» »

McDonalds

McDonalds

«
1
2

Erwin ::

Sm čul neki da kroži en posnetek po netu ko v McDonaldsu delajo zrezke z mrtvimi živalmi (v glavnem neki takega je)

Kje bi ga dobu?

Dr_M ::

iz zivih bl tezko nardijo zrezek.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

_Dejan_ ::

Hahaha, kruto bi bilo če bi delal zrezke iz živih živali:D
ASUS P5E3, INTEL Q6600(3000Mhz 333x9), ATI HD 2600XT,
A-Data 4x2GB PC3-10700H(9-9-9-24-2T),LSI 9260-8i,
4x OCZ Vertex Turbo 30GB(RAID10), 3x1TB (RAID1+Spare)

Gandalfar ::

Aha. Iz kaksnih jih pa lahko se naredijo?

Men bi se bolj pretresljivo zdelo, ce bi zive piscancke metal v vrelo olje in sele pol delal McNuggetse iz njih.

Zgodovina sprememb…

sid911 ::

Erwin, si mogoče hotel rečt da iz takih mrtvih živali ki niso bile zaklane ampak so recimo crknile od česa drugega? recimo so jih druge poteptale, ali so jih je ubila bolezen? in bi zato bile neprimerne za predelavo v hrano?
1. Asus P8P67 LE | i3 2100 | HD 3850 | 2x4GB | 320 GB + 2 TB
2. FSC Amilo PRO V3515 ( T2060;2 GB;80GB)

Erwin ::

JA točn to

Se opravičujem

Poldi112 ::

Meni se to ne zdi sporno. Crkotina je crkotina, in zakaj bi tu delal selekcijo in se vec zivali pobil, ce ni nobene pametne razlike.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Loki ::

najraje sploh ne mislim, iz cesarkoli je karkoli narejeno. vsaj za mesne dobrote.

cryptozaver ::

McDonalds se hudo hvali kako imajo standarde ki so enotni po celem svetu in na zelo visoki ravni (kakopak sicer se ne bi hvalili). Kaj je res me pa ne zanima, tako kot ne njihova hrana. Bljak, vse razen recimo sladoleda!

2tiLen ::

Mislim da ti v Sloveniji ni treba glede tega skrbet... McDonalds na Kitajskem pa... no prepustim domišliji...

Ales ::

Slabo primerjavo si si zbral... zgleda da še nisi bil kdaj na Kitajskem v McDonaldsu ali KFC-ju (ki ga Slovenija npr. niti ne premore)? Zadeve so vsaj toliko, če ne še bolj čiste in urejene kot pri nas. V primerjavi s kitajskimi velemesti je Ljubljana navadna zakotna luknja, nažalost... In naši McDonaldsi tudi.

No, sej hvala bogu da pri nas ni toliko teh bednih ameriških fast foodov kot tam... Dobiš pa v mestih za vogalom še vedno stojnico sredi ulice s kosi mesa, zavitimi v časopisen papir... Ali pa cel kup stojnic kjer pečejo razna nabodala, v pekačih ki niso videli vode že miljon let. :D To je tudi Kitajska, hvala bogu...

urban99 ::

/off topic (sori)

se še komu dogaja, da gre v McDonalds, naroči za jest, plača in dobi odgovor - "kar usedite se, dobite čez 5 -10minut"? Jaz sem parkrat čist popenil, če je to slovenska varianta fast fooda al kaj - grem tja na schnell neki jest, plačam kot da smo v neki ful dobri restavraciji, potem pa čakam in čakam...

Enkrat se mi je res ultra mudilo, cel dan nisem nič jedel in uletim na celovško (po mojem bi moral imet tam dovolj prometa, če jim je že to izgovor) in spet ta štorija... sem jim jih ene par povedal o SLO varianti Mc-a in potem so mi poturili nekega kvazi "šefa", da bi me zamotil med čakanjem in sem mu res neprijazno povedal, da naj gre raje peč hamburgerje, kot pa da me zabava. Sam, ko sem kasneje pomislil, kakšne plače imajo, mi je blo kar mal bed... najbrž majo pač taka navodila, kar pa ne opravičuje dejstva, da naj bi bil to sinonim za fast food, ki pa to ni. No, zdaj veliko raje hodim na burek ipd.

