» »

Windows 10 Mobile

Windows 10 Mobile

««
33 / 86
»»

Motion ::

boolsheat je izjavil:

Drugače pa zadnji redstone build deluje zelo vzpodbudno, Edge je sicer še vedno šibka točka, ampak je sedaj precej bolje kot nedolgo nazaj. Če Redstone izdajo brez nekih bugov bo tokrat končno W10m nek izdelek.

kako deluje napram produkcijskemu buildu? Hitrost poraba baterije? Na kakšnem hardweru laufaš.

Laufa kdo zadnji redstone na 830ki?

darkolord ::

Jaz laufam na 830. Delovanje je OK, baterija ne ravno. Nisem hard reseta naredil, pa kuri na uč ene 3,5% na uro.

loveJDM ::

Hard reset je obvezen skoraj...Mislim da bi potem morala bit poraba baterije pod 2%

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: loveJDM ()

Malajlo ::

Zadnji FR build je top shit. Sicer se Outlook kdaj sesuje med odpiranjem (dvakrat! Jebemu..), sistem kot tak pa dela ko šus.

Hčera na L920 še vedno poganja .318 brez težav.

Kaj ::

Ej neki sem bral pred meseci o neki povezljivosti W10 mobitela z W10 Pcjem v smislu da na namizju vidiš zgrešene klice, pošiljaš aporočila ipd. To še pride ali je že kako možno? Bi mi večkrat prav prišlo...

Aplikacije so pa na W10 mobile res prava žalost, klub temu da sem vedno zagovarjal ta sistem, češ da se za vse potrebe najde alternativa.
Na mobitelu hočem prej pogledati Dnevnik na rtv4D in napiše, da v tem sistemu dela le preko aplikacije, jo naložim in pri V ŽIVO napiše, da zaradi težav pri ponudniku storitev na tem sistemu trenutno ni podprta. Je to res tok težko poštimat??
Prav tako ne delajo kje kakšni posnetki ker flasha ne podpira več itd itd.
Eh.

demon#666 ::

Kaj je izjavil:

Ej neki sem bral pred meseci o neki povezljivosti W10 mobitela z W10 Pcjem v smislu da na namizju vidiš zgrešene klice, pošiljaš aporočila ipd. To še pride ali je že kako možno? Bi mi večkrat prav prišlo...

Meni to deluje samo za smse. Moraš pa imet na pcju prav tako insider.
Na prenosniku imam Pro verzijo, to deluje kolko tolko ok, na drugem kompu pa Edu verzijo, kjer pa to ne deluje (prav tako insider).
Sabertooth Z87|4670K|8GB|840 PRO 256GB|
R9 270X WindForce|Seasonic 660|Define R3

solatjek ::

Pa mora biti za SMS-e pošiljati preko PC na telefonu nonstop povezava z netom (WiFi oz. Mobilna povezava) ali na kak način to deluje?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: solatjek ()

demon#666 ::

Podatke sploh ne izklapljam, tako da ne vem kako je z WiFijem (pomoje isto). Seveda, oba morata biti na net povezana.
Itak si MS shranjuje smse (omogočiš v nastavitvah), ki se ti tudi npr po hard resetu restorajo.
Sabertooth Z87|4670K|8GB|840 PRO 256GB|
R9 270X WindForce|Seasonic 660|Define R3

lopov ::

Tudi na moji 830 je zadnji preview OK, poraba minimalna, skoraj bi rekel, da telefon zdrži 2 dni normalne uporabe :)

BivšiUser2 ::

Evo, nov build zuni.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.

MrNighthawk ::

Ima kdo kakšno idejo kako naložit nov build na Lumio 925? Uradne žal ni :(

cekr ::

Edge še vedno ven meče prevelike znake.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

boolsheat ::

Edge je vezan na sistem zdaj, tako, da moraš pomanjšati sistemske fonte, da je Edge uporaben.

Mitja358 ::

Zamenjal Ativ S za Lumio 650, zaenkrat odlično navdušen nad telefonom. Izredno eleganten in presenetljivo tanek, Windows 10 pa se mu kar lepo poda, ker zaslon je pa vrhunski.

