Forum » Loža » Menjava vrat
Menjava vrat
donvito ::
V stanovanjskem bloku imam namen menjati vsa vrata, vhodna in še 5 notranjih. Vhodna bi rad, da so protihrupna, ker sedaj se vse sliši s hodnika ali obratno. Dilema pa se pojavlja ali naj za vhodna vzamem od http://www.vrataval.si/Protivlomna-Vrata in za notranja od http://www.leskal.si/domov ali vse od leskala. Malo me skrbi pri slednjem za protihrup, kar pa je prioriteta, so pa dražja pri val-u ker so tudi protivlomna?
Zanima me, če bi vse vzel od drugega ponudnika in ali kdo pozna to firmo oz je kupil od njih. In če je montaža korektna?
Za vsak odgovor bom hvaležen.
Zanima me, če bi vse vzel od drugega ponudnika in ali kdo pozna to firmo oz je kupil od njih. In če je montaža korektna?
Za vsak odgovor bom hvaležen.
Silvo ::
Glede vhodnih Val vrat lahko pohvalim montažo in izvedbo.Pri montaži si lahko zraven in poveš,če bi kaj dodatno želel.
Silvo
mat xxl ::
Pri Val u opozarjam samo na to, da radi ne dokončajo vsega na 100 % in jih potem še pol leta prosiš za kako letev. Predlagam, da se na Valu zmenite tako, da daste do 50% avansa , razliko pa naslednji delovni dan, ko je prav vse do zadnje letve zmontirano. Še na tak dogovor so se pri meni oglasili šele po 6 mesecih in res zaključili zadeve. Sicer so bila vrata vse uporabna že prej samo so manjkale neke pokrivne letve.
SimplTech ::
Tudi sam lahko podam pozitivne izkušnje z VAL vrati. Korekten odnos, lepo zmontirano, pospravili za sabo, vse OK. Uporabljam jih 5 let v tem času vse špila brez težav.
Ganon ::
Na našem podestu imata oba soseda vrata VAL. Montaža je bila izvedena kvalitetno, vrata so me pa tudi navdušila. Ko bom menjal, bom vzel pri njih.
donvito ::
Ok, hvala za odgovore, me pa zanima, če je kdo vzel notranja od leskal-a, kakšni so oni.
Ker val montira samo vhodne(protivlomne) ali se motim.
Ker val montira samo vhodne(protivlomne) ali se motim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stanovanjska protivlomna vrata (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24942 (14446) | m1h4 |
» | Prenova stanovanja - Vrata, Tla, BarvaOddelek: Loža | 3066 (2653) | jk |
» | Protivlomna vrata...zatikanjeOddelek: Loža | 10848 (6743) | mat xxl |
» | Hišna vhodna vrata - nova (katera) ali adaptacijaOddelek: Loža | 8791 (5164) | fikus_ |
⊘ | Ključavnice na prstni odtis (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13384 (11297) | Brane2 |