Gandalfar ::

Sej pri bureku te tudi pusti čakat, če mu zmanjka bureka

Myth ::

Ja, če dobro pogledaš ko si v MC'ju, vidiš da majo take "špurice", kjer majo razporejeno kaj kje vun prleti. In v glavnem ne pečejo vnaprej. "Fast food" zato pomeni bolj jasno povedano, hitro narejena hrana. Torej ko dobiš v roke, da je še vroče. Saj, če želiš, lahko tudi dobiš pa tisto hladno... :))

Je pa spet odvisno od dneva, lokacije, in zaposlenih, kak majo urejeno vse skup. Le ni vse tak enostavno in enako povsod, kot nekateri pravijo.

Ker če bi že bila takšna politika MC'ja, bi morali imeti "večje porcije" (Amerika style), različne akcije (to vedno zasledim reklame na kakšnem nemškem ali avstrijskem kanalu). To slednje najbolj pogrešam pri nas. Komaj kaj se zmigajo naši.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

urban99 ::

@gandalfar - to pri bureku se mi je zgodilo 1x samkrat v življenju. Pri McDonaldsu se mi je mogoče 3x v življenju zgodilo, da sem vse dobil takoj - ponavadi na Čopovi. V Dairy Queenu (npr.) nisem nikoli čakal pa gre za isto vrsto štacune.

@Mr|ce - jep, to sem mislil, ni povsod enako. In mislim, da v SLO McDonalds dela zelo "po domače". Če se prav spomnim, naj bi veljalo, da pečejo hrano non-stop in imajo določen čas, po katerem hrano zavržejo. OK, to se res sliši čudno, da bi hrano stran metali, ampak to je princip fast fooda in če v SLO to ne funkcionira, je nekaj narobe. Edino, kar mi zdajle pride na pamet, je to, da je preveč teh McDonaldosov al kaj?

"Torej ko dobiš v roke, da je še vroče."

Povsod, kjer strežejo kuhano hrano, dobiš v roke vročo, v fast foodu pa jo moraš dobiti tudi hitro - mislim, da je to bistvo fast fooda, poleg tega, da jo lahko tudi hitro poješ.

ok, on topic... morda pa v tistih 5-10 minutah crknjene živali iščejo? >:D

Myth ::

Se opravičujem spet za off-topic, sam še to:

"Torej ko dobiš v roke, da je še vroče."

Povsod, kjer strežejo kuhano hrano, dobiš v roke vročo, v fast foodu pa jo moraš dobiti tudi hitro - mislim, da je to bistvo fast fooda, poleg tega, da jo lahko tudi hitro poješ.

Ja, saj jo dobiš. A je 10minut res tako dolgo? No , resda je. Ampak če že gledaš teoretično. Prideš tja, naročiš, da pečt, speče v 5min, postreže te v 2min, plačaš, greš. Hitro, ne? Medtem ko doma recimo pečeš že samo pleskavice skor 10min, kaj šele da si skup pripraviš pa to. :8)
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Microsoft ::

urban99, kake place pa majo zaposleni pri McDonalds?


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Tear_DR0P ::

ja 10 minut je dolgo. Če greš v neko restavracijo, ali menzo, kjer imajo vsakodnevno kosilo, ne čakaš 10 minut da ti postrežejo. Vsedeš se, pride kelnar, rečeš kosilo x in v 2 minutah dobiš juho, potem pa dalje. Edino kar tle traja je to da vse kar dobiš tud poješ - za razliko od Mca, kjer je vse pripravljeno v majhnih obrokih, da čimprej vase vržeš dnevne telesne potrebe.

Je pa res da v Mcu dobiš sterilno hrano iz sterilne posode in sterilnih rok - sam jst mam vseen rajš nesterilno okolje.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

BigWhale ::

Meni se nikoli niso rekli, da bi moral cakati vec kot 4 minute v McDonalds.

Saj ne da jih branim ali kakorkoli zagovarjam ampak, se mi se nikoli ni zgodilo, da bi bili neprijazni in nezanesljivi. Vsaj v mojo skodo ne.

In 4 minute je precej manj, kot ce cakas v kaksni drugi restavraciji.

