US, torej ne razumem zakaj bi se trudili omogočit novo oddajo le za "izbrane" države na svetu, če pa bi lahko imeli veliko večji trg.

Naslednja velika stvar pa je mogoče res ime. "House of Cars", se mi ne zdi, da bi kadarkoli doseglo gledanost in popularnost kot Top Gear.

Zame mi bil res top naslov, ki ga je že nekdo tukaj na slotech omenil in sicer: The Final gear. Kako pa se vam kaj ime "House of Cars" dopade?

Tudi koncept oddaje nekako upam, da bo bolj izpeljanka Top Geara z določenimi spremembami in dodatki. Jeremy je v live interview-ju že izjavil, da ga čedalje bolj motijo povabljeni gosti in da bi to odstranil. Nekateri so bili že dvakrat v oddaji itd itd. Ampak si ne predstavljam nove top avtomobilistične oddaje brez novih producer challenge-ov ali pa special epizod z njihovimi potovanji. Stig je prav tako imel ogromen vpliv na oddajo. To sigurno ne bodo smeli prekopirati. Pa verjetno tudi proge ne bodo imeli. Skratka izgubili bodo kar dosti takih dobrih "bonbončkov", ki so pripomogli k gledanosti oddaje.

Me pa zanima, mogoče se kdo od vas bolj spozna na pravice licenčnih oddaj. Ali lahko sploh kakšne stvari kopirajo od prejšnjega Top Geara, glede na to, da je vse v rokah BBC-ja sedaj?

Zgodovina sprememb…

Boone ::

Meni je pa Stig bil precej brezvezen. OK, če se že greš neko primerjanje avtomobilov po progi, potem je kul, da imaš nekega človeka, ki lahko konsistenčno odpelje progo. Drugje je bil pa odveč. Saj so imeli kakšne komične z njim, ampak tudi če jih ne bi bilo.

Prav tako gosti. Večina precej nezanimivih, tako da sem pri večini epizod ta segment preprosto preskočil. Raje tistih 10 minut poslušam blodnje Jamesa Maya. So mi bistveno bolj zanimive kot večina gostov. IMHO seveda.

AngelOfDeath ::

https://www.youtube.com/channel/UCr4znv...

niste ravno na tekočem :)
edit: Slovnica

eric_cartman ::

AngelOfDeath je izjavil:

https://www.youtube.com/channel/UCr4znv...

niste ravno na tekočem :)


Če bi bolj pozorno prebral je to točno to kar sem napisal. To je še v sklopu Top Geara, za tiste, ki so kupili karte pred incidentom Clarksona.

Že konec 2014 je bil napovedan live show za junij in julij v sklopu Top Geara in BBC se je skupaj s staro ekipo odločil, da bo to vseeno dokončal.

BBC Worldwide statement on Top Gear Live remaining dates:BBC Worldwide statement on Top Gear Live remaining dates:

"So as not to disappoint the thousands of people around the world who have already purchased tickets, BBC Worldwide has agreed with our joint venture partner


http://www.clarksonhammondandmaylive.co...

Zgodovina sprememb…

eric_cartman ::

Evo.. Tokrat pa ZARES in z dokončno sklenjeno ponudbo. :D Slavni trio se vrača s pogodbo podpisano pri Amazonu! :) Snemanje se začne takoj v začetku jeseni oz. ko se vrnejo s poletnih dopustov. Prvo oddajo lahko pričakujemo v začetku 2016.

The trio will front three series of a new motoring programme for Amazon Prime, with the first season to be made available worldwide in 2016.

The move follows their departure from the hit BBC Two show earlier this year.

Clarkson's contract was not renewed following an "unprovoked physical attack" on a Top Gear producer.

His co-hosts then followed him in leaving the show.

They will now make the unnamed new programme with former Top Gear executive producer Andy Wilman, who also quit the BBC following the "fracas".

In a statement from Amazon, Clarkson said: "I feel like I've climbed out of a biplane and into a spaceship."

Hammond said: "Amazon? Oh yes. I have already been there. I got bitten by a bullet ant." And May added: "We have become part of the new age of smart TV. Ironic, isn't it?"

Wilman told the Radio Times the team would begin working on the new series as soon as they return from their summer holidays.

He said they agreed a deal with Amazon because "they'll give us the freedom to make the programme we want...there's a budget to produce programmes of the quality we want and this is the future".

Wilman added the format of the new show would contain "themes people will be familiar with".


Vir: http://www.bbc.com/news/entertainment-a...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

The Grand Tour (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
31648195 (1799) oo7

Suspendiranje Jeremy Clarksona dobilo končni epilog (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10522427 (2646) zee
»

Novi Top Gear (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
23643757 (20858) SuperVeloce
»

Top Gear - Kateri je vaš najljubši trenutek?

Oddelek: Sedem umetnosti
463122 (1736) ian wolf
»

[Top Gear/Jeremy Clarkson] - Best of (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7311627 (7781) Binji

Več podobnih tem