» »

Android budilka se sama izključi

Android budilka se sama izključi

fujtajksel ::

Imam problem z alarmom na SGS2, Android 4.1.2. Večkrat se mi takoj po alarmu čez kako sekundo ali dve sam izključi, verjetno zasnooza. Sicer samo občasno, ampak je problem da se na budilko potem ne morem zanest. Je kdo že srečal tak problem in ga rešil?
Neke podobne reči sem na hitro izgugljal, ampak nobene pametne rešitve. Eni pravijo da nej bi bil problem dejansko v programu za zaklep ekrana. Eni so rekli da so ga rešili z izklopom glasovnega upravljanja "OK Google", ampak tega sploh nimam vključenega.
https://code.google.com/p/android/issue...
http://forum.xda-developers.com/galaxy-...

shadeX ::

Si poskusil s kako drugo android budilko?

fujtajksel ::

shadeX je izjavil:

Si poskusil s kako drugo android budilko?


Ne nisem še poskusil druge budilke, ampak druge žrtve so in pravijo da je isti šmorn (ker da je problem v sistemskem appu zaklepa), pa s trenutnim sem načeloma zadovoljen (kolikor razumem je ta Clock Samsungov, ne čisto generičen). Vseeno sprejemam priporočila za kakšen vredu budilka app, še posebej če bi slučajno znal rešit ta problem, mogoče bi budilka app developerji dejansko kej več vedeli o tem. Zoprno je da je težko preizkusit, ker je problem občasen, nikoli pa se ne zgodi če telefon prej ni nekaj časa zaklenjen.

Mogoče je povezan simptom, da včasih telefona ko kdo kliče ne morem odgovorit s potegom; lahko pa ga utišam s stranskim gumbom, potem spet prižgem zaslon s pritiskom a spodnji gumb in nato sprejem klica prime.

Btw sprejemam tudi priporočila za budilka-style ponavljajoči alarm po dogodku iz rokovnika.

shadeX ::

Ponavadi se program izklopi oz. ne izvrši do konca, ker ga wake lock ne drži pokonci. A si kaj posodabljal telefon? Ker vem da je Jelly Bean kot ga imaš ti, uvedel neko novo politiko AlarmManager razreda. Čist za foro poskusi drug alarm, boš takoj vedel pri čem si.

Jaz uporabljam budilko "Timely". Sem zlo zadovoljen, nikoli me pustila na cedilu. Imam KitKat.

fujtajksel ::

Ja posodobil sem, ko je Mobitel dal updejt - sicer sem vedno zavračal ker se mi načeloma ne ljubi s tem ukvarjat, ampak enkrat sem slabo pogledal in je kar začel...
V tistem threadu z identičnim problemom piše da se je pojavljal tud na nekih drugih telefonih, z istim Androidom.
Sej če ne bo druge ideje bom poskusil drug alarm, ampak mi gre na živce da je treba za en pof*** alarm, ki je krasno delal že na MobiReglji, zdej nakladat zdej neke appe, ki imajo preveč funkcij, po možnosti težijo z reklamami in imajo še več bugecov.

BladE_ ::

Kaj pa če ni kriv telefon ampak ti, ker si namestil neko šaro nanj, ki kensla wake lock? Uporabljaš kakšne task killerje antiviruse oziroma kaj podobnega?
Akcija - Reakcija

fujtajksel ::

Valjda je zelo možno da sem kriv sam, ker ne kaže da bi bil to zelo razširjen problem, čeprav nisem edini z njim.
Nimam ne task killerjev ne antivirusov, imam pa že precej app solate, vklj z npr Viber, Skype, Gmail, Hangouts, AppLock, WakeLock Detector, če omenim samo par stvari za katere vem da nonstop tečejo.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Android - katere aplikacije (strani: 1 2 3 447 48 49 50 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
2469837854 (470) Ales
»

Nakup HTC EVO 3D

Oddelek: Mobilne tehnologije
445084 (2521) Master_Yoda
»

Android - uvod za novince? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
14219734 (14045) Jst
»

Ponovne težave z iPhonovimi urami

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
4613569 (12102) MrStein
»

Najbolj učinkovito jutranje bujenje! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11319608 (16754) Sirko20

Več podobnih tem