» »

Sof2-helikopter

Sof2-helikopter

iztok9 ::

8-O imam težave pri sestrelitviji helikopterja, mislim da v 2 misiji. :O to je tam ko prideš do betonske stavbe-bunkerja- ko helikopter pride takoj ko vstopiš vanjo. Drugače ga lahko čakaš 2 dni pa ni nič. Moraš pa sestreliti helikopter ter počakati na pomoč. A ma kdo rešitev. Skos strelam v propelerje pa mi vedno zmanjka vse municije. ;(

OldSkul ::

Če ti ne gre uporabi kode.

(sic) ::

Kolikor se jaz spomnim:

Streljaš v propeler medtem, ko leti. Ko pa pride blizu pa navpično gor streliš raketo iz M-16. Je kar težek za sestrelit. Boš pa rabil kar nekaj časa...

Fuck you all!!!

Mr-poki ::

nene ce jst prav mislim si v neki đungli? no če si mash tam neke kontrole tist morsh prtisnat pa bo
-=GoDfAtHeR=-

R-S-LoVe ::

iztok9: prav maš, na vrhu zgradbe si! Sestrelitev je pa tko, če se še prav sopmnem, dobiš pravo strojnico, tud tam na vrhu, nekje med nekimi škatlami je, not pa prideš tako, da podereš nekaj dimniku podobnega, pa po njem oz. ob njem not ulet (pazi se čoperja). Ko dobiš tisto strojnico, streljaj samo v propelerje, vendar pazi, da zadaneš približno enako levega kot tudi desnega. 8-)
Če pa ne bo šlo, pol si pa malo okorn >:D , pa še poskušaj, jst lahko rečem, samo to, da meni in mojim kolegom, je tko uspelo.:D
Je pa tko, da če si šele pr 2 misiji in te matra, počak, da prideš do konca, ko te čaka, še en tak helikopterček :D .
Ugodno igranje dalje!
Za kakšna nadaljna vprašanja, pa le pogumno naprej sprašuj!
LP!
Fear Is The Path To The Dark Side, Fear Leads To Anger,
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!

iztok9 ::

Hvlala ampak ni to to. Sem pri misiji ko pričeš do take štirioglate stavbe ne prav velke, zravenj nje pa je še ena lesen kučica. Pol pa lahko tam čakaš 2 dni pa helikopterja ni, ampak ko vstopiš v bunker se ti takoj prikaže in strela na vhod. Pol greš oa lahka v 1 nadstropje in strelaš čez eno lino. Ampak na streho pa ne znam pridet. Mi lahko kako pomagaš?|O |O

bf4ed ::

Hočete videt kaj je bluzenje igre?
Z helikopterom sem se vozil pod zemljo, čoln se je znašel na kopnem in potem še ko sem bil v helikopteru je bil še tisti čoln nad mano.

Ne verjamete? JAO!!!>:D

boštjan ::

iztok9,tistega helija ne boš sestreliv s tvojim strelivom,ampak v tistem bunkerju je en gumb na kerega pritisneš in avtomatsko pokličeš pomoč,in ti oni helija zrukajo.

Mr-poki ::

mah vesh gdj sm ti to jst ze napisu ce bi mal gledu bi mogoc lahk celo ze koncal igro dumbo:)) :)) :)) :)) :)) :))
-=GoDfAtHeR=-

R33D3M33R ::

bf4fed : Jaz sem se pa po reloadu quick savea vozil vzvratno in celo končal sobo, čeprav nisem uničil nobene točke 8-O
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

bf4ed ::

Tu nekaj nadgrajujejo q3 pogon pa totalno zabluzijo.>:D
Jaz sem mogel 30x loadat tisto s helikopterjem da mi je uspelo napravit.>:D :D

R-S-LoVe ::

Tista scena s helokopterjem, ko se nazaj furaš po reloadanju, je ful ql, še boljša pa je tista, ko ti sploh ni treba nič strelat nikamor, sam peleš se naprej, pa naprej, pa stage narediš!:D
Fear Is The Path To The Dark Side, Fear Leads To Anger,
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

gta vice city (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Igre
69251091 (15694) Heavy
»

Half Life 2 pomoč pri igranju (strani: 1 2 3 )

1028063 (4939) baguvix
»

FarCry (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

64746611 (20534) X-Hair
»

za vse ki so igrali FARCRY

81458 (1014) EagerWolf
»

Vietcong: problemi z misijami