» »

Prvi avto

Prvi avto

gamer12345 ::

Za 1500€ je res zjahan bmw, tudi audi, mercedes... ampak to se ne kupuje. Clio l 2001 1.6 benziner pa je odličen? Pije glih 1.5 l manj, avto je pa bedn. Imaš nesrečo, te zmučka zravn.

Brat da za benz 200€ na mesec, res je veliko, popravil ni imel nič pa ima avto dobro leto.

eric_cartman ::

Koliko pa da za registracijo? Redne servise? Potrošni material (diski, ploščice,...)? Gume (zimske, letne)? Ja saj vem..Najverjetneje jih ne bo menjal dokler mu žica ne bo ven pogledala ali pa dokler ga ne bo na kakšnem ovinku ven odneslo.

Če bi bil strošek samo bencin potem avto ne bi bil tak problem. Problem je to, ker to postane najmanjši strošek. Odvisno koliko km narediš čez mesec.

Clio 1.2;1.4 bencinarja je veliko lažje in ceneje vzdrževati. Če pa imaš nesrečo in imaš Cliota se pa najverjetneje vate zaleti mulc, ki ima BMW-ja 2.3i mašino in misli, da je na cesti vsemogočen. Potem pa spet pride na vrsto že omenjena pri šernku črnka kronika v poročilih.

Samo povej mi zakaj rabiš toliko konjev, če nimaš potrebe po norenju? Če pa noriš pa prej ali slej nastrada kakšen nedolžen fant, punca ali pa celo družina v Cliotu ali pa Fiesti, ki vozi po predpisih..To pa se strinjam..To imaš prav..

Zgodovina sprememb…

geniusone ::

BMW totalna bedarija za prvi avto. Zraven tega še bodo nastali stroški, ki pa nebojo majhni...odločitev je vsekakor tvoja. Kupi avto mašina 1.2 ali 1.4 (16v) moje mnenje...

gamer12345 ::

Registracija ga je prišla okol 350€, zimske gume na feltnah je dobo zram avta, ploščic pa nevem če je menjo. Aja na mesec nardi tam do 1700km.

RockyS ::

Zimske gume ja, zdaj je že čas za letne. In če še ne ve koliko ga bodo prišle potem je 80% da se bo fural z zimskimi celo leto.

In če e ni menjal ploščic še ne pomeni da so zastonj.

Hayabusa ::

http://amzs.si/izracun_registracije/def...
moč nad 100-110 kw, mladi voznik, pr14, 1800-2500 ccm

Celotno plačilo: 1.104,15 eur

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Hayabusa ()

geniusone ::

Ja mogoče ima 50% popust...ta avto je en sam strošek drugo ni.

gamer12345 ::

Ja avto je pa po feltnah prpelo? Letne na avtu z alu platišči. zimske zraven na feltnah. Ploščice pridejo tam max 100 € zdržijo 30k km - 40k km (mejaš na 2,5 leti) ni nek strošek.
Tist je z kaskom al ka? Če na triglavu ga je prišl 350€. neki pa nevem do kdaj si mlad voznik ker brat je star 23?

m0LN4r ::

Če se boš zaletu z 120 v drevo je vseeno, če si v puntotu al bmwju. Probaj če ne verjameš.
Razlika bo samo to, da v puntotu boš sigurno mrtev. Iz bmwja pa prideš ven od vratu navzdol kot rastlina za nadaljnih 30 let, če se zbudiš seveda.

*Pa ja, v jarku vidim večkrat bmwje, audije in mercedese z 150km, kot puntote pa cliote pa poloje. Se pač vozim po sloveniji v vseh razmerah in sem že videl vse možno.

