» »

za vse ki so igrali FARCRY

za vse ki so igrali FARCRY

Muko ::

;) Igram igro FarCry, prišel sem do misije ko moraš splezati na ladjo nastaviti bombo in v 25-ih sek steči na drugo stran. Ko eksplodira pride helikopter a ladja se začne potapljati. Helikopter ne morem sestreliti oz. ne vem kaj je treba narest da končaš misijo. Če je kdo končal bi lepo prosil za nasvet oz., da mi pove kaj narediti! HVALA!:)

Sambrosa ::

vem zdravilo zate,ko aktiviraš bombo skoči dol z ladje pa tan maš en kao otoček.to je desno od konca ladje. se skriješ v grm in čakaš da pride helikopter potem pa sam iz grma streljat. ne hodi vn.aja za aktiviranje bombe: naredi to v teku in pol skoč,ker ti bo mal lajfa zbilo k bo bombo razneslo.

AndrejS ::

Kaj bi te bejžal, saj si pogumen. Greš na začetek ladje pa se skirvaš za vrvmi in okoli stebra , pa strelaš ne helikopter z reketami. Ko ga boš parkrat zadel bo pa pobegnil, tebe pa bo oni tip ko ti pomaga z gliserom pobral. Potrudi se.

sk8er ::

sj ladja se ne potaplja hitro.js sm letel nazaj v kabino ladje in iz kabine ven streljal na helikopter, k pomoje je to še najboljš kritje...
Flip that sh*t!

Caligula ::

Jp, najbolj je s kabine strelat. Ustrelis pa se mal umaknes pa reloadas-z raketometom se to dela, se razume :D

bbobst ::

Tisti avto s strojnico pripelješ čisto do vode ( pripelješ po strmem terenu ob skali in ga postavis vzporedno z ladjo).Pred tem s snajperjem pobiješ vse na ladji.Podstaviš bombo,se vržeš v vodo in se čimhitreje vrneš v avto,nato pa helič sklatiš s strojnici.
Ta način mi je ratal v tretjem poskusu, za razliko od vseh ostalih načinov poskušanja.

Sedaj pa še jaz sprašujem:
Sem nekje proti koncu ,ko te iz heliča vržejo na vrh slapa in imaš samo poško in 10 nabojev.Ubiješ uno mutantsko žival in skočiš po slapu navzdol.Tukaj naprej sem pa mrzu,samo 5 nabojev in mnogo mutantov.
Help !

maska ::

Igro sem že pred kakšnim mesecem končal. Če pa me spomin ne vara, ko sem skočil dol sem šel po vodi naravnost na koncu pa sem zavil desno, tam poiščeš en helikopter ki ima strojnico pa z njo nažigaš mutante. Drugaš pa moraš biti na koncu malo potrpežljiv ker se tvoji sovražniki tudi med seboj napadajo. Drugač pa te še dost težje zadeve ČAKAJO. Jao bogi !

boych ::

Ja po slapu se spustiš, pol pa plavaš po potoku, dokler pač gre, pol pa vržeš puško stran in šprintaš po desnem bregu potoka do helikopterja, pol pa rock'n'roll z strojnico po žvalcah!!

EagerWolf ::

No ja ... sm sm te stvore sklatu na bol fin nacin ... namrec ko sem, da bi posparal nekaj nabojev, zbezal stvoru nad slapom ugotovil, da kljub vsem svojim velicinam mutantje ne znajo plavati (zgornji mutant se je pognal za mano v vodo) ... Tako sem si izbral pot, ki vodi malo naokoli in s pomočjo kamenja zvabil mutante v vodo ... Tam so se utopili ... To je to ... sicer to ni predvideno v igri je pa zabavno ;) ... gledas mutanta, k je pod vodo nekje na sredini od dna in se mu premikajo noge kot da hodi ... kar na enkrat pa je v vodoravnem polozaju ...

LP
I never eat a pig couse a pig is a cup!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slovenska vojaška bojna ladja Triglav (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11422402 (15169) Pyr0Beast
»

Novodobni pomorski pirati (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
11810827 (7110) Pyr0Beast
»

Half Life 2 pomoč pri igranju (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
1027617 (4493) baguvix
»

FarCry (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Igre
64744971 (18894) X-Hair
»

Far Cry soba Boat pomoč

Oddelek: Igre
81160 (991) Scorpia

Več podobnih tem