Forum » Kaj kupiti » Kakšno lepo ohišje??
Kakšno lepo ohišje??
tony ::
Jast bi rabu eno lepo ohišje s pleksi.Ne preveč rago(pod 20k sit).Brez napajalnika.Malo rabljeno.Rajši na kaki e-trgovini.
boštjan ::
no to ohišje ma PSU,a ga lahko ven vzameš.Maš pa v megahitu za 7900 brez PSU in 3 venti,tega
OZZY ::
Kaj takega kot pri acordu. Cena okoli 15500.
Go with the flow.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OZZY ()
OmegaBlue ::
hehe moja kišta.... (una srebrna zgoraj)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OmegaBlue ()
tony ::
1.Boštjan tisto kišto sem imel že doma a mi ni odgovarjala.
2.Ozzy sem ze videl a je za p4 jaz pa rabim amd.
2.Ozzy sem ze videl a je za p4 jaz pa rabim amd.
sash ::
kaj misliš da so kište tko kot matične, ene za INTEL-a druge za AMD-ja ???
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
OZZY ::
100 ljdi 100 čudi. Sem že marsikaj slišal in ta je na vrhu seznama najbolj.......
Go with the flow.
evilcrocker, upam da si zdaj dobo odg.Me pa res zanima keri pajac ti je to reko.Edino če je na tvojem zeleniku zraslo
KTr1sk ::
he he, razen če maš AT plato ne bi pasalo, pa še tisto se da, če si kdaj mejaval, bi mogu vedet :)
wishmaster ::
jaz sem mel primer ko me je na servisu stranka vprašala če bi lahko dobila gonilnik za ATX napajalnik. Mene je takrat skor pobralo od smeha.
mlakar ::
cradle: lahko mu bi reku, da se jih da dobit na Elektro Slovenija, sam da pol usak mesec dam dobiš položnico za štrom
dajmo se držat teme Kakšno lepo ohišje ostalo pa v druge teme,recimo najbolj smešen odgovor
Oblivion ::
A maste se kaksen zanimiv predlog? Ne vem, kako bi se obneslo, ce bi se sam spravil v modificiranje ohisja, zato bi si rad kaj nabavil, pa seveda tudi primerno veliko ohisje, da bi blo tudi fajn hlajeno, ce je mogoce.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup računalnika za najnovejše igre (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 12757 (7374) | Mentalist |
» | Kater PSU za hard OC (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Kaj kupiti | 29108 (17654) | LittleDevil |
» | Lian-Li V2000 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8047 (5010) | LittleDevil |
» | Konfiguracija za domači serverčekOddelek: Kaj kupiti | 1463 (1250) | tiborrr |
» | ohišjeOddelek: Strojna oprema | 1280 (954) | tx-z |