Problem je da slednje avte ma 90% takih, ko mislijo tako kot ti, dokler niso v jarku, ker so mislili da so "invicible"

Pa še vedno je 100x boljše če se sam naučiš kontrolirat avto, kot pa avto tebe.
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: m0LN4r ()

weasel ::

Sem pred kratkim kupoval avto, pa sem vesel, da nisem prišel sem po nasvet. Bi imel že BMW-ja 5-ko namesto Cliota za enak denar.
Avtor, ne bom ti pametoval kaj si kupi, lahko ti samo povem moje izkušnje, ko sem bil v podobnem položaju, kot ti.
Najprej sem se osredotočil na razred avtomobilov, ki so me zanimali in za katere sem bil prepričan(!), da imam dovolj denarja za nadaljnje vzdrževanje. Avto kupit je najlažje, vzdrževanje je šele strošek. Potem sem jih šel nekaj pogledat in se odločil za najbolje ohranjenega izmed teh (Clio 1.2 75km je zmagal).
Vozim se po vaseh in po avtocesti in je čisto soliden avto, prehitevat se da brez problema (itak na AC je zdej očitno omejitev 110km/h, ko vsi tak šparajo porabo z raznimi BMW-ji in sem večinoma na prehitevalnem pasu). Poraba 6.5l/100km.

To je to z moje strani, uspešen nakup ti želim.

Tomi ::

weasel je izjavil:


Vozim se po vaseh in po avtocesti in je čisto soliden avto, prehitevat se da brez problema (itak na AC je zdej očitno omejitev 110km/h, ko vsi tak šparajo porabo z raznimi BMW-ji in sem večinoma na prehitevalnem pasu).


Iz izkušenj, ker imam samo neko spodnjo srednjo žalost, lahko povem, da je vožnja pri 110-120 za starost voznega parka v Sloveniji popolnoma primerna. Poraba je precej manjša, mnogo manj je napotrebnega zaviranja, avto je mnogo tišji, prihranek na času pa ni očiten. Sam sem prej rad vozil AC od 150-160, tudi do 195 je že šlo, ampak mi je sedaj kvaliteta vožnje precej bolj pomembna. In ja, poraba se pozna.

Sicer pa, prej je država zmetala gore denarja v preventivo, sedaj pa je pač cena bencina tista, ki regulira hitrost. Kdor želi, lahko še vedno vozi hitreje in polni proračun, tako s trošarinami kot potencialnimi kaznimi. Ampak dosti off-topica.
metrodusa.blogspot.com

gamer12345 ::

No sej se nima smisla prerekat. Dejstvo je da za ta denar ne dobiš boljši avto kot bmw. Pa tak bmw bo ceno dlje držal. Kupiš cliota ga maš 2 leti zgubiš prb. 1000 € na avtu.

Evo napišem prednosti/slabosti bmw-ja:

P:-atraktiven izgled
-dobre vozne lastnosti
-udobje
-prostornost
-zanesljivost
-varnost
-razmirje €/avto

S:-stroški goriva (15-20% večji)
-zavarovanje (razen če imaš veze)

tony1 ::

Absolutno je boljši avto, je pa (na daljši rok) dvakrat dražji.

bluefish ::

Imamo tudi v familiji navdušenca nad BMW-ji. Imel je en dokaj hud stroj, pa je šel v prodajo, ker se stroškovno enostavno ni izšlo - višja poraba goriva, dražji redni servisi, pnevmatike, nepredvideni stroški,... Pa na koncu kljub dobri ohranjenosti vozila in razumni ceni kupcev nekaj časa kar ni in ni bilo.

Skratka, vozi se zadeva res odlično, vendar pa je sploh za začetnika to povsem neprimeren avto.

gamer12345 ::

Takšni avtov za ta denar ne kupiš na daljši rok ampak max za 3 lete. Ko pa greš prodat avto za bmw si dal 2500 prodaš prb. za isto, clio (2500€), prodal za 1400€-1600€.

tony1 ::

In čez tri leta kupiš cliota, since you've learnt your lesson?

Ali ne, in kupiš tri leta novejšega bmwja in na njem najprej popravljaš vse tisto, kar si na prejšnjem že pošravfal?

eric_cartman ::

Ko boste bumbarji ugotovili, da se BMW-ja ne kupuje s tankim tošlom bo super. Nihče ne pravi, da so BMW-ji slabi avti.

