» »

ABIT NF7-S

ABIT NF7-S

iiyamaa ::

Pred kratim sem nabavu nf7-s in sem zelo zadovoljen.Trenutno mi dela proc AMD2100+ na 185x13 2400ghz imam corsiar ram xms 3000 dela mi s frekvenco 370 mhz. Nekaj me pa moti na tej plati... namrec ko dam procu visjo napetost od 1,85 se mi noče več plata zagnat .... nevem al je to kriv proc al kaj drugega ... zanima me ce ima kdo to plato koliko da on najvisjo napetost?

Za plato sem dal 27k sit seveda s popustom sm se splaca dela ko sus:D

VASkO ::

2400ghz !!! uau, japonce si prehitel!

VASKO kje si pa to prebral .... da sem japonce prehitu .. a je kaksna primerjalna tabela al kaj podobnega ?

Malecky ::

VASkO: Pa ne samo to...z 370mhz FSB jih je spravil na kolena!:D

Zdaj sem malo spremenil konf. ker sem hotel dobit se mal vec od rama tako da imam mnozilnik na 12 in fsb na 200 tako da dela ram z 400 dela odlicno bom poskusal da vidim kje je meja:)

OwcA ::

@VASkO, Malecky: bolj kot birtje norcev bi bilo na mestu informiranje, kar je koneckoncev smoter tovrstnih forumov.

@iiyamaa: recimo, da je bil GHz lapsus, če ni bil toliko slabše, v tem primeru vedi, da je GHz = 1000 MHz, torej imaš ti 1000000 MHz procesor, kar je očiten nesmisel (vsaj za enkrat [:D] ).
Z RAMi je pa takole. DDR pomeni, da lahko opravijo dve bralni/pisalni operaciji v enem ciklu, kar sicer do neke mere ustreza podvojitvi frekcvence, na pa povsem. Na kratko povedano, tvoji rami delujejo v načinu "DDR370" oziroma pri 185 MHz.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: OwcA ()

Sploh se nisem zavedu .... da me zezajo .... nezamerim jim moja napaka sicer pa kakor koli ze .... v glavnem vedo o cem govorim :))

Hvala OWCA za poduk ...:8)
Aha zanima me kok komu dela radeon 9700 pro men ga je v rivi uspel navit na 371 Mhz core in 351 Mhz memory ...... brez da mi dela artifakte :)

VASkO ::

za memory je to zavidljivo

drugace pa, malo heca ne skodi, ce je upravicen

Vasko pojdi pogledat moj score na http://service.futuremark.com/compare?2...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

2500+ M: novi AXP 1700+? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Navijanje
21410809 (6479) GUFY
»

Tiborrr's ATi Radeon Cooler MK1

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
311631 (1183) tiborrr
»

May the nforce2 be with you :) (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

73233258 (20085) OwcA
»

XP OC' - kaj se najbolj splača

492064 (1376) Tic
»

Bi se fest poznalo?

Oddelek: Pomoč in nasveti
421766 (1095) Marabela

Več podobnih tem