» »

Linea Snela - verjeti?

Linea Snela - verjeti?

zajovic ::

Mislite da tole deluje? So vsa dejstva prepričljiva? Kaj se vam zdi?

http://www.lineasnella.si/svet-linea-sn...

fantasycamp ::

scam scam scam!

Šimpanz ::

Itak da deluje tko ko đirločangšlang.

Starodavni ::

Itak da je to očiten scam. Samo denar vam bodo vzeli.

Dr_M ::

To je tudi razlog, da lahko učinkovitost metode Linea Snella podpremo s pisnim jamstvom vračila denarja,

Probi, nimas kej zgubit :)

radmannsdorf ::

ne ser ga :)

papasmrk ::

V bistvu res...razen denarja nimaš kaj zgubit. Lahko pa da ti pomaga že samo zaradi velike želje in odštetemu denarju :)

zajovic ::

Omenjena vadba je trenutno velik hit med žensko populacijo... Kako bi vi argumentirano razložili, da vadba pri povišani temperaturi ni nič bolj kalorično potratna kot pri npr.19 stopinj C? Ali se motim? Gre pa pa konkretno visoke zneske €...

Janac ::

Bolj smiselna je vadba pri nižji temeparaturi, takrat se poveča potreba po kalorijah.

Blazz ::

a se ti zdi to zdravo? telovadba v prekuhanem okolju? pejt v savno pa nared 100 sklec :)

bluefish ::

Eto, znanstveni članek na podobno temo: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3883...
Določene izvlečke se lahko potegne tudi iz te, ki je preučevala vpliv kokaina: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8441...

Kakorkoli, če je taka želja po vadbi v toplejšem okolju, si nase navleci cunje in bo več kot dovolj vroče. Zdaj, v zimskem času, lahko tudi naviješ ogrevanje na polno. Poleti pa itak ne bi smelo biti težav.

OZZY ::

nekaj ste spregledal tukaj. koker sem jaz razbral gre za vadbo, kjer se uporablja IR gretje: Glede na to, da se zadevo uporablja tudi v savni, saj IR prodre globje v telo in pri tem ne potrebuješ visoke temperature da zašvicaš, saj IR greje globinsko. IR savna naj bi bila tudi dobra, če si v fazi hujšanja.
Glede na to, da se izgorevanje maščobe poveča, če je prisotna temperatura (tle malo posplošujem) na določenem delu je logično, da se bo tudi maščoba "topila" hitreje z vadbo.
Go with the flow.

GamerBoy ::

Janac je izjavil:

Bolj smiselna je vadba pri nižji temeparaturi, takrat se poveča potreba po kalorijah.


Iz kje si pa to potegnil ? Pri -10/20 že mogoče, drugače pa hladno okolje le pomaga telesu pri odvajanju toplote in je ponavadi lažje doseči porabo dodatnih kalorij z vadbo v vročih prostorih kjer se bo telo matralo z ohlajanjem.
Ne maraš potuhnjencev in dvoličnežev ?
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve

Janac ::

GamerBoy je izjavil:

Janac je izjavil:

Bolj smiselna je vadba pri nižji temeparaturi, takrat se poveča potreba po kalorijah.


Iz kje si pa to potegnil ? Pri -10/20 že mogoče, drugače pa hladno okolje le pomaga telesu pri odvajanju toplote in je ponavadi lažje doseči porabo dodatnih kalorij z vadbo v vročih prostorih kjer se bo telo matralo z ohlajanjem.


-10 ja. Pojdi spat danes nekam v gozd v hribe brez za oblečt, boš reku da bo dost 2000kcal za preživet? Ne, takrat se poveča potreba po kcal.

GamerBoy ::

Napisal si vadba človek, vadba pa ni mirovanje kjer se moraš ogrevat ampak ohlajat(razen v ekstremno mrzlih razmerah)...
Ne maraš potuhnjencev in dvoličnežev ?
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: GamerBoy ()

mojca ::

Lahko vprašam, koliko stane ta hec?

Meni se ne zdi scam, čeprav je verjetno zelo uspešna metoda za sušenje denarnice. Suha denarnica sama po sebi še ni definicija scam-a, se moraš pa zavedati, da čudežnih rezultatov na kratek rok ni mogoče pričakovati.

Če želiš shujšati, je najpomembneje, da spremeniš življenski slog, od prehrane do gibanja. Take in drugačne metode so sicer lahko za asistenco, ne pa čudnežna tabletka, ob kateri ti ne bo treba spremeniti ničesar drugega. Razen če v taki skupini dobiš dodatno motivacijo za spremembo življenskega sloga, potem se lahko precej pozna.

Pri celulitu, ki se ga s samim hujšanjem verjetno ne moreš kar tako znebiti, so sicer take metode v pomoč, ampak utopično je pričakovati, da bo po desetih ali dvajsetih terapijah bistvena sprememba.

Sama imam npr. precej izkušenj z limfno drenažo (ki je tu niti ne ponujajo - kar me čudi). Ročna limfna drenaža dela "čudeže" (obseg sveže otekle noge lahko brez težav zmanjšaš za centimeter ali dva oz. lahko svežo oteklino skoraj v celoti odpraviš, samo se po nekaj urah spet poslabša, če ne poviješ; po pripovedovanjih so menda učinki podobni pri "svežem" celulitu, vendar takrat nihče ne pride na terapijo, pri zastaranem celulitu pa ni učinka), ampak za dolgoročne rezultate je potrebno dolgoročno delo, recimo dve terapiji tedensko - dolgoročno, pri čemer ena terapija stane 35-50 EUR.