Ziga Dolhar ::

V Meku na Čopovi čakam _vsakič_. Al je gužva, al ni gužve. Totalno jebivetrstvo.

Al ni pomfrija, al ni nagcev.

In po tem, ko se zamotim z grizljanjem recimo pomfrija in omake, mi ostane kaj -- pomakanje nagcev v šejk?

BigWhale, štiri minute so glede na naravo mekovih porcij _precej_. V tem času že poješ vse, kar so ti uspel dat.

p.s.: v restavraciji mi še nikoli ni bilo servirano po načelu "zrezek zdaj, zos pa dobite kasneje. Za juho se oglasite ob odhodu. Aja krompir? Nismo opazili ... zmanjkalo nam ga je. Bi morda kaj sladkega?"
https://dolhar.si/

STASI ::

najraje sploh ne mislim, iz cesarkoli je karkoli narejeno. vsaj za mesne dobrote


Bom jest povedu je sošolc delu v MC-u. Najbolje je jesti ribo. Piščančji izdelki so zmiksan pičanec, ki je pol beljen da si reče kupec lej kako lepe kose uporbljajo. Zelenjava je "sveža" iz zmrzovalnika. Čebulo dobijo v prahu in ji dodajo malce vode in ta instant čebula dobi potem obliko. :D

Tisti ki puščate drobiž v MC-u morate vedeti da tisti kateremu ste pustili napitnino (drobiž ali 100SIT) tega ne bo dobil ker vsa napitnina gre za vodilne ozirooma podjetje. 8-O
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

gzibret ::

> sam jst mam vseen rajš nesterilno okolje.

Živela salmonela!
Vse je za neki dobr!

urban99 ::

@Microsoft

Za trenutne plače ne vem, pred leti pa so bile študentske ure med najnižjimi sploh. Totalna suženjska varianta, ki je kupec ne opazi, saj je skrita za tistimi njihovimi uniformami in zvenečimi nazivi. Poleg tega so imeli na voljo samo eno pavzo, med katero so lahko pojedli en sam hamburger. Vse razen sladoleda je prešteto, zato lahko za džabe jejo samo tega. So pa podtaki izpred dveh, treh let in to iz druge roke. Morda ne držijo več..

Poldi112 ::

Zveni kot mercator in ogromno ostalih sluzb. Pac, cena je dolocena s ponudbo na trgu delovne sile.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

BigWhale ::

Ziga, potem je to narava tistega doticnega Maca. Tukaj, se ti naredi, da kdaj cakas, ali ce je velika guzva, ker pac ne uspejo podelat vsega ali pa ce ni nikjer nikogar, ker ne delajo hrane precej vnaprej.

Stiri minute je veliko? A to zato, ker so porcije majhne? Se pravi, bi morala biti cakalna doba odvisna velikosti porcije? Ah, lepo te prosim... ;)

Res je, v 'resnih' restavracijah zacnejo kuhati zgodaj zjutraj, da imajo dovolj nakuhanega.... Potem pa jes postan krompir, zrezke, ki so vcasih malo cudne barve in tako naprej. Tako je to v menzah... Vceraj pasulj, jutro fizolova juha... Vceraj krompir v kosih zraven ribe, jutri kropirjev golaz.

Ce pa delajo sproti, pa ze poskrbijo, da dobis vse naenkrat na kroznik, servirajo ti pa jedi takrat, ko je zadnja stvar pripravljena. Juha? Juha se skuha na zacetku dneva in stoji na toplem do konca dneva. Prazen krompir in podobne stvari prav tako. Solate? Ah, v solatnem bifeju imas zelenjavo vsaj od jutra.

Ce jim pa kake stvari zmanjka jim pa pac zmanjka. Pa recejo, da tega ne mores dobit. Shit happens, to se ti se nikoli ni zgodilo? Nikoli nikoli? Potem imas blazno sreco, ce se ni.

Saj ne da je McD uber classy restavracija, kjer je vse 1A. Dalec od tega ampak vecina ne ve, kaj se dogaja v 'normalnih' restavracijah. Iste, ali pa se hujse vrste svinjarije. Samo postrezba je malo drugacna, da clovek tega ne opazi.