Anney ::

Anney je izjavil:

Ima kdo mogoče podobno težavo, imam dve L930 na eni se aplikacije posodabljajo normalno, na drugi pa nekatere stagnirajo na starih verzijah. Primer je W Store (trgovina), na enem aparatu(slovenskem) je nameščena zadnja verzija trgovine 11605.1000.113.0, na drugem (nemškem) pa 11602.1.26.0 in je že nekaj časa ni posodabljalo.

Ima kdo enako težavo in mu ne posodablja vseh aplikacij in zakaj je temu tako? Na slovenskem aparatu je build .318, na nemškem pa .338. Pa tudi ostale oplikacije na nemškem posodablja z zamikom parih dni.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Anney ()

Modri dirkač ::

Moja 830-ka kupljena v Avstriji je sicer francoska, 640lte pa nemška z amazona, obe na release preview in updati prihajajo enako, ni nobene razlike, tako appi kot verzije, obe na .338.
Everybody lies!

Zgodovina sprememb…

cekr ::

boolsheat je izjavil:

Edge je vezan na sistem zdaj, tako, da moraš pomanjšati sistemske fonte, da je Edge uporaben.

To ne reši problema, ker včasih podira cel design strani. Primer je ravno ta stran.
Ne vem, kaj so šli to spreminjat. Prej je bilo čisto OK.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Machete ::

Lol, jaz mam zepečeno 47 (%) od baterije na zaklenjenem zaslonu. Ostaja po večkratnem restartu. Odstranil sem tudi vsa obvestila na zak. zaslonu. Ko dodam spet nazaj prikaz baterije, še zmeraj kaže 47 :D
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

cekr je izjavil:

boolsheat je izjavil:

To ne reši problema, ker včasih podira cel design strani. Primer je ravno ta stran.
Ne vem, kaj so šli to spreminjat. Prej je bilo čisto OK.

Narobe sem ti povedal, spremeniti moraš text scaling pod ease of access/more options na najmanj oz. predzadnjo opcijo.

Machete je izjavil:

Lol, jaz mam zepečeno 47 (%) od baterije na zaklenjenem zaslonu. Ostaja po večkratnem restartu. Odstranil sem tudi vsa obvestila na zak. zaslonu. Ko dodam spet nazaj prikaz baterije, še zmeraj kaže 47 :D

Daj nek drug battery indicator da ti prikazuje tisto icono na lock screenu...npr battery pro pa tega nastaviš

Ali pa če mu je crknil kontroler za baterijo in pač kaže 47%. Če se to lahko zgodi na prenosnikih, ni vrag, da ni mogoče tudi na mobilnikih.

A to tudi obstaja :) ?

All good. Sem zamenjal app. za prikazovanje baterije. Sem šele dopoldne ko sem to pisal pogruntal, da je to prikazovalnik vezan na app in ne sistemski prikaz. Telefon (sistem) ko si odklenil zaslon je kazal baterijo ok.

klinker ::

Sej to prikazovanje na lockscreenu jih tudi se malo jebe...meni marsikdaj se kaze mail/sms notification tudi po tem ko sem ga ze prebral. Pa se 1x zaklenem, odklenem in je ok.
It's a feature not a bug :))

Meni je pa včeraj zjutraj buldilka hreščala (prvič se mi je to zgodilo). Hreščal ni dremež, ampak prvo zvonjenje. Kako se to uredi, nekdo je pisal nekje zgoraj, da je nekako uredil. Build .318.

Druge melodije od 'privzete' naj ne bi hreščale :]

Samo, zakaj mi pa sedaj pol leta privzeta melodija ni hreščala, včeraj pa je začela? Svašta od tega Windows 10...

Mi je pa vseeno prirastel k srcu :)

Ne vem kaj ti pri tem polizdelku lahko prirase k srcu...browser je drek, budilka je drek, funkcionalnost napram konkurenci nikakva, sistem dela kot dela, se touch me vcasih jebe ko odklenem zaslon, kar sam zacne nekaj tapkat in moram spet zaklenit in odklenit da neha jebat...
Polizdelek v alfa stadiju, nic vec.

krneki0001 ::

klinker je izjavil:

Ne vem kaj ti pri tem polizdelku lahko prirase k srcu...browser je drek, budilka je drek, funkcionalnost napram konkurenci nikakva, sistem dela kot dela, se touch me vcasih jebe ko odklenem zaslon, kar sam zacne nekaj tapkat in moram spet zaklenit in odklenit da neha jebat...
Polizdelek v alfa stadiju, nic vec.

