Forum » Omrežja in internet » Telekom? T2? Amis? ...?
Telekom? T2? Amis? ...?
Ganon ::
Ker je zgornja tema očitno mrtva, me zanima, katerega internetnega ponudnika mi priporočate, če se gre za priklop preko optike. Zanimajo me paketi z internetom, televizijo in telefonom. Pri Telekomu se mi je pravkar iztekla dvoletna vezava in razmišljam ali bi ostal pri njih ali bi menjal. Po novem imam dva TV-ja, tako da bi potreboval tudi drugi TV komunikator. Pri Telekomu obstaja možnost, da se ponovno vežem in dobim še en Box zastonj. V bloku imamo sicer Telekomovo in T2 optiko ter Telemachove kable.
- zaklenil: Mavrik ()
Katere optične kable pa uporabljajo? Telekomove? Ker imamo res elegantno speljane kable preko obstoječe doze. Če bi želel T2 optiko, bi mi morali vrtati v steno, da pridejo v stanovanje. Trenutno so kabli samo do vrat (nadometno).
...:TOMI:... ::
Odvisno kaka optika je. Če je LLU je vseeno, če je bitni tok, so pogoji zelo v škodo uporabnika.
Tomi
Kaj pomeni "optika omrežje Amis"? Torej to niso Telekomovi kabli, ker imajo potem zraven še cenik za "optika omrežje Telekom Slovenije" (slednji paketi so slabši in dražji). Ali pač?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ganon ()
Anney ::
Amis uporablja telekomove kable ja. Vsaj pri meni je tako, prej sem imel siol optiko, zdaj imam amis optiko, kabli pa so eni in isti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 603066 (385) | starfotr |
» | A1 Kombo M (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 82011 (24416) | Tilen |
» | Slab sprejem kanalov na kabelskiOddelek: Zvok in slika | 4046 (3281) | MTB |
» | Kam gre internet?Oddelek: Omrežja in internet | 7749 (7380) | NoBody- |
» | T-2 draži dostop do interneta (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 23171 (16912) | mtp2 |