» »

Computer universe - sledenje pošiljki

Computer universe - sledenje pošiljki

worteleven ::

se je še komu kaj takega zgodilo, da ko je hotel slediti pošiljki je pisalo:

4 requests max per visit!

??

Machete ::

Ja. Prevečkrat si refršal. Če ni označeno kje je, ne pomeni da bo čez 5min spremenjeno stanje :)
Se pa ne sekiraj. Pri tebi bo v 2-4 delovnih dneh od pošiljanja, če gledaš ali ne.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Machete ()

worteleven ::

aja. Ne, refreshal sem parkrat, ker mi strani sploh odprlo ni oziroma mi samo vsebine ni prikazalo, tako, da sploh še nisem uspel videt kje se nahaja :)
Skratka, nima veze, sem mislil, da je kaj hujšega :) Hvala za odgovor

mitoess ::

Sicer ni vprašanje ravno skladno z naslovom teme, ampak da ne odpiram nove teme.
Situacija je taka. 2 tedna nazaj sem naročil prenosnik + mobitel na computeruniverse. Plačal sem, in naslednji dan dobil nazaj odgovor, da prenosnika trenutno na zalogi(čeprav je na strani pisalo, da je na zalogi) in da ga bodo dobili v roku 3 tednov. Ker me naslednji teden(in potem še 8 mesecev) ne bo v Sloveniji, ker grem v Nemčijo, smo se zmenili, da jim bom sporočil naslov v Nemčiji in mi ga bodo tam poslali+povrnili stroške poštnine.
No, in včeraj pošljem naslov v Nem ter čez 2 uri dobim odgovor da so dobili vse stvari na zalogo ter čez nadaljnji 2 uri, da je bila pošiljka poslana.
Klical sem gor in so mi rekli, da so pošiljko poslali naprej in da ne morejo nič. Po nadaljnjem pregovarjanju so rekli, da bodo poskusili dobiti pošiljko nazaj, vendar ne obljubijo nič.
Zdaj me zanima, kakšne pravice imam jaz? Kaj če se zavrne pošiljka, glede na to, da mene ne bo doma? Kdo nosi stroške vseh pošiljanj?Vsi pogovori razen zadnjega so bili izvedeni po emailu, tako da je vse dokumentirano.
Hvala.

mitoess ::

Se pravi časovni potek
2 tedne nazaj->naročilo in plačilo, se zmenimo zato da bomo spremenili naslov, ki ga bom kasneje javil, pošiljko naj bi poslali v 3 tednih
včeraj zjutraj javim naslov
čez 2 uri dobim email o tem, da so izdelki na zalogi, jim še enkrat napišem o spremembi naslova
čez 4 uri pošiljka poslana, kličem, rečejo da bodo poskusili dobiti pošiljko nazaj

nihče?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mitoess ()

Nwanko ::

Jaz mam podoben problem, narocim konitor 6.9 piše short notice 4-6 dni, vredi cakam. Po tem času napišejo da jih je dobavitelj zajebo po domače nov okvirni datum 30.9. Sem rek oda bom razmislil 2-3 dni počakam, vidim na strani da piše available kr nekaj kosov. Med tem časom na kartici plačilo med neknjiženemi plačili čez kak dan plačila več ni nikjer za videt, kličem banko oni ne vidijo nikjer nič. Kličem njihovo podporo gor pravijo da oni tudi ne vidijo nikjer ampak med tem že dobim ups da je bila nalepka ustvarjena. To je 16.9. Stisnem na return item in ko grem to vse skozi grem na spletno banko in vidim da je zadeva bla knjižena. In pol cela štala kličem gor če lahko prekličejo ta moj return na kar so odgovorili da ne da morjo počakat da ups zadevo nazaj pripelje in pol lahko gremo dalje. Od 16 do danes 20 se zadeva ni nikamor premaknila.
Jaz bi kr rekel da zafeve sploh ni na zalogi kot oni pravijo in da denar naprej jemljejo. Naredijo nalepko za ups češ smo poslali.... Če dobim ups paket v 1 dnevu z Nizozemske pol bi mogo tudi tega že v tem času. Kaj vi mislite?

leviathan ::

Danes naročil celoten komplet za nov PC. Vse komponente so bile označene kot "in stock" s sporočilom da če naročim v naslednjih treh urah, odpošljejo v istem dnevu. Ker sem se pozabil registrirati, so mi po plačilu s kartico poslali samo invoice na email. Zgleda pa da paketa še niso predelali, ker bi mogel biti obveščen o odposlani pošiljki. Po plačilu sem se sicer registriral z istim mailom, ampak orderja na portalu ne vidim. V mailu so mi poslali order/customer number vendar sedaj sploh nimam pojma kdaj lahko stvar pričakujem. Je kakšna druga možnost sledenja tem paketom ali realna šansa da dobim stvar pred novim letom?

drvo ::

Možno že, verjetno pa ne. Do konca leta so le še trije delovni dnevi.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izkušnje s trgovino computer universe (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Kaj kupiti
850191983 (1073) MikeRotch
»

extreme digital spletna trgovina (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

466189543 (14258) tikitoki
»

hardwareversand.de (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

1912378369 (165484) integral15
»

Enaa in rok dobave

355032 (3037) Aljoša

Več podobnih tem