» »

Novi McDonalds

Novi McDonalds

(sic) ::

Tole je coppy/paste iz 3Delavnica.com:

_______________________________________________________________

McDonalds in nova podoba
Letošnje leto je bilo revolucionarno za mega korporacijo McDonalds. Prvič v zgodovini so namreč zabeležili izgubo (344 milijonov €). In očitno je bilo to dovolj, da so vodilni možje McDonaldsa že predstavili vizijo nove podobe vsesvetovnega hitrega prehranjevanja v rdeče rumenih restavracijah.

Največja in najbolj radikalna sprememba bo vsekakor v jedilniku. Mastne in nezdrave hamburgerje bodo v večini primerov nadomestili ali obogatili z jogurti in svežo solato, coca-coline proizvode pa naj bi obogatili z mineralnimi vodami in sokovi. S temi potezami naj bi povsem spremenili ugled in v svoje restavracije pritegnili ljudi nove generacije: ljudi, ki se zavedajo zdravega prehranjevanja in ki spadajo v tako imenovano novo mainstream zahodno generacijo.

Analitiki pravijo, da je McDonalds fenomenalno doumel in vnovčil miselnost prejšnjih generacij, a je skrajni čas, da svojo pozornost preusmeri na nove generacije. In le-te kakšnih blaznih kvalitet v nezdravi hrani ne vidijo več.

Prve "testne" restavracije že obratujejo, in sicer v nekaterih mestih v evropi in v oceaniji, dosedanji rezultati pa naj bi bili navdušujoči.


___________________________________________________________

Več tule!

Kaj menite?
Meni se zdi ZELO pametna poteza.

Fuck you all!!!

Klemenn ::

preprosto povedano: v piceriji ne boste dobili več pice! :\

BaRtMaN ::

Ko sem tole začel brati, sem pomislil, da je nekdo fajn falil prvi april, ampak je pa fajn, da se vsaj ena korporacija začenja zavedat problemov sveta. Sicer v MDja ne hodm, ker mam dost bliže trgovinco 5 minut. :)

the_unborn ::

bojkot je zgleda zalegu>:D

darh ::

jest itak ne hodm na hamburger v meka... so drugje veliko boljši (Okrepčevalnica Jur, Lesce :D - malo reklame :)). Tud hors je dobr...

V meka grem na Ćikna ;) Upam da ga ne bodo skenslal :)

Drugač pa, svaka jim čast da so se spravil spremenit (je blo pa dost treba -- 350 mio -- WOOHA)
Excuses are useless! Results are priceless!

(sic) ::

xbite:

350 mil eurov je (po moje) za niih drobiž.

Samo pomisli koliko restavracij imajo...

Fuck you all!!!

snow ::

pizza burek v okrepčevalnica olimpija. :)

mcdonalds. od kje jim tisti 'kruh' za hamburgerje?

BlackHole ::

Pa naj jih še nekdo spomni, da bi bilo pametno še cene znižat.

R0K ::

Ja itak.

420 za big meka. LOL.

Za 370 dobim mesni burek pri Šerifiju, pa sm sit cel dan, pa še prime se te nč k greš še pol pit (za Savinjo), k je fajn bl mastna zadevca :P

Sicer pa ne vem kaj se majo oni za ukvarjat s tem. Naj raje spusstijo cene (za kakih 30%), pustijo te hame ki so zdej, take kot so, in dajo v ponudbo par novih, za vegete pa one k radi zdravo jejo.

Drgač smo pa mi v slo itak bolj zadej. Če sam pogledam kok je Mek pri nas poplaren, bi že lohk kje kako restavracijo naredl, kot majo v tujino, kjer lohk greš na zajtrke, pa k majo 3x večjo ponudbo kot pri nam.

