Forum » Konzole » ukraden xbox 360
ukraden xbox 360
free_k_shot ::
Živjo,
Prosim za pomoč. Včeraj sem dobil nov xbox360 s.
dejansko ga nisem tudi odpakiral ker smo odšli od doma, vmes pa kot da bi vedeli da nas ne bo vdrli v stanovanje in pobrali nekaj stvari (z mojim xbox-om vred). Tako nimam nič... ne papirjev, ne računa... nič :(.
Ali je kakšna varianta da se xbox izsledi če grem v trgovino in še enkrat dobim račun (menda vse prodane artikle beležijo). Upam da se me spomnejo.
Policija zapisnik ima ampak so bili redkobesedni.
Hvala za pomoč
Prosim za pomoč. Včeraj sem dobil nov xbox360 s.
dejansko ga nisem tudi odpakiral ker smo odšli od doma, vmes pa kot da bi vedeli da nas ne bo vdrli v stanovanje in pobrali nekaj stvari (z mojim xbox-om vred). Tako nimam nič... ne papirjev, ne računa... nič :(.
Ali je kakšna varianta da se xbox izsledi če grem v trgovino in še enkrat dobim račun (menda vse prodane artikle beležijo). Upam da se me spomnejo.
Policija zapisnik ima ampak so bili redkobesedni.
Hvala za pomoč
free_k_shot ::
Kokr sm bral mal poste lahko... ampak vsi so bili ze logirani v xbox live in s tem so bli tudi podatki xboxa poslani microsoftu. Pri meni tega se ni blo.
Nekako imam bolj malo možnosti, se mi zdi.
Nekako imam bolj malo možnosti, se mi zdi.
bluefish ::
Bi bilo fino, ce bi MS lahko na podoben nacin blokiral konzolo ob prvem stvarjenju racuna na podlagi serijske in policijskega zapisnika o kraji.
Goblin ::
Vredno poskusiti, tudi IP bi lahko sporočili, ampak če pa to poteka v praksi... Policija sploh lahko izda zapisnik v Angleščini?
http://www.goblin.si
GTX970 ::
Če dobiš račun s serijsko številko naprave, potem lahko MS iz tega podatka ugotovi, za katero napravo gre, če bo nekoč online.
Zapisnik je v Slo jeziku, ga daš prevesti.
Zapisnik je v Slo jeziku, ga daš prevesti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GTX970 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sistem ena d.o.o. servis !!! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 53934 (13900) | Han |
» | Obrali so me za 1000€ prek spleta !! pomoč/izkušnje!? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19339 (14819) | Daedalus |
» | Tretja generacija Xboxa je... One?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Konzole | 40561 (33776) | LuGi |
» | Nov Xbox bo verjetno ves čas povezan na spletOddelek: Novice / Konzole | 11353 (9120) | opeter |
» | Microsoft začel vojno proti piratstvu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 11473 (7042) | Mavrik |