Kater model telefona pa imaš?

l1520 ma mislim da...

FrEaKmAn ::

Ali je komu uspelo nastaviti APN točko za MMSe? Nikakor mi ne uspe nastaviti na lumii 950 in bi prosil za nasvet.

Gres na wap mms od telemacha pa samo kopiras ipje pa porte not...ce pa nimas telemach pa ne vem...pol pa fon restartaj ko vpises

To bi ti moglo avtomatsko vse nastavit.

loveJDM je izjavil:

l1520 ma mislim da...

Da

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: klinker ()

RazzorX ::

Odkar imam Win10 na Lumii 830 mi kamera snema le mono s precej slabo kvaliteto. Na Win8.1 je Lumia Camera snemala s precej bolj kvalitetnim zvokom, vključno z možnostjo snemanja v Dolby Digital 5.1 načinu. Je kakršnakoli možnost izboljšati kvaliteto snemanja zvoka v Win10?

Tole si cukni dol in stestiraj mikrofone: LumiaPhoneTestApplicationInstaller

After the new mobile build (10586.164) and the updated Windows Camera app (2016.128.111.0), some of the above mentioned phones can finally record video in glorious stereo. We can confirm that Nokia Lumia 930 and Lumia 830 can now save videos with stereo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Anney ()

RazzorX je izjavil:

Odkar imam Win10 na Lumii 830 mi kamera snema le mono s precej slabo kvaliteto. Na Win8.1 je Lumia Camera snemala s precej bolj kvalitetnim zvokom, vključno z možnostjo snemanja v Dolby Digital 5.1 načinu. Je kakršnakoli možnost izboljšati kvaliteto snemanja zvoka v Win10?

Jst uporablam lumia camera clasic. Sam lahko app namestiš le če si si ga lastil še na 8.1 in ga maš v knjižnici tvojih appov.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Motion ()

Pa s tole aplikacijo lahko namestiš starejše appe.
https://www.microsoft.com/en-us/store/a...

RazzorX ::

Anney je izjavil:

After the new mobile build (10586.164) and the updated Windows Camera app (2016.128.111.0), some of the above mentioned phones can finally record video in glorious stereo. We can confirm that Nokia Lumia 930 and Lumia 830 can now save videos with stereo.

Sicer mi aplikacija za testiranje ne deluje, ampak sem posnel še en video (te, ki sem jih včeraj prenašal so bili zgleda posneti pred update-om) in je dejansko stereo, še zmeraj pa ni to kar je bilo na 8.1 z Lumia Camero.

Lumia Camera app-a pa nikakor ne gre namestiti, tudi s to zadnjo predlagano aplikacijo.

PrihajaNodi ::

Huh, pa je kamera nehala delat na wm dp, lumia 920

Zgodovina sprememb…

Trance4mer ::

to se je tudi men dogajlo, soft reset, pa je spet normalno

Že poskusil. Vsaj 3x.

To je tudi meni naredilo ko sem sestri 920 updejtu na w10m. Po hard resetu je vse delalo BP.

RazzorX je izjavil:

Anney je izjavil:

Sicer mi aplikacija za testiranje ne deluje, ampak sem posnel še en video (te, ki sem jih včeraj prenašal so bili zgleda posneti pred update-om) in je dejansko stereo, še zmeraj pa ni to kar je bilo na 8.1 z Lumia Camero.

Lumia Camera app-a pa nikakor ne gre namestiti, tudi s to zadnjo predlagano aplikacijo.

JE full razlike. Ko sm jst na moji 930 testiru, LCC snema zvok pri 1080p z 400+ kbps, camera app v w10m pa le z 192kbps.

Zgodovina sprememb…

Qushaak ::

Malajlo je izjavil:

Zadnji FR build je top shit. Sicer se Outlook kdaj sesuje med odpiranjem (dvakrat! Jebemu..), sistem kot tak pa dela ko šus.

Hčera na L920 še vedno poganja .318 brez težav.