Presoterapija/strojna limfna drenaža, ki jo tu ponujajo, naj bi delovala na podobnem principu kot ročna limfna drenaža, vendar je to blažev žegen - meni je že časa zanjo škoda, kaj šele denarja. Z vodnim curkom lahko dosežeš bistveno več kot s temi zračnimi balončki.

Nekatere vaje, ki jih pokažejo na video posnetku, so še kar zahtevne. Ampak po mojem mnenju je dolgoročni učinek največji, če zbereš dovolj samomotivacije, da take vaja delaš vsako jutro doma, več let.

einstein :P ::

Haha, večina žensk po "izgubi kilogramov" se mi sploh ne zdi istih v faco (očitno so samo poiskali ženske s podobno faco ali pa uporabili fotošop...): http://www.lineasnella.si/zgodbe-o-uspe... :))

zajovic je izjavil:

Mislite da tole deluje? So vsa dejstva prepričljiva? Kaj se vam zdi?

http://www.lineasnella.si/svet-linea-sn...


Telovadba in zdrava prehrana vam bo zagotovljeno pomagala in to brez izgub v denarnici. Žal poti brez "garanja" ni. Razen, če vam "špeh" kirurško odstranijo, česar pa jaz na vašem mestu pod nobenim pogojem nebi šel delat. Raje dam denar v dobrodelne namene, še zažgem ga raje, kot to.

Res, ni boljšega načina, kot telovadba in izboljšanje prehrane, voljo za to si je pa pač treba vzeti.

Veliko sreče.

LP

Zgodovina sprememb…

Tetraz ::

jaz se spomnim, da smo pri ju-jitsu včasih imeli trenerke pod kimonom pred tekmo, da smo čim bolj zašvicali dan pred tehtanjem. :) verjetno ista fora, ki pa je zelo zelo kratkoročna :)

marusape ::

Sicer je že nekoliko stara tema pa me vseeno zanima. Vem, da ni boljšega načina kot telovadba in prehrana, samo tudi LineaSnella naj bi temeljila na uravnovešeni prehrani in na gibanju. Samo ga naj bi šlo za gretje ali nekaj podobnega (kot pravijo tukaj: http://www.lineasnella.si/programi/tera...). Ima kdo kakšne izkušnje s to toploto in infrardečimi žarki?

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: Nagi Bator ()

</head> ::

lol

harvey ::

Vsi tile izdelki so več ali manj Čang Šlang - nateg.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

iDare ::

migaj migaj + črti sladkor + manjši hidrate (če jih že morš, jih dej po treningu)

mojca ::

Infrardeč grelec si lahko kupiš za cca. 50 EUR, kar je verjetno red velikosti cene enkratnega obiska. Kupi si svoj grelec in vsak dan aktivno telovadi 60 min, črtaj sladkor, zmanjšaj ogljikove hidrate. Grelec je potem še vedno uporaben za masažo namesto pokrivanja z brisačo. Garantirano boljši rezultati in bolj debela denarnica, razen če potrebuješ zunanjo motivacijo, da telovadiš. Ampak če potrebuješ zunanjo motivacijo in se v telovadbo doma ne moreš prepričati sam(a), bodo morebitni rezultati po koncu itak izginili ali celo dobili yoyo efekt.

Da ne bo pomote: nimam pojma, ali bo zaradi grelca efekt kaj boljši (zagotovo bo boljši s telovadbo in odrekanjem kruhu, pašti, slaščicam, ...), ampak če je samo grelec manjkajoči del enačbe, si ga kupi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: mojca ()

NikolormousB ::

črtaj sladkor, zmanjšaj ogljikove hidrate.


Dober recept za crash.

iDare ::

NikolormousB je izjavil:

črtaj sladkor, zmanjšaj ogljikove hidrate.


Dober recept za crash.



Zakaj že?

NikolormousB ::

Ker telo rabi OHje, da normalno funkcionira. Če povečaš potrebo po OHjih (redna fizična aktivnost) in hkrati zmanjšaš njihov vnos, se ti bodo slej ko prej izpraznile glikogenske zaloge v mišicah, in sledil bo fizični crash. Pri teku temu rečejo stena, ko v enem trenutku telo enostavno noče več naprej. Je treba imeti ZELO močno voljo, da vstaneš in greš na trening, ko nastopi tak crash, kar ni ravno optimalno za nekoga, ki verjetno že tako ni poln motivacije.

Poleg tega pomanjkanje glukoze precej slabo vpliva na kognitivne procese. Ko enkrat zmanjka glukoze se težko koncentriraš, si zmeden itd. Zmanjša se produkcija serotonina, ki poskrbi za to, da nisi siten, da lažje zaspiš itd.

Povrhu vsega pa ima sladkor samo 4 kalorije na gram, OHji iz polnovredne hrane (sadje, stročnice, gomolji...) pa še precej manj. Maščobe 9 kalorij na gram.

Torej, s tem, ko se odpoveš OHjem si na eni strani nakoplješ utrujenost in slabo počutje, na drugi strani pa dobiš relativno majhne "prihranke" pri kalorijah. Precej lažje se je odpovedati 2 žlicam olja na solati ali kakšni žlici masla.

Npr. 2 žlici olivnega olja (kao zdrava hrana) vsebujeta okoli 200 do 250 kalorij. Za enako hranilno vrednost moraš pojesti skoraj 300 gramov krompirja. Si precej bolj sit, dobiš potrebno energijo, precej vlaknin, nekaj beljakovin, vitamine, minerale...

iDare ::

To sploh ni res.. keto? Poznam folk, k poje manj kot 40 g hidratov dnevno in precej več maščob. Ti ljudje celo trenirajo dnevno v fitnesu :)

Noben ni rekel, da se mora skenslat OHje. Skenslