Forum » Pomoč in nasveti » iOS Aplikacija s .mkv HD H/W decodingom in podnapisi
iOS Aplikacija s .mkv HD H/W decodingom in podnapisi
Master Chief ::
Pozdravljeni,
Zadeva je takšna, iščem namreč DELUJOČO (popolnoma - brez štekanja) aplikacijo, ki na iOS napravah (iPod in iPad) na v7.0.4 predvaja .mkv fajle v 1080p brez štekanja ipd z podnapsi in DTS ter DOLBY (AC3) zvokom ter podnapisi ter da predvaja fajle preko mreže.
Skoraj diplomiral sem že zraven, kajti aplikacije s temi featurami so, vendar na eni dela eno, na drugi samo drugo ipd, nisem pa uspel najti aplikacije, ki bi podpirala vse te feature.
TOREJ:
- Wi-Fi streaming
- DTS in AC3 support
- podnapisi
- HW decoding (tekoče in gladko predvajanje)
Zadeva je takšna, iščem namreč DELUJOČO (popolnoma - brez štekanja) aplikacijo, ki na iOS napravah (iPod in iPad) na v7.0.4 predvaja .mkv fajle v 1080p brez štekanja ipd z podnapsi in DTS ter DOLBY (AC3) zvokom ter podnapisi ter da predvaja fajle preko mreže.
Skoraj diplomiral sem že zraven, kajti aplikacije s temi featurami so, vendar na eni dela eno, na drugi samo drugo ipd, nisem pa uspel najti aplikacije, ki bi podpirala vse te feature.
TOREJ:
- Wi-Fi streaming
- DTS in AC3 support
- podnapisi
- HW decoding (tekoče in gladko predvajanje)
- spremenil: Master Chief ()
beta1 ::
Bonjorno Master Chief :)
Težka bo :)
Si probal že tega? https://itunes.apple.com/us/app/goodpla...
LP
Težka bo :)
Si probal že tega? https://itunes.apple.com/us/app/goodpla...
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: beta1 ()
xxxul ::
kokr vem goodplayer nima ac3, se mi zdi da ima edino CineXPlayer, ampak je jacj
me isto zanima drgač, ampak edina uporabna rešitev trenutno zame je AirVideoServer + AirVideo
me isto zanima drgač, ampak edina uporabna rešitev trenutno zame je AirVideoServer + AirVideo
Master Chief ::
Zadevo sem rešil z aplikacijo VidOn Player, ki ponuja mrežno streamanje 1080p .mkv in istočaso strojno dekodiranje videa, DTS in DD ter podnapise v kolikor so embedani v film. Samo za informacijo - poskusite na vašem Androidu ali i-napravi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sony KDL-50W829Oddelek: Zvok in slika | 6356 (3791) | MrStein |
» | Plazma LG 50 pk350 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 64450 (41420) | rezator |
» | WD TV.. kdo ima? (strani: 1 2 3 4 … 29 30 31 32 )Oddelek: Zvok in slika | 153190 (35759) | king67 |
» | Samsung TV DLNA - dts zvok (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 17022 (14678) | Dekinio |
» | BluRay image na Samsung TVOddelek: Zvok in slika | 3768 (3218) | jest10 |