Forum » Zvok in slika » Windows 7
Windows 7
bronco40 ::
Mali problem za računalničarja, velik problem zame. Namreč, prešaltal sem iz XP na W7, ki mi pa ne vidi Wd playerja , na katerega je priključen zunanji disk.Povezava je v redu, ker lahko gledam Youtube na TV-ju preko UTP povezave, potem lahko tudi gledam preko WDLive predvajalnika njegove aplikacije na TV-ju, na računalniku mi ga pa ne zazna. IP-je nisem spreminjal, ker prej mi je na XP-ju vse lepo delovalo, da sem na disk preko UTP kabla prenašal podatke in jih predvajal z WDLive predvajalnikom.Na namizju PC-ja sem imel lepo ikono WD-ja in sem se lepo povezal z njim.
Sedaj ga pa enostavno ne morem namestit . Lepo prosim za postopek, lahko tudi na ZS.
Sedaj ga pa enostavno ne morem namestit . Lepo prosim za postopek, lahko tudi na ZS.
Han ::
Si izbral v Win7 mrežnih nastavitvah Domače omrežje in po potrebi še malce "sprostil" skupno rabo?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
SySoop ::
Zdravo,
imam nek starejši računalnik za "pisarno in internet". Trenutno sem na xp, rad bi naložil gor windows 7. Bo delalo na 1gb ram, 2.5 ghz? Med sistemskimi zahtevami je minimalno 1gb, torej me zanima samo bo to delovalo normalno ali boljše da si naložim xp nazaj. :)
Hvala Vam!
imam nek starejši računalnik za "pisarno in internet". Trenutno sem na xp, rad bi naložil gor windows 7. Bo delalo na 1gb ram, 2.5 ghz? Med sistemskimi zahtevami je minimalno 1gb, torej me zanima samo bo to delovalo normalno ali boljše da si naložim xp nazaj. :)
Hvala Vam!
MadMax ::
Riskiraj en dan, pa probaj
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
gddr85 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wd TV Live (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Zvok in slika | 213603 (57066) | scipascapa |
» | XP ali Win7 na prenosnik? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 18813 (17115) | LJ4L |
» | Slika "šteka" pri predvajanju iz PC na TVOddelek: Zvok in slika | 2528 (2213) | sejmon |
» | Zmešnjava z gonilniki - W7 in XP - ter dual boot problemOddelek: Operacijski sistemi | 6270 (5875) | solatko |
» | Šumenje.Oddelek: Zvok in slika | 1619 (1410) | Tear_DR0P |