» »

Štirikolesnik

Štirikolesnik

oo7 ::

Malo sem razmišljal, da bi si kupil štirikolesnik:)
Kar se tiče štirikolesnikov vem zelo malo sem gledal po internetu pa sem videl zelo različne cene. Zdaj kakšne drage Yamahe, ki so po 4.000 eur ne bi kupoval. Zanima me če kdo ve katero znamko se splača kupit v cenejšem cenovnem razredu.
Pa glede izpita tudi ne vem kako to gre sicer ga imam za avto, traktor in motor, do 50 kubikov.
Poleti sem veliko v gozdu, ker napravljamo drva in včasih grem kaj pogledat pa, da se ne bi vedno vozil z avtom ali traktorjem bi pač šel z štirikolesnikom. Po cesti se sploh ne bi vozil samo tisti kilometer, da bi prišel do gozdov.
Sem videl tudi, da obstajajo delovni štirikolesniki ampak teh ne rabim. Kupil bi enega normalnega samo ne rabi bit ravno draga firma.

Hvala>:D

kriko07 ::

Yamaha Blaster 250? 2 takten,poceni,vendar ti pa popije goriva...
Karkoli si kupi,samo ne kupiti kitajca.

oo7 ::

Yamahe sem gledal pa je vse tako drago.
A kitajca se potem ne splača?

hojnikb ::

Ne..
#brezpodpisa

Dr_M ::

Ce znas sam popravljat in varit, potem lahko enga poceni kitajca, ce so ti brand name mopedi dragi. Ampak ti jih vseeno ne priporocam.
Ko sm jest kupoval to zadevo, tudi nisem imel namena kupit homologiranega, ampak verjemi, da se navelicas enih in istih krajev in se bos prej ali slej hotel vozit po cesti.

Matevz96 ::

Štirikolesnik je vozen s kategorijo B1 (dobiš jo ko narediš kategorijo B - avto). Kot so že rekli pred mano, če nimaš ravno doma delavnice in nekaj s čimer ga boš polomljenega spravil iz gozda potem ne glej kitajcev. Sam imam BRB Outlander 400, napisal si, da ne potrebuješ delovnega, ker pa tudi delaš v gozdu mislim, da bi ti prišel prav - 4x4 in avtomobilska prikolica nadomestita traktor mnogokrat (vsaj pri meni), predvsem zaradi višje hitrosti, udobnosti vožnje. Športni štirikolesniki imajo večinoma ročni menjalnik (izjema je can am renegade - BTW odlična mašinca), delovni pa avtomatski (pravzaprav imajo jermen - kot skuter). Sam sem jih preiskusil že več in se mi najbolj dopade Hondin tiptronic, ki je pravzaprav robotiziran ročni, ki ga upravljaš s tipkami.

Tole Hondo sem opazil na avtonetu, če bi bila homologirana...
http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=824...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ATV bashan

Oddelek: Loža
337368 (1904) Domen12
»

ATV/Quad

Oddelek: Loža
226854 (3170) Dr_M
»

4-kolesnik (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7027609 (13667) msjr
»

Homologacija motorja

Oddelek: Na cesti
195458 (5003) theBill

Več podobnih tem