Forum » Pomoč in nasveti » Počasno delovanje po ponovno naloženem OS
Počasno delovanje po ponovno naloženem OS
RatedR ::
Lp,
včeraj sem si ponovno naložil Windows 7 na novo, driverje, update...
Zdaj pa opažam da se vsake 1-2 minute računalnik neha odzivat za kakšne 30 sekund, vsakič ko naredim kakšen klik na mapo, brskam po spletu, skratka kjerkoli delam se ta program neha odzivat za približno 30 sekund, potem pa naredi svoje...sepravi ne dela v realnem času.
V upravitelju upravil sem opazil da mi uporaba CPE stalno niha (recimo trenutno ko samo pišem tole temo, narašča iz 20-100%).
Kaj še lahko navedem?
Prosim za pomoč
včeraj sem si ponovno naložil Windows 7 na novo, driverje, update...
Zdaj pa opažam da se vsake 1-2 minute računalnik neha odzivat za kakšne 30 sekund, vsakič ko naredim kakšen klik na mapo, brskam po spletu, skratka kjerkoli delam se ta program neha odzivat za približno 30 sekund, potem pa naredi svoje...sepravi ne dela v realnem času.
V upravitelju upravil sem opazil da mi uporaba CPE stalno niha (recimo trenutno ko samo pišem tole temo, narašča iz 20-100%).
Kaj še lahko navedem?
Prosim za pomoč
GTX970 ::
Imho dela win indexacija v ozadju.
Če imaš avast AV, počne nekaj podobnega, samo po celotnem hdd.
Če imaš avast AV, počne nekaj podobnega, samo po celotnem hdd.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GTX970 ()
RatedR ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Logitech miš M705 zamrzne zaslon?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3369 (2072) | hotig |
» | Prenosnik in problem? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4957 (4060) | solatko |
» | Težave z USB portiOddelek: Pomoč in nasveti | 1651 (1303) | marS |
» | Problemi pri zagonuOddelek: Pomoč in nasveti | 1550 (1453) | BorutK-73 |
» | Prenosnik - ob mirovanju ne zatemni ekranaOddelek: Pomoč in nasveti | 5342 (4948) | win64 |