To je mišljen build 14361? Bi lahko po še kakih 5-ih iteracijah (lahko tudi več) to celo ratal stabilen sistem?

FR=fast release?

Ja, deluje ok. Edge je precej izboljšan a še vedno šibka točka. Sicer večinoma zelo hiter in tekoč, ampak ima še vedno težave na precej straneh, ko čisto odpove. Druga stvar je pa občasen totalna zamrznitev sistema, ko moraš prisilno rebootati... To se dogaja zadnjih nekaj buildov, vsake toliko časa. Zdaj ali je to problem specifično za moj telefon/L930 pa ne vem.

Druga stvar je pa občasen totalna zamrznitev sistema, ko moraš prisilno rebootati... To se dogaja zadnjih nekaj buildov, vsake toliko časa.

To pa. Sem opazil ta build, vsakič je vpleten Edge.

beta1 ::

Ta napaka s kamero je legendarna v letu 2016 :)

5-6 strani nazaj sem jaz to isto napisal, pa ste se mi smejali, da je telefon kriv, ker je vstopni razred.

To ni opravičilo, da je beta, fast ring itd..., to more delat in pika.

Še zmeraj trdim, da je W10M šminka z felerji in zmeraj več omejitvami....

Da se vam DA to testirat, resetirat, updajtat, nalagat aplikacije, štelat??? Kaj nimate nič kaj bo pametnega za delat?

Jaz si telefon naštelam in potem je to to, ga uporabljam temu čemu je namenjen.

LP in mirno noč.

beta1 je izjavil:

5-6 strani nazaj sem jaz to isto napisal, pa ste se mi smejali, da je telefon kriv, ker je vstopni razred.

Da se vam DA to testirat, resetirat, updajtat, nalagat aplikacije, štelat??? Kaj nimate nič kaj bo pametnega za delat?

LP in mirno noč.

Predvidevam da si potem meu / maš dumbphone ker android je bolj ali manj bil tak stalno.

Zgodovina sprememb…

Android naj bi v premium razredih deloval super ala Lg g5, lg v10... Meni je malce žal da nisem vzel v10. Kamera na lumiji 950 mi ne dela slike v rafalih oziroma traja sekundo do tri da on fokusera...Ga pa dobiš na bohi že za 300 EUR. Kaj pa vem no.

Zgodovina sprememb…

Sej tud jst nisem mel problemov . Jst furam Production ring na 930 in stvar ne deluje nič manj stabilno od 8.1.1. Nobene abnormalne porabe baterije, nobenga zgublanja signala tazga al drugazga. Stvar dela kot mora. Sej ne pravm da ni bughov, (tisti pr settingsih je najbrš še vedno tam sam od kar sem nastavil kar sem meu za nastavit nisem več pogledal tistih nastavitev) sam ostali tabori niso nič kaj pri dostavljanju boljši. Jabolko je melo velike probleme ob nadgradnji na novo verzijo, da ne govorim kako je sodelovc popizdeval ko je S4 updejtal na 5.0 in je wifi stalno izklapljalo.
Kar se pa tiče tistih z redstone buldi, jebiga nemorš furat bleeding edge in pričakovat stabilnosti.

Zgodovina sprememb…

Motion je izjavil:

beta1 je izjavil:

LP in mirno noč.

Predvidevam da si potem meu / maš dumbphone ker android je bolj ali manj bil tak stalno.

Bil ja, ene 4-5 let nazaj na kakem Samsungu ipd.
Android pa je samo Nexus, z nX povedano. Ne mesajte predelav vmes. Ze bivsi Galaxy Nexus mi je delal 3x boljse od L1520 s tem skropucalom od 10ke.
No, danes naj bi koncno prisu naroceni N5X, da se koncno losam tega crapa.
««
33 / 86
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows Mobile, kdo bo tebe ljubil? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
20550310 (29015) RC37
»

Telefoni Nokia se vračajo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
9434089 (29741) klinker
»

Microsoft Lumia 950 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
10528647 (19037) Anney
»

Jutri nabavim ali WinPhone ali Androida (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
7514561 (12151) Anney
»

Microsoft predstavil Hololens VR, Surface 4, nove telefone, prenosnik (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
12844665 (35913) boolsheat

Več podobnih tem