Pa da ne bo kdo kakih burekov hvalil ali pa kaj. Se spravis v burekarno, kjer ni blazno velike frekvence gostov (tukaj v mariboru recimo), pa dobis sicer topel burek ampak ze precej trd, ker ze cel dan caka na stranko. Ah, famozni Nobel Burek v Lj. Narocis pleskavico in jo dobis v dveh minutah! Direktno iz mikrovalnovne pecice, zunaj se vroca, znotraj se mrzla. :P

:)

Ziga Dolhar ::

> Stiri minute je veliko? A to zato, ker so porcije majhne? Se pravi, bi morala biti cakalna doba odvisna velikosti porcije? Ah, lepo te prosim... ;)

Štiri minute čakanja na fast food je ogromno, da. Še posebej glede na to, da ne zmorem dovolj discipline, da se med čakanjem ne bi dotikal že postrežene hrane.

Mislm, jst bi se na mojem mestu zjokal ...
https://dolhar.si/

Myth ::

Kaj pa je zate fast food? V 1s, 1min, 2min,3min???
Kaj tebi ne gre tukaj v glavo? Še osnov kuhanja, cvrenja, pečenja ne veš očitno. Ali pa imaš blazno domišlijo, če misliš da ma temp. nastavleno na 300° C, da bo tak hitro fertig hrana???

Prosim, razmisli malo no, preden napišeš kako bedarijo. Sicer pa govorim o fast food , kot to da ga hitro naredijo in ti postrežejo. Ne mešaj to z pripravleno hrano. Zame to več ni fast food, to je pol isto kot doma, ko pojem juho, ki je že mrzla.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Ziga Dolhar ::

> Kaj pa je zate fast food? V 1s, 1min, 2min,3min???

Ob plačilu.

> Kaj tebi ne gre tukaj v glavo? Še osnov kuhanja, cvrenja, pečenja ne veš očitno.

Ne nucam. Pomembnejše so osnove koncepta fast fooda.

> Sicer pa govorim o fast food , kot to da ga hitro naredijo in ti postrežejo.

Super. Naj naredijo hitro in ti postrežejo. Tu ti pa naredijo stvari v hitrih medsebojnih zamikih in postrežejo sukcesivno. Če želiš torej uživat ob obroku, si prisiljen čakat s futrom pred sabo. Jako humano.
https://dolhar.si/

Vice ::

Pravi fast food je tisti, ki ga dobiš takoj ko plačaš in ko ga moraš tisti trenutek, ko ga primeš v roke, na hitro pojesti, da ti ne pobegne. ;)

Poldi112 ::

Ziggga, po mojem je najbolje da jih prijavis kakemu Hanzeku ali pa Amnesty International, ker te tako nehumano mucijo. Sramota.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

DSmidgy ::

Recimo na celovški - ko naročiš iz avtomobila - te v pribl. 50% primerih pošljejo na parkplac počakat. Če je sreča, da ni gužve, je še kakšen plac prazen.

Nesposobni so. Me zanima a imajo v USA tud tako narejeno - da stranke pošiljajo na parkirišče čakat.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: DSmidgy ()

Myth ::

Eni res znate iz sebe delat bedaka. Me pa res zanima, kateri clovek je bolj hiter kot robot in ti bo v tisti sekundi ko bos ti narocil, pripravil hamburger, ti ga pomolil pred nos in boš plačal. Jao ej... daj zamisli se , kaj si napisall Zigga. Nekak ti logika ne špila tukaj. Ki je zdaj Thomas, ki je tako znanstveno podkovan, pa ima taksne izjave včasih, da si rajši kar tiho? EH, nem vam nič več govoril... bolje da sn si jaz širim obzorje, kakor da moram vedno nekomu jaz nekaj razlagat, ki v bistvu noče poslušat. :\
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Ziga Dolhar ::

Mr|ce: saj jim ni treba on-the-fly napravit hamburgerja zame.

Lahko ga imajo že vnaprej pripravljenega.

Ne boš verjel, ponekod jih imajo. In če se pretirano shladi, ga zavržejo.

Zamisli se nad svojim položajem kupca, Mr|ce.