Pa u nemčiji je big mak 1.2€ -- manj k 300sit...tlele pr nam so pa kr neki nori...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: R0K ()

||_^_|| ::

R0K kje si pa dubu tole ceno 1,2€?? Nazadnje ko sem bil v minhnu je bil mek občutno dražji kot pri nas. (par mescov nazaj)

ahac ::

če bodo imel več solate in manj mesa me ne bojo več vidl.. ;(( ;(

R0K ::

Ups, my bad. Dal sm ceno burger kinga. Sam škoda ker ga pr nas ni. Men se zdi tam hrana majčken bolj domača, v meku mi deluje vse tak plastično...sam je pa itak oboje isti k. ...burek pa pica sta še vedno zakon :)

Kake pa majo pa zdej gor cene pa na vem točno. pa tut na mcdonalds.de nč ne piše, alpa jest nč ne najdem...

Klemenn ::

/me gre v maca le na mcflurry..pa še to se bo počas nehal..raj kupm eno vanilijo za 300 pa en šop smartiesov pa ceneje pridem :\

sej dobr je..sm da se najem moram dat najmanj 800sit (menu pač), mam pa v bližini eno picerijo..kjer me pride pica 1k pa je ful velika, pa še debela skor 2cm...se res naješ...3 za dve pici :\

ahh..fak..zdej ste mi pa apetit zbudil :P

darh ::

jebediah... 2cm pico naredi samo moja mama (pa jaz, no ja... ob pomoči moje mame ;:D ).. tko da dej mi povej kje je ta pizzerija in kako se kliče :)
Excuses are useless! Results are priceless!

tha_Kalis ::

bljak debele pice :(
ne odlasaj na jutri, kar lahko storis pojutrisnjem

BaRtMaN ::

Ko da bi jedu zraven pice kruh.
Enivej, Jebediah, si že bil pr Renati? To je v Hederi, na zadnji strani k je parkirišče in majo ful dobre, velike in pocen hamburgerje. Ampak to ne mislm ta McDonaldsov ščiš, ampak eno veliko lepinjo in ful dodatkov. Check it out.

Klemenn ::

xbite: picerija se kliče RONDO je pa v Novem mestu - Cegelnici

in ja pice so skoraj res 2cm debele!

bartman: sem bil ja..sej majo ok..sm mi hambiči niso preveč všeč..meso je včash zažgano vmes pa premalo spečeno...sm mi recimo po šoli kdaj pa kdaj gremo na dve porciji pomfrija pa se 4 dost najemo

drgač pa..jzst sem enkrat mal preveč testa za pico naredu..pa je bila pica že v originalu skoraj 2cm visoka...k bi vidl kakšnu je blu k je vzhajalo! smo kr kuram je polovico dal :P

Heisenberg ::

cist tko informativno, v avstriji placam za dva big mac menija standard velikosti 11 eurov, kar je cca. 2500sit in je kar precej drazje kot pri nas, je pa res da kvaliteta je veliko boljsa in tudi porcije so vecje

OldSkul ::

Debele pice so najboljše, vsekakor se bolj naješ kakor pa s tistimi tankimi picami ki imajo na sebi več šunke in sira in tomato brozge kot pa testa.

Arkadij ::

Kr fajn stvar, če bodo v Macu tud ''zdravo'' hrano prodajal. Sam upam pa tud da bojo obdržal hamburgerje, ker zarad tega folk hod v McDonald's.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Arkadij ()

Airskull ::

sam je fora da bojo verjeten podražil, ker ne verjamem da bojo dodal jogurte pa ta zdrava jajca zraven za isto ceno
Every word of this is a lie, and my readers should put no trust in it at all.

R0K ::

sadarj79 zakaj bi se matral s tistim kruhom :))

Men je zakon, če je pica čim bolj tanka, pa fajn nadevana. tko šunka + mleto meso + česen/čebula + kisla smetana = njami :)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Burger king v btc (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Loža
964185479 (10542) ahac
»

Mc'Donalds (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Loža
770144342 (118402) Spock83
»

Kebab vs. ostala hitra hrana (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15245482 (41147) PINki
»

Subway Sendvici (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6110396 (8789) B-D_
»

McDonalds (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8110294 (8356) perci

Več podobnih tem