» »

Predvajalnik XTREAMER - menjava? Kaj?

Predvajalnik XTREAMER - menjava? Kaj?

brett ::

Pozdravljeni.
Od leta 2008 imam predvajalnik XTREAMER (https://www.enaa.com/dvd-divx-predvajal..., ki je zadovoljeval (oz. še) moje potrebe za video vsebine. Zadnja dva meseca pa mi ni "želel" več prepoznati 3TB WD zunanjega diska (modri USB vhod). Zagnal ga je, če sem vrtel po delčkih kabel za napajanje WD diska. In sem bil prepričan da je težava v tem napajalnem kablu. Pa sem ga zamenjal (2x), a težava je ostala. Zato sem posumil, da je s samim diskom kaj narobe. In sem kupil WD 8TB disk (modri USB). In glej ga zlomka. Ista težava: da ga Xtreamer ne prepozna. Prenosnik npr. pa takoj.
Na Xtreamer imam priklopljen tudi 1TB disk (bel USB), ki dela bp.
Sedaj sumim, da je s X. nekaj narobe oz. ni zmožen predvajati teh novejših diskov?!?
Ker nisem iz teh vod, bi res prosil za nasvete! Se da kaj storiti ali pa si omislim raje kaj novega za predvajanje...? Ker imam TV Sony samo fullHD iz leta 2008 (mejava zaenkrat ne pride v poštev), nima blutootha, WiFi-ja, etc. Rabim "klasičen" žični predvajalnik s HDMI izhodom, in vsaj dvema USB izhodoma. Ter da podpira vse glavne formate predvajanja video vsebin + podnapisi in slovenski (angleški) meni.

Zvezdica27 ::

lp,

danes jaz to rešujem z DLNA serverjem na PC (v linux vgrajen), novi TV jih najdejo in prdvajajo. Po moje so streamerji out...

Če imaš laptop si samo en HDMI kabel pusti pa je, pa daš laptop tja.

Tudi screencast presenetljivo dobro dela, sam jaz ne uporabljam.

zz

aja... zakaj rabiš fizično? Bolje kupiti nov tv in če ima android, gor daš VLC pa imaš vse, kar rabiš...

Zgodovina sprememb…

bm1973 ::

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Xtreamer - media player (strani: 1 2 3 4102 103 104 105 )

Oddelek: Zvok in slika
5204757275 (32967) bbobst
»

Kako najbolj elegantno predvajati v filme s podnapisi na TVju?

125761 (5337) smacker
»

h.264/DVD/DivX player (strani: 1 2 3 444 45 46 47 )

2330258450 (72542) dope1337
»

WD TV Live HUB (strani: 1 2 )

7822553 (15991) kamuee
»

Prosim za pomoč pri postavitvi HDTV okolja

433751 (2562) Okapi

Več podobnih tem