Forum » Strojna oprema » Kaj narediti ko ni driverjev?
Kaj narediti ko ni driverjev?
Tero ::
Torej imam eno staro zvočno kartico Diamond Monster sound mx300. In imam windows 2000. Veliko sem prebrskal po netu in ugotovil da preprosto ne obstajajo driverji za win2000/XP. Kaj bi lahko naredil? Ali obstaja kaki emulator al kaki takega? Probal sem seveda tuji instalirat driverje za NT-je, vendar ne delujejo.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Dr_M ::
jao jao...
jest mam tut tako zvocno in win2k. driverji so ze v v winsih, ce pa hoces se dodatne nastavitve, si jih pa poisc na netu.
najnovejsi so wdm5_12_01_2559. sam so mal zakomplicirani za instalirat, ker v tem najnovejsem paketu manka neki fajlov, zato sm si sam naredu en paket iz 2 razlicnih verzij.
jest mam tut tako zvocno in win2k. driverji so ze v v winsih, ce pa hoces se dodatne nastavitve, si jih pa poisc na netu.
najnovejsi so wdm5_12_01_2559. sam so mal zakomplicirani za instalirat, ker v tem najnovejsem paketu manka neki fajlov, zato sm si sam naredu en paket iz 2 razlicnih verzij.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Aspirinix ::
Probaj z iskanjem na www.driverguide.com, meni deluje vedno, ko česa nimam. Pa skoraj za vse sisteme gori najdem gonilnike.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP se ne da (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 12435 (9264) | Pyr0Beast |
» | Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 30022 (13456) | darkolord |
» | Zvok hitrejši kot slika - Winfast 2000 TV WDMOddelek: Zvok in slika | 2481 (2058) | |ke |
» | Win2k - obcasen 1-2 sekunden freezeOddelek: Pomoč in nasveti | 1371 (1134) | plizzzzzz |
» | PROSIM ZA POMOČ - NIKAKOR NE MOREM INŠTALIRATI DRIVERJEVOddelek: Pomoč in nasveti | 1453 (1192) | MaD_Mavr0 |