» »

Težave z omrežjem ali z mobilnim telefonom

Težave z omrežjem ali z mobilnim telefonom

DeathKiller ::

Pozdravljeni!

Imam težave z androidom 4.2.2 in sicer mi velikokrat noče sprejeti klicov. Telefon s katerim kličem na moj mobilnik mi da znak, kakor da imam ugasnjen telefon, par minut zatem pa na svojem mobilniku dobim SMS sporočilo, da imam zgrešeni klic. Moj operater je simobil in me samo zanima, ali ima še kdo zadnje par dni kakšne težave s tem. Mogoče kakšne ideje glede tega, kaj narediti, predvidevam da so nastavitve androida krive za to.

Mogoče naj še 2 stvari omenim, ena je, da mi je telefon včasih takoj, ko sem vklopil mobilno, prižgal 3G, sedaj pa čakam cca. 10 - 15s, da mi v orodni vrstici zgoraj pokaže znak 3G. Drugo pa je da ponavadi SMS za zgrešeni klic dobim takrat, ko prižgem zaslon (zato tudi predvidevam, da so težave z operacjskim sistemom android, mogoče kakšna nastavitev, da mi omrežje deluje le takrat, ko telefon ni v stanju pripravljenosti).

Že v naprej se zahvaljujem za nasvete in ideje, kaj bi bilo lahko narobe.
Lep pozdrav!

GTX970 ::

Prestavi sim kartico v drug telefon, tako preveriš delovanje omrežja (I).
In če ni prvo (I), je drugo.

Kateri telefon, rom itd ?

DeathKiller ::

Telefon: Xperia L (C2105), ROM: telefon ni rootan, oznaka roma je: 15.3.A.1.17 (Android 4.2.2)
Bom probal z drugim telefonom. Telefon je sicer že kakšne pol leta na istem ROMu, z zadnjo posodobitvijo (ni več najavljenih offical posodobitev za ta telefon) tako da rom nebi smel biti težava.

Hmm, mogoče še to a je možnost, da je kriv plastičen ovitek, katerega sem kupil par dni nazaj, saj pravim, telefon kdaj sprejema klice, kdaj pa ne, tako da takoj ne morem preveriti, če je to res krivo.

Zgodovina sprememb…

GTX970 ::

Možno je da je zaradi ovitka.Bodi samoiniciativen in preveri.

zee ::

Tezavo imas s telefonom in ne omrezjem. Plasticen ovitek nima prav nobenega vpliva na delovanje telefona.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Google/LG Nexus 4 (strani: 1 2 3 438 39 40 41 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
2013350080 (132930) Mavrik
»

LG Optimus G2 (strani: 1 2 )

8715011 (9345) matjash
»

HTC ONE (strani: 1 2 3 4 5 )

20747573 (28476) Cooper
»

Samsung Galaxy Note (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

375108489 (62225) camper66
»

HTC-jev One X bo dobil Android 4.2

Oddelek: Novice / Android
418127 (6408) BladE_

Več podobnih tem