Forum » Programska oprema » Outlook reinstall?
Outlook reinstall?
LordWorm ::
Zanimam me kak pameten nacin reinstalacije outlooka.Ko ga zazenem napise couldnt load MSOE.dll,tako da...kake so ideje ce racunate da imam win2k pro?
ElectricMan ::
Pojdi na Add/Remove in označi MS Office. Odpre se pogovorno okno in daš na repair MS Office. Mogoče pa bo ta način pomagalo. Če pa ne pa na novo inštaliraj.
LordWorm ::
Torej brez uninstala ga poiscem na CDju in instaliram.
Prvi nasvet ni uredu,ker mi na tak nacin samo uninstalira Office97,ki ga imam...
Prvi nasvet ni uredu,ker mi na tak nacin samo uninstalira Office97,ki ga imam...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | OpenOffice neodvisen od Oracla, po novem LibreOffice (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 36354 (31596) | Icematxyz |
» | Če želiš d.d. rabiš MS?Oddelek: Programska oprema | 3308 (1995) | Gost |
» | Microsoftov boj proti piratstvu (in za večji dobiček) - po WGA zdaj še OGA (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9337 (7006) | M.B. |
» | Je OpenOffice.org za slovensko državno upravo predrag? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 41675 (33138) | jype |
» | Zakaj je Microsoft Office boljši kot OpenOffice.org (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 9214 (9214) | WhiteAngel |