Forum » Zvok in slika » XBMC, tvheadend in SiOL TV
XBMC, tvheadend in SiOL TV
levaky ::
LP!
Kakšno je trenutno stanje gledanja IPTVja preko XBMCja. Sem sveži lastnik XBMCja in bi rad prkeo njega spremljal še SiOL IPTV.
Kolikor sem uspel preiskati internet, ni nikjer več najdi playlist in programov, s pomočjo katerih si lahko iptv spremljal preko računalnika.
Kje dobiti playlisto?
Je stvar sploh še zanimiva, ali siol uporablja kakšne prijeme, s katerimi je iptv na xbmcju nemogoč?
Matej
Kakšno je trenutno stanje gledanja IPTVja preko XBMCja. Sem sveži lastnik XBMCja in bi rad prkeo njega spremljal še SiOL IPTV.
Kolikor sem uspel preiskati internet, ni nikjer več najdi playlist in programov, s pomočjo katerih si lahko iptv spremljal preko računalnika.
Kje dobiti playlisto?
Je stvar sploh še zanimiva, ali siol uporablja kakšne prijeme, s katerimi je iptv na xbmcju nemogoč?
Matej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iskratel HD30Oddelek: Kaj kupiti | 5329 (3421) | gradski |
» | Xtreamer - IPTV predvajanje (strani: 1 2 3 4 … 18 19 20 21 )Oddelek: Zvok in slika | 234956 (102628) | telexdell |
» | Samsung kupil BoxeeOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 9682 (8008) | roli |
» | Xtreamer ULTRA (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 36831 (20377) | TheHijacker |
» | HTPC WIN7 + XBMC + siolTVOddelek: Pomoč in nasveti | 2051 (1875) | Primoz78 |