Forum » Omrežja in internet » AdBolck hosts - Slovenska lista
AdBolck hosts - Slovenska lista
a_skuba ::
Pozdravljeni,
zanima me ali že obstaja kašna slovenska adblock lista? Če je še ni, bi jo lahko začeli sestavljati? :)
Lp
zanima me ali že obstaja kašna slovenska adblock lista? Če je še ni, bi jo lahko začeli sestavljati? :)
Lp
Ribič ::
Tista uradna lista EasyList je po moje čisto dovolj, saj vsebuje wildcart-e npr www.neka-stran.si/*ad*/... in tako blokira reklame neodvisno od domene. Če pa najdeš kake reklame, pa lahko čisto enostavno lastnoročno dodaš nove filtre npr. z uporabo addona Element Hiding Helper.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Monetizacija Youtube acounta v SLO (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 24833 (13801) | otago |
» | Slab teden za Google ali ko YouTube krvavi milijoneOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 17590 (14550) | zmaugy |
» | Mnenje: totalitarni vzgibi slovenskih oblasti pri odnosu do interneta (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 37575 (29697) | driver_x |
» | Brezploačno pravno svetovanje ali kaj podobnega?Oddelek: Loža | 4716 (4201) | MadMicka |
» | Mail program proti domenam!Oddelek: Omrežja in internet | 1642 (1475) | ToniT |