Forum » Mobilne tehnologije » Huawei Ascend P7 bližnjice na Home gumbu
Huawei Ascend P7 bližnjice na Home gumbu
RejZoR ::
Mogoče kdo ve kako se jih spreminja oz nastavlja (določa)? Če držim gumb "Home" se odpre polkrog na katerem je Opera browser ikonca. Pa mi nikakor ne uspe najti načina kako bi namesto Opere dal kaj drugega oz da bi jih še dodal. Mogoče kdo ve?
Google mi najde samo cel kup drugih stvari povezanih s Home knofom in bližnjicami nasplošno.
Google mi najde samo cel kup drugih stvari povezanih s Home knofom in bližnjicami nasplošno.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
JerryP ::
Hej, z aplikaco tasker lahko nastaviš da ti pri potegu navzgor izvede poljubno akcijo. Pod profiles izbereš assistance request, potem pa launch app in izbereš poljubno aplikacijo.
Sam jezst imam to funkcijo očitno že v telefonu sam ni nikjer očitne nastavitve zanjo, da bi sam izbral kere aplikacije bi imel gor...
JerryP ::
Ja na nexus napravah je tudi določeno, da poteg na domačo tipko navzgor zažene search in je privzeto ni mogoče spremenit. No tasker mi omogoča, da zaženem npr. browser namesto tega searcha. Verjetno je pri tebi podobno.
Ja, sam Opera ni tovarniško naložena, pa je nastavljena kot edina aplikacija na tem menuju, kar mi je mal čudno. Pa za privzet brskalnik tud ni nastavljena, da bi bilo to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Android - katere aplikacije (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 882425 (5110) | BorutK-73 |
» | [Android] Aplikacije in IgreOddelek: Mobilne tehnologije | 3946 (2441) | bdoxx |
» | Android - uvod za novince? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20268 (14579) | Jst |
» | Android fon me je suvereno obral za 75€ (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 28781 (23582) | Marat |
» | Opera 9 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22207 (13955) | R33D3M33R |