Sicer pa ti predlagam vpogled v poslanstvo in namen strežbe hitre prehrane, še posebej drive-in-a. Slednjega še posebej v oziru tvojega vidika koncepcije peke-ob-naročilu.
https://dolhar.si/

Poldi112 ::

Meni ze zdi bolano od gostinca pricakovati ali zahtevati, da naj mece hrano stran, zato ker stranke ne morejo pocakati 4 minute. V bistvu je to tudi precej neprimeren odnos do hrane, ce tistemu, kar dobis v fastfood sploh lahko reces hrana.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

MadMax ::

Glede na to, da tista 2 grižljaja fast-fooda itak krepko preplačaš, zahteva sploh ni bolana.
Konec koncev je to point fastfooda.
4 minute od naročila do dostave je ogromno.
Če pa želi McD ustvarjat zgolj dobiček, pa se preusmeri v slow-food, kjer bo vsak košček hrane lahko recikliral. Nenazadnje tudi z lastno farmo, kjer bojo pujsi požrli tudi pomije, ki pa jih res ni moč drugače reciklirati.
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

urban99 ::

@ Mr|ce - sori, ampak preden obtožuješ koga, da dela iz sebe bedaka, raje razmisli o čem govorimo. Govorimo o McDonaldsu, ne o čem drugem. In McDonalds je fastfood krčma tipa "TAKOJ naročim, TAKOJ plačam, TAKOJ dobim", nikakor pa vmes ni besede "počakam". Tako je oz. naj bi bilo povsod po svetu, v Sloveniji pa se je zadeva izrodila do te mere, da je očitno tebi podobnim že povsem normalno, da je treba v McDonaldsu(!) počakat. Absurdno, kako je folk prilagodljiv... Če je treba čakat, je napis McDonalds pravzaprav zavajajoč, ker je to v nasprotju z osnovami uspeha te verige.

Myth ::

Ja pa dobro no. Jaz sn htel nekaj drugega povedat. Sicer pa se strinjam z vami. Jaz tudi nerad čakam v MC'ju.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

tintorel ::

Res so naši MC-ji grozni - vsi po vrsti. Najboljš so to opisal v Jokerju ene par mesecov nazaj...hrana ista kot po svetu, postrežba pa na dnu.
Vzrok je splošen: težko se direktno prenaša sisteme iz ZDA v Slovenijo. Pri MC-ju je problem draga hrana (za razliko od ZDA) in si tako ne morejo privoščit metanja hrane stran v slučaju, da je ne prodajo. Hrana je pa draga, ker je država draga (davki)...zato se used, pa pojej najprej pomfri, mac bo pa za sabo :-(

borchi ::

Hrana je pa draga, ker je država draga (davki)...zato se used, pa pojej najprej pomfri, mac bo pa za sabo :-(

kaj bi šele blo, če bi bla hrana obdavčena tako kot ostale stvari?


bi čakali pol ure na hamburger?
l'jga

Microsoft ::

Resda se nism jedel v teh mekih, samo da te pri drive-in poslejo na parkir palc cakat, se mi zdi pa cudno. Vsaj meni. Jst bi v takerm primeru sel naprej in jih odjebal.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

Tear_DR0P ::

Jst ko sem kdaj v tujini jedel v Macih in podobnih placih je šlo vedno brez čakanja, tud vrste so kratke. Pri nas bi blomogoče treba interno inšpekcijo McDonaldsa naročit tem čudakomki majo licence. Čeprav po drugi strani se mi gladko jebe za to. Jst ne maram sterilnih okolij, kot sem že rekel in mi odgovarja prehrana v menzah. In pa BW, v menzah z visokim prometom hrano skuhajo večkrat dnevno in tudi solato večkrat dnevno pripravijo. Poleg tega me postana hrana ne moti, sem navajen domače slovenske kuhinje.

Težje jem hrano v prostorih ki izgledajo kot ordinacija dr.Hane suralove.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

gzibret ::

> Poleg tega me postana hrana ne moti, sem navajen domače slovenske kuhinje.