BMW-ji so za take, ki imajo denar in za take ki ga nimajo, ampak bi se pa strašno radi pokazali.. Period.

Še vedno je osebno mnenje tako. Če imaš denar in ga lahko BP vzdržuješ si kupiš max. 3 leta starega in dejansko uživaš v vožnji z novim avtomobilom. Sicer pa za isti denar kot BMW 2001 letnik dobiš že ogromno drugih avtomobilov, ki dejansko še niso prastari in na njih še ni sedelo 30 prešvicanih riti...

gamer12345 ::

Sami clio fani.

Napiso sem da ni imel problemov. Če kupiš zgaran avto ni važn kere znamke je vw, opel, ford, bmw, renault, fiat, boš šraufo.

Čudn če so po vašem bmw tak za en ku**c, da niso v nemčiji fabrike dol zaprl, pa začel cliote pa puntote tam v isti fabriki delat.

Predvidevam, če hodiš v službo nekaj prišparaš in kupiš avto za 10000 €. Potem nekupiš bmw (2006-07), ampak mondeota (2010), insignio, mogoče passata (precenjen avto)... Za ta denat do 3000 € pa ni boljšega avta kot bmw.

bluefish ::

Daj si že razjasni, da se ne gre le za morebitne okvare. Enostavno je redno vzdrževanje dražje.

gamer12345 ::

Če smo pr prešvicanih ritih, clioti ponavadi vozijo kmetje (ne slabšalno), stare mame, tam se res švica, če pa ni klime pa tak da ne govorim.

Bmw iz 2000 ima boljšo tehnologijo kot clio 2004.

"BMW-ji so za take, ki imajo denar in za take ki ga nimajo, ampak bi se pa strašno radi pokazali.. Period."
Če maš pa cliota pa imaš denar al kaj?

Vrjetno se da bolj uživat v bmw 523 s 170 km, kot pa nevem 3 leti starim cliotom z 80km.

Dober dan ::

gamer12345 je izjavil:

Sami clio fani.

Napiso sem da ni imel problemov. Če kupiš zgaran avto ni važn kere znamke je vw, opel, ford, bmw, renault, fiat, boš šraufo.

Čudn če so po vašem bmw tak za en ku**c, da niso v nemčiji fabrike dol zaprl, pa začel cliote pa puntote tam v isti fabriki delat.

Predvidevam, če hodiš v službo nekaj prišparaš in kupiš avto za 10000 EUR. Potem nekupiš bmw (2006-07), ampak mondeota (2010), insignio, mogoče passata (precenjen avto)... Za ta denat do 3000 EUR pa ni boljšega avta kot bmw.


This! To sem jaz naredil. Pri mojih 22 letih sem se odločil, da ne bom več fural starih jeter in sem našparal (prigaral, da ne bo pomislekov) cca 12k ter si kupil 3 leta starega Mondeota (180konjev) (brez 1EUR kredita). Gledal sem tudi Passata, vendar za isti denar Mondeo nudi bistveno več. Ko zračunam, kako dolgo bom lahko sedaj vozil Mondeota in koliko starih jeter bi moral v enakem obdobju zamenjati in jih prešravfati, sem dejansko v plusu. Sem pa prej fural Stilota letnik 2002. Odličen avto, vse je delovalo Bp in poraba je bila smešna, cca 5l/100km (116konjev). Mogoče lahko povpraševalec pogleda tudi za temi vozili. Z moje strani lahko Stilota samo prehvalim.

Zgodovina sprememb…

Hayabusa ::

gamer12345 je izjavil:

Če smo pr prešvicanih ritih, clioti ponavadi vozijo kmetje (ne slabšalno), stare mame, tam se res švica, če pa ni klime pa tak da ne govorim.

Bmw iz 2000 ima boljšo tehnologijo kot clio 2004.

