Forum » Zvok in slika » WD tv live hub - izkušnje
WD tv live hub - izkušnje
ropo009 ::
Hi!
Nabavil sem rabljen WD TV LIVE HUB. Rad bi naredil nekaj sprememb in dobil še kaj dodatnih informacij:
- je mogoče noter vgraditi tudi kakšen drug disk (ne WD) in morebiti večje velikost (> 1GB)
- ali je mogoče s kakšno nastavitvijo pohitriti hladen zagon (kolikor sem zasledil - če izklopiš media library se to precej pozna)
- se da zamenjati ventilator (je glasen) oziroma če se ga izklopi se lahko predvajalnik pregreje
- ima kdo izkušnje z alternativnimi firmwarei- se jih splača ali ne (3.12.13 je kolikor sem zasledil zadnja verzija)
- kakšna je mrežna hitrost (na nekaterih tujih forumih sem zasledil da na gigabitni mreži ni ravno gigabitna...)
Vseh možnosti še nisem uspel sprobat/preverit, ker sem še brez diska, a sem na spletu našel različne razlage zato tudi sprašujem po izkušnjah.
Robert
Nabavil sem rabljen WD TV LIVE HUB. Rad bi naredil nekaj sprememb in dobil še kaj dodatnih informacij:
- je mogoče noter vgraditi tudi kakšen drug disk (ne WD) in morebiti večje velikost (> 1GB)
- ali je mogoče s kakšno nastavitvijo pohitriti hladen zagon (kolikor sem zasledil - če izklopiš media library se to precej pozna)
- se da zamenjati ventilator (je glasen) oziroma če se ga izklopi se lahko predvajalnik pregreje
- ima kdo izkušnje z alternativnimi firmwarei- se jih splača ali ne (3.12.13 je kolikor sem zasledil zadnja verzija)
- kakšna je mrežna hitrost (na nekaterih tujih forumih sem zasledil da na gigabitni mreži ni ravno gigabitna...)
Vseh možnosti še nisem uspel sprobat/preverit, ker sem še brez diska, a sem na spletu našel različne razlage zato tudi sprašujem po izkušnjah.
Robert
ropo009 ::
Po dveh tednih uporabe nekaj izkušenj:
- predvajanje vsebin brez težav (ima nekaj nejasnosti kdaj katero tipko pritisnit a se navadiš...)
- ventilator spihan in precej bolj tih kot prej
- media library izklopljen, hladen zagon cca 1:10 minut
- alternativnih firmware nisem našel
- disk drugega proizvajalca dela brez težav, nisem pa probal > 1GB
- mrežna hitrost je slaba, kakor da ima 100Mbps (kolikor sem zasledil ima prešibek procesor...)
(sem pač vzel disk ven, ga priklopil v ohišje in kopiral)
- predvajanje vsebin brez težav (ima nekaj nejasnosti kdaj katero tipko pritisnit a se navadiš...)
- ventilator spihan in precej bolj tih kot prej
- media library izklopljen, hladen zagon cca 1:10 minut
- alternativnih firmware nisem našel
- disk drugega proizvajalca dela brez težav, nisem pa probal > 1GB
- mrežna hitrost je slaba, kakor da ima 100Mbps (kolikor sem zasledil ima prešibek procesor...)
(sem pač vzel disk ven, ga priklopil v ohišje in kopiral)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ropo009 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hitrost prenosa po mreži ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1802 (1448) | mat11 |
» | Wd TV Live (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Zvok in slika | 214202 (57665) | scipascapa |
» | WD TV Live HUB (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22574 (16012) | kamuee |
» | MKV player s torrent odjemalcemOddelek: Zvok in slika | 2162 (1863) | gregyk |
» | Mrežni disk NAS - kateri? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13263 (9104) | Boky |