Forum » Operacijski sistemi » Zagon Windows XP: Explorer.exe error
Zagon Windows XP: Explorer.exe error
LorD_DDooM ::
Bogdaj!
Včeraj se mi je pojavil problem, ki je zaenkrat onesposobil moj računalnik (pišem iz knjižnice). Namreč, po nasvetu Slo-techovega članka o Prilagoditvi Windows Xp, sem naložil iz interneta program PatchXP-SP1.zip (imam SP1), ga pognal in patchal. Ko pa sem ponovno zagnal računalnik, pa se mi je ob login zaslonu pokazalo obvestilo o napaki:
Explorer.exe Komponente ni bilo mogoče naložiti: ne najdem komponente UxTheme.dll. problem lahko rešite tako, da na novo naložite program.
Sedaj ne morem priti niti v Windowse, niti v safe mode način.
Ali mogoče kdo ve kaj mi je potrebno narediti, da bi rešil problem, razen seveda Format c:\?
Včeraj se mi je pojavil problem, ki je zaenkrat onesposobil moj računalnik (pišem iz knjižnice). Namreč, po nasvetu Slo-techovega članka o Prilagoditvi Windows Xp, sem naložil iz interneta program PatchXP-SP1.zip (imam SP1), ga pognal in patchal. Ko pa sem ponovno zagnal računalnik, pa se mi je ob login zaslonu pokazalo obvestilo o napaki:
Explorer.exe Komponente ni bilo mogoče naložiti: ne najdem komponente UxTheme.dll. problem lahko rešite tako, da na novo naložite program.
Sedaj ne morem priti niti v Windowse, niti v safe mode način.
Ali mogoče kdo ve kaj mi je potrebno narediti, da bi rešil problem, razen seveda Format c:\?
- premaknil: ToniT ()
hruske ::
Z diskom v roki stopiš do prijatelja, ki ima nameščene windows xp in prepišeš svojo datoteko z njegovo.
In pa paziš, ker ni najbolje, da s svojega diska zaganjaš windows na tujem računalniku, če boš slučajno hotel preveriti uspešnost. Raje neseš celo kišto potem. Windows so le windows.
Tako bi jaz naredil, no.
In pa paziš, ker ni najbolje, da s svojega diska zaganjaš windows na tujem računalniku, če boš slučajno hotel preveriti uspešnost. Raje neseš celo kišto potem. Windows so le windows.
Tako bi jaz naredil, no.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GTA 4 ne dela (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7472 (3985) | DarwiN |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267202 (66794) | Seljak |
» | Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47404 (21081) | R33D3M33R |
» | Windows XP Service Pack 2 Reloaded (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 8016 (8016) | Vlady |
» | Problem pri zagonu z Abit NF7-SOddelek: Strojna oprema | 1131 (987) | JustVi |