"BMW-ji so za take, ki imajo denar in za take ki ga nimajo, ampak bi se pa strašno radi pokazali.. Period."
Če maš pa cliota pa imaš denar al kaj?

Vrjetno se da bolj uživat v bmw 523 s 170 km, kot pa nevem 3 leti starim cliotom z 80km.

http://avtonasveti.com/bmw-serija-3-e46...
http://avtonasveti.com/renault-clio-pro...

Vse je to isti jajc.

heero ::

gamer12345 @ umiri malo ti in tvoj bmw za 3k€ dobis samo serijo 3 E46 318 ali 323i za zacetnike so samo 4 cilindri dovolj serijo 5 bencin pa ne spustis pod 10l porabo pa se rezervni deli so dragi za razliko od serije 3

renault in bmw se ne da primerjat ker bmw je luksuzni avto renault pa za navadne ljudi z povprecno placo 700€
nisem fan renault raje mam nemska kot katera koli avta ampak tako starega bmw je tezko najt dobrega pa se elektronika je stara zna hitro kaj odpovedat

eric_cartman ::

gamer..Grow up :D Resno..Nekoč ti bo jasno.. Ali pa tudi ne.. Kakorkoli OPu dajemo kolikor toliko koristen nasvet.

Sicer pa nismo vsi BMW fani. Tudi če bi imel goro denarja bi si raje privoščil mercedesa, ki so zame (vsaj novejši oz. sploh novejši) dizajnersko popolni.

Sicer pa namesto v avtomobilsko znamko raje vržem denar v foto opremo in potovanja.

Vrjetno se da bolj uživat v bmw 523 s 170 km, kot pa nevem 3 leti starim cliotom z 80km.


Kako zelo se motiš..Nikoli nisem imel Cliota.. Imel pa sem Bravo-ta 1.6. 16V l.98 kot prvi avto.. In ti povem, da sem se z njim zelo zabaval in mi je bilo kar težko, ko sem ga prodajal. In ne boš verjel..Imel sem le redne servise z njim..Nobenih popravil..Tudi pozimi pri -10 je delal kot urca. Pa vendar potem pride želja po novejšem avtu, mi pa na pamet ni prišlo, da bi plačal 2000 € več za BMW-ja, ki je le 2 leti novejši od Bravota.

gamer12345 ::

Zakaj ne dobiš poglej na avto.net kaj dobiš.

Sam naživce mi gre češ da je clio nevem kaj, bmw pa za en k.

Hayabusa, to ko si ti dau so 3ke.

Povp poraba bratove 5ke je 9 l/ 100 km!
Ima pa nekaj takšnega
http://www.autoevolution.com/image/bmw-... (barva je modro srebrna)

Aja pa nisem bmw fan, če bi novejše kupoval in imel denar =D, bi tudi raje vzel mercedesa E250.

No kot sem že prej reko se nima smisla kregat, ker je itak njegova odločitev. Js sam povem svoje mnenje.

Zgodovina sprememb…

gamer12345 ::

Slika cliota za primerjavo z bmw jem
http://www.caradisiac.com/modele--renau...

m0LN4r ::

In to govori človek brez izpita,/brez avta, brez družine in brez izkušenj. Ma ja. Keep dreamin & grow up.

9l/100km povprečna pa kaj si ti nor. Vsak manjši avto porabi povprečno 6.5l/100km. Dizel pa še manj.
Ni vseeno če boš dal za reg+zav+benz+servis+popravila 3000EUR na leto al pa 1000EUR. Ko boš mel enkrat plačo (vsaj minimalno), pa svoj avto pa mogoče še kakega otroka pa partnerko, da neboš ves dnar za sebe zagonu. Se boš spomnil na to.

Pa če si bo avtor, kot mlad voznik na sebe dal avto, bo lepo 3 leta plačeval ogromne vsote za reg+zav. To pa že ni tak malo za nekoga, ki nima mesečno 1kEUR.
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: m0LN4r ()

gamer12345 ::

Tema ni o družinskemu človeku.