LOL :D

Tole bi lahko dali v Mladino med izjave tedna.
Vse je za neki dobr!

crusader ::

Heh, v tujini se mi je celo enkrat zgodilo, da sem moral celih 3 (!) minute pocakat na mojo pijaco :) (na enem od londonskih letalisc), tisti decko se mi je pol se 5 minut opraviceval :P. V Slo. pa res nevem ce sem kdaj takoj dobil. Je pa tudi res da me v slovenskih MCD restavracijah vidijo priblizno enkrat na pol leta :D

LordWorm ::

tintorel je zelo dobro objasnil.
Pravilo je tako da mora biti hamburger v roku 10min od takrat ko je bil narejen prodan.Ce ni ga vrzejo stran.Zato pa imajo tiste stevilke tam zraven.Mislim da lahko zaposleni zastonj pojejo take hamburgerje.

V ZDA se ni za bat da bojo v 10min prodal hamburger, pri nas pa.V zda in tudi v Nemciji recimo 3 evre za Bigmaca ni veliko denarja...

Tiste zgodbe o tem kako poden meso predelujejo ipd, to je vse bulshit.
Btw Ray Croc, ki je ustanovil MCja, je bil glede higiene zelo strog.Ja, pravzaprav je hotel restavracijo na nivoju, brez enega odpadka na tleh.
Ja MCji so nekje usrani, ampak hrana je pa ok tudi ce jes na Kitajskem.
Reicmo skret na dunajski je ful cist, medtem ko je un na copovi bol bogi.


Js sem opazil nek cuden pojav.V MCju (ko jem, ce jem), jem smo hamburgerje in vedno ko grem sit ven iz MCja razmisljam samo o tem kdaj bom spet naslednjic jedel to hrano.Kot da bi dali neko drogo not:))

STASI ::

Garrett33: A si slučajno imel možnost si ogledati film Super size me?
Večino odgovorov o MC dobiš tam.
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"

abcčdefghijklmnoprsštuvzž

Phoebus ::

Eh, nevem kaj bluzite o čakanju. Velikrat jem v meku (ja, vem, ni najboljša hrana) in res redko sem moral počakat da so mi sestavli hamburger; v McDrajvu se mi pa to še ni zgodilo, pa sem bil že veliiiiikokrat tam.

In če ne morete počakat minutke da boste dobili sveže narejeno in raje dobite takoj in mrzlo, postano, pa podpište peticijo naj naredijo posebno "vrstico" za hamburgerje v meku, ki bojo mrzli.

Kaj pa drgui fast foodi, npr. horse? A tam vam gre tudi na živce čakanje tisti dve minutki da vam sestavi horsa in bi raje jedli mrzlega?

urban99 ::

here we go again :\

BigWhale ::

4 minute je veliko za fast food?

Ok, definicijo prosim...

Koliko pa ni veliko za fast food in kje je to definirano. Koliko se caka drugje, recimo Burger King in tako naprej... Kje so ti standardi napisani.

Aja, pa koliko je cakalna doba pri non fast food restavracijah.

To kar vas je vecina napisala je samo eno preseravanje... Koliko casa pa cakate v navadni restavraciji na hrano? Pet minut? Deset? Koliko je se sprejemljivo?

Jeebs ::

Hors je vsaj vreden svojga dnarja pa tud 10x boljši je od raznih MCD pomij. Drugače pa imajo v MCD res to pravilo, da naj bi bila hrana VNAPREJ pripravljena in se jo po določenem času stran vrže oziroma gre v usta delavcev. Ampak kot pri nas vidim jim bolj dol visi za to pravilo. Še recimo v MCD pod Kolosejem, ko je zvečer vedno polno jim dol visi.;((
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!

Poldi112 ::

Ko sem se hodil na horsa sem ga navadno cakal pol ure... Pa mu tudi recejo fast food.

Ta fast ne definira hitrosti postrezbe ampak tip priprave. Vsaj po mojem razumevanju. Sicer pa nekateri mislijo da je fast == instant.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mc'Donalds (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Loža
770144000 (118060) Spock83
»

Kebab vs. ostala hitra hrana (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15245387 (41052) PINki
»

Subway Sendvici (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6110378 (8771) B-D_
»

Supersize Me!

Oddelek: Sedem umetnosti
483242 (1901) Tear_DR0P
»

McDonald's (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
766723 (6063) blue96

Več podobnih tem