» »

Mail program proti domenam!

Mail program proti domenam!

phoinix ::

Zanima me, če obstaja kako zdravilo proti tem prekletim reklamam preko mejla.Na voljo mi ves čas prihajajo reklame, block senders list je že čez 90, a obstaja kak update, ki bi blokiral (nej pride na računalnik, sam da ga ne vidim - smeti) po domeni, ne po imenu, ki je vsakič drugo. Al pa sam voljo skenslam, pa je?! LP J

darh ::

Al pa sam voljo skenslam, pa je?!

Z volje dobivaš SPAM? Če je temu res tako jih kar pogumno prijavi! "Žal" slovenskega SPAMa ne dobiva... tko da beware zli-slo-spammer, da moj inbox ne zagleda tvojega grdega-maila :D
Excuses are useless! Results are priceless!

Mr.B ::

ordb
NAstavi namesto imena domene IP cifro, če je možno, ker ponavadi iz istega serverja prihaja drugačno DNS ime.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

phoinix ::

Spam ni slovenski, tujina, s kod ne vem, med njimi je yahoo, yeah.net, syriamail.com. A tuje se pa ne da nikamor prijavit? V outlooku se da samo nastavit da označiš mail in daš block sender, če bi lahko blokiral domeno bi jih kar večina šla v smeti. Ip se pomojem ne da blokirat.

phoinix ::

Sem šu štet, zaenkrat jih je samo 121 naslovov v "Blocked senders list". Prasci! - situaciji primerno

Cokolesnik ::

jaz sem bral o spamu v Monitorju ker imam ze vec casa sranje z veliko spam sporocili. malo sem proucil njihove ocene glede programov za spam in si nalozil program I HATE SPAM.

integrira se v postni program, podpira outlook ali outlook express, je enostaven, bazo vlece z neta kot npr. podatke o virusih nortonov antivirus, z maili ki jih prepozna kot spam, pa lahko dela kar precej reci, kakor pac nastavis. meni jih zlaga v Kos (deleted items), Kos pa se mi sprazne vsakic ko zaprem svoj postni program, kar je mogoce nastaviti v outlook expressu. tako lahko vedno pogledam v Kos da za vsak primer preverim, ali ni notri kaksnega ne-spam sporocila saj bi ga v tem primeru prestavil v Inbox in preprecil njegovo brisanje ob zaprtju postn. programa. kar pa notri ostane, pa kmalu postane unrecovered.:D imam tudi listo prijateljev, v katero dodas tiste ali tisto vsebino, ki jo ne zelis blokirati, spreminjas pa lahko tudi "enemy" listo.

do sedaj mi je ob 100 spam sporocilih le enega prepoznal kot ne-spam. me 2 dni ni doma, pa jih recimo dobim 40. groza.

aja, fajn je tudi to, da lahko s pomocjo tega programa vrnes posiljatelju mail v obliki sporocila mail serverja, ces, da ta mail ne obstaja (kot bi ti dobu recimo reply od tvojega mail serverja, ce bi mail poslal na naslov pepca@slotech.com - predpostavljam da tale pepca ne obstaja).:D

link za program

Zgodovina sprememb…

Mr.B ::

Žal pa ti taki programi v vsakem primeru potegnejo dol pošto, samo s to razliko da ti oni rečejo to je spamm pa ti ga brišejo, prej pa si moral sam klikniti , delite
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Cokolesnik ::

vsekakor ti olajsajo delo, tudi s pomocjo opcije, s katero ti lahko spam posto zbrisejo direktno na strezniku in je niti ne vidis. vendar pa je to po svoje tvegano (ce se neko nespam sporocilo prepozna kot spam).

kakorkoli, z uporabo taksnega ali drugacnega orodja si vsekakor na boljsem. glede programske opreme sem zelo obcutljive narave, zato si lahko preprican, da programa ne bi imel, ce mi ne ponudi nekaj konkretnega, uporabnega.

jcj ::

Pozdravljen. zanima me ali ta program I HATE SPAM deluje tudi z mail programom Incredimail. Kje se ga da downloadati?
hvala za info.
lp JCJ

Cokolesnik ::

zgoraj sem ti dal link.:\

phoinix ::

Samo je pa drgaga stvar to. 20 eurov pa še poštnina in carina..., pa ne bom dal 10 jurjev za anti spam program. A obstaja kaka cenejša alternativa?

ToniT ::

Jaz uporabljam Spamnet.
Trenutno je še zastonj.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Anti-spam program, ki filtrira glede na besede in da SPAM v posebno mapo

Oddelek: Programska oprema
121597 (1348) darkolord
»

kako se znebit spam-a?

Oddelek: Omrežja in internet
222224 (1682) zee
»

Siol - Email - Navlaka

Oddelek: Omrežja in internet
422262 (1843) Sunna
»

Spam zaščita

Oddelek: Programska oprema
51345 (1280) Bakunin
»

e.mail spamer

Oddelek: Omrežja in internet
342659 (2147) Tr0n

Več podobnih tem