Vzdrževanje je res dražje, vendar ni 2000€ razlike. Clio 1.4 pije okol 7 l, bmw 9 l, pri prodaji na cliotu izgubiš več denarja kot na bmw ju, tak da je pol približn isto, če je pa bmw kaj dražji se pa ti povrne v užitko ob vožnji. Pa še varen je bolj, na to se nesme pozabit (5 zvezdic na NCAP u)

No men je pa tak vseen kaj kupi sej se bo on vozil.

Zgodovina sprememb…

bluefish ::

2000€ morda res ne, vendar je treba tudi nekaj 100€ zaslužiti. Potem pa je vse odvisno od posameznikovih prioritet - en bo zagonil vse za avto v imenu kvazi užitka, nekdo drug pa raje denar namenil znanju, bivanju,...
5 zvezdic na NCAP ima tudi Clio.

heero ::

pozabu si na ceno rezervnih delov in stroške servisa glede na to da bmw serija 5 ima 6 cilindov za razliko od clio-ta v clio gre 4.5 l v bmw pa 6,5l olja + pri bmw dodatne 2 svecke

Mesar ::

gamer12345 je izjavil:

Tema ni o družinskemu človeku.

Vzdrževanje je res dražje, vendar ni 2000€ razlike. Clio 1.4 pije okol 7 l, bmw 9 l, pri prodaji na cliotu izgubiš več denarja kot na bmw ju, tak da je pol približn isto, če je pa bmw kaj dražji se pa ti povrne v užitko ob vožnji. Pa še varen je bolj, na to se nesme pozabit (5 zvezdic na NCAP u)

No men je pa tak vseen kaj kupi sej se bo on vozil.


No sej imaš prav, naj premisli še o BMWju, zdaj ker imaš verjetno ti najlažji dostop do podatkov napiši okvirno kaj vse se je menjalo na vašem BMWju v zadnjih dveh letih in cene servisov. Potem pa bomo še našli nekoga, ki bo enako napisal za VWja in Cliota in na tem mestu bi jaz že skoraj upal trditi, da bo BMW imel enkrat višje cifre.

Eurocap:
http://www.euroncap.com/tests/bmw_5_ser...
http://www.euroncap.com/tests/renault_c...

če ga varnost skrbi naj Modusa nabavi:
http://www.euroncap.com/tests/renault_m...

Potem pa si še zračuna stroške reg. zavarovanja itd. za vsakega od avtov pa se naj odloči kaj bo..
Your turn to burn!

m0LN4r ::

Definiraj užitek ob vožnji prosim. Jaz uživam vsako sekundo brez bmwja. Prav tako sem užival vsako sekundo, ko sem "dirkal" z dostavo. BMW bi ravno tako razpadel, če bi se do 150km vozil na dan po luknjah znotraj enga mesta in ga vsakih deset minut prižgal in ugasnil v 12 urnem delavniku.

Varnost je pa v mojih rokah in tistih, ki se vozijo nasproti.
Da neboš slučajn od užitka zaspal med vožnjo v "tvojem" bmwju. Tut vožnja z traktorjem je lahko užitek, če znaš.

Ko boš prevozil blizu 100.000km boš lahko govoril o užitku in o avtih, prej pa žal ne. Vse ostalo je nekaj na pamet.

Me prav zanima kak bo ko boš dal 2-3 plače več za avto in če ti to tisti "tvoj" užitek predstavlja.

Pa še enkrat. Če se boš z 100km/h zabil v drevo al čelno v drug avto ti bo vseeno. Oz. jaz bi rajši umrl v cliotu, kot pa od vratu navzdol bil rastlina na aparatih v bmwju.

