Forum » Kaj kupiti » HOfer zvočnik
HOfer zvočnik
Janac ::
Spajky ::
2x2W Rms ... mali in švoh ! ... po moje vržen dnar stran ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
xxurban ::
Nisem videl zraven 2 x 2. Ampak po moje vseeno ne more biti zgrešen nakup glede na to, da so itak vsi ti zvočniki precenjeni.
feryz ::
Avtonomija je do 3 ure!
Se pravi 3 ure, če je bolj potiho.
Pa saj glasno itak ni, če nočeš hreščanja.
Se pravi 3 ure, če je bolj potiho.
Pa saj glasno itak ni, če nočeš hreščanja.
noob96 ::
pa sej to bom mel pač tak za na telefon prklopit ker mam nexusa 5 pa je ful tih. ne pričakujem nekih akustičnih presežkov sam pač da je glasn
kaj pa je potem best buy z neko normalno ceno?
kaj pa je potem best buy z neko normalno ceno?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: noob96 ()
cordoba ::
Sem kupil v hoferju podoben zvočnik. Zadeva je fenomenalna, na polni glasnosti je skoraj prevec glasen, ne hresci, baterija pa mi drzi 6 ur. Za ta model žal ne bi vedel.
JanezH ::
Če ne rabiš ravno bluetooth, kakšni računalniški zvocnimi? Npr. Logitech Z313, 2.1 25W RMS...
bambam20 ::
mislim pa je kaj boljšpega za ta denar?
Hmm... Dva takšna v paru http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist... ..
Tole sem imel možnost poslušat in dva takšna ustvarita zelo lep in dokaj glasno zvočno izkušnjo.
Model na BT je pa konkretno dražji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšen bluetooth zvočnik? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 48463 (6150) | Pithlit |
» | Kateri Soundbar - je vredno nakupa? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 55118 (21488) | naruto2 |
» | Bluetooth zvočnikOddelek: Zvok in slika | 7689 (5792) | exp3rt |
» | Kako močan glasbeni stolp?Oddelek: Zvok in slika | 3362 (2685) | trojnis252 |
» | Poceni stereo receiver (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 64840 (51286) | Zvezdica27 |