*Aja pa clio ne pije okol 7, ampak 6,5 mestna vožnja letnik 98. Izkušnje. Seveda noben drag race od semaforja do semaforja. Kdo še sploh to dela.
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: m0LN4r ()

heero ::

cloveku ki je naredil izpit je vseeno kaj bo vozil jaz sem kot prvo avto imel se takrat je bil v modi opel kadet pa sem bil vesel kot da vozim poršeja kadeta sem vozil dokler se ni razpadel in sem imel golf 2 dizel nikoli se ni pokvaril sem ga imel nekaj let in prodal in sem imel clio 3 (najvecja napaka) imel sem ga nekaj casa in prodal potem nekaj mesecev ocetov golf 4 in trenturno audi a3 1.8t - predelan.tako da je odlocitev za drugi avto tezja kot za prvi
tudi sam bi rad nekega dne imel bmw je pa zelo tezko najt pravega in lepo ohranjenega
je pa res da ce kupi avto z 90 konji cez cas bo premalo in bo hotel vec

LP.

Formula 1 ::

No ker je naš gamer ljubitelj velikih avtomobilov mu ponujam še nekaj Renaultovega, prav tako dokaj velikega in zelo varnega. Renault Laguna II 1,6 16v. Nezahteven bencinar z nenajmanšo porabo pa vseeno, če bi ga lepo vozil morda niti ne bi bila prav velika. Pa imaš velik avto z dobro opremo, ki ni star 15 let.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=825...

Ali pa če špramo pri gorivu, Renault Laguna II 2.0 dci, odličen motor brez problemov v vsej svoji dobi.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=823......

Osebno vzamem precej raje Laguno za isti denar ker dobiš novejši avto.

filip007 ::

Poslovna limuzina, to sem slučajno, ko sem iskal nekaj drugega.
http://www.bolha.com/avto-moto/avto-ogl...
Palačinka z Ajvarjem in stopljenim sirom v mikrovalovki.

heero ::

sem se spomnil na en video ce gdo razume. jaz se popolnoma strinjam s tem v rjavi jakni

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: heero ()

gamer12345 ::

Tako laguno je meu foter, motor nevem kak je biu, sam pr 200k km je bla skozlana do amena.

BorutK-73 ::

gamer12345 je izjavil:

Sam sem ga peljal, nisem izkušen, nimam izpita in avto se prav lepo pelje.


Tukaj si izgubil vso KREDIBILNOST in bi moral nehat postat, ne pa da trolaš o bmw-jih, če še pa vozit ne znaš!
In zakaj si se vpiknu v cliota?! Res da ga imam že 8 let(novega) ampak nisem zaljubljen v njega ali kaj podobnega, ker je takrat bil za mene najbolje kar sem dobil za cca11K €, s tem da sem dal starega cliota noter.
OP-ju pa še enkrat, kupi se nekaj za 500€, magari za mesec ali dva, da se naučiš samostalno vozit. Potem se pa razmišlja naprej, KM so na zadnjem mestu pri prvem avtu.

Utk ::

Samo nekaj bi vseeno morali razčistit. 10 let star bmw ne zgleda atraktivno (no, morda v kakšni bosanski vasi), ampak kot oldtimer.

RockyS ::

filip007 je izjavil:

Poslovna limuzina, to sem slučajno, ko sem iskal nekaj drugega.
http://www.bolha.com/avto-moto/avto-ogl...


Poraba ga jebe.

Blinder ::

kia rio, dobiš precej nov letnik. bo pa tudi mal hitreje zgubljala vrednost mogoče
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=820...
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 1080 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

cubex47 ::

Hvala vsem za odgovore, se kr nism najdu avta ,ni mi se usojen :) pa tudi nemudi se,
torej masine nad 110km mi je prevec(+ predrago), kr vem da ko bom meu tak mocn avto, mi bo kaksn frend uzad reku dej mal hitrej, js seveda pritisnem in ka cez 5minut v jarku al v resevalcu..Tk da sm premisljevau in sm se odlocu za nekga cliota,astro,xsaro nekaj v tem rangu da gledam na avto.net,
danes sm sou gledat tega:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=826...
Ampak mi ni biu neki vsec,(brez dodatne opreme, lastnik se je zlagau da ma 140k prevozenih in da ima servo,-starejsi oglas je zbrisan,ta je novejsi) tako da iscem se naprej :)
Drgac pa bmw mi je usec,audi najbol :) ampak to bo kasneje, ko pridobim izkusnje ;) pa masina +100kw..

V glavnem hvala vsem za nasvete, pac js sm vas prosu za kaksn nasvet in sm jih velik dobu!! Zj sam se iscem kaksnega fajnega da ujagam :)
i7 930 / R9 270X MSI Gaming Edition / 6GB Ram / X58A - UD3R / XFX 550W Core Pro

Janac ::

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=811...

kaj pa tole?

2008 letnik, registracija zavarovanje verjetno đabe...

cubex47 ::

Janac je izjavil:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=811...

kaj pa tole?

2008 letnik, registracija zavarovanje verjetno đabe...


Wow, dobr!
Sam kake ma pospeske? Pac sam to vecinoma gledam, koncna hitrost je lahko tudi 120kmh :)),Glih da ne ovira drugih na AC :p
i7 930 / R9 270X MSI Gaming Edition / 6GB Ram / X58A - UD3R / XFX 550W Core Pro

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: cubex47 ()

RejZoR ::

Bi ti svetoval kakšnega Kia Cee'd oz Hyundai i30, pa so še tolk novi in jih folk vozi, da boš rabljenega za tak denar zelo težko (oz nemogoče) dobil. So pa super avti, mogoče po ničemer posebej ne izstopajo, so pa preklemano zanesljivi in trpežni, pelje se lepo in poraba ni neki posebej visoka, da bi lahko motila. Raznih Kia Rio in ostalih starejših modelov pred evropizacijo teh znamk nekak ne bi priporočal.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Janac ::

menjalnik ::

Jaz sem ti že na začetku teme napisal, da poglej za Hyundai Getzi, vendar vzami 1.4 motor, čeprav tudi 1.1 ni napačen. Tistemu Cliotu, ki si ga šel gledat, se pa že vidi na slikah, da je "kanta"

D3m ::

cubex47 je izjavil:

Janac je izjavil:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=811...

kaj pa tole?

2008 letnik, registracija zavarovanje verjetno đabe...


Wow, dobr!
Sam kake ma pospeske? Pac sam to vecinoma gledam, koncna hitrost je lahko tudi 120kmh :)),Glih da ne ovira drugih na AC :p


Moj sosed. :)
|HP EliteBook|R5 6650U|

Janac ::

D3m je izjavil:

cubex47 je izjavil:

Janac je izjavil:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=811...

kaj pa tole?

2008 letnik, registracija zavarovanje verjetno đabe...


Wow, dobr!
Sam kake ma pospeske? Pac sam to vecinoma gledam, koncna hitrost je lahko tudi 120kmh :)),Glih da ne ovira drugih na AC :p


Moj sosed. :)


avto je tvoj sosed?

D3m ::

Janac je izjavil:

D3m je izjavil:

cubex47 je izjavil:

Janac je izjavil:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=811...

kaj pa tole?

2008 letnik, registracija zavarovanje verjetno đabe...


Wow, dobr!
Sam kake ma pospeske? Pac sam to vecinoma gledam, koncna hitrost je lahko tudi 120kmh :)),Glih da ne ovira drugih na AC :p


Moj sosed. :)


avto je tvoj sosed?


Če tako pomislim, tudi.
|HP EliteBook|R5 6650U|


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

študentski avto, kateri modeli (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6913604 (11266) spirit
»

BMW Serije 3 ali VW Polo 6? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
10423784 (21284) sandmat
»

Iscem avto do 2500€

Oddelek: Na cesti
317108 (6400) IvoJan
»

Nakup prvega rabljenga avtomobila (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
10020421 (16395) vorantz
»

Rabljena neupadljiva raketa(hiter avto) (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Na cesti
20048299 (38550) MKC00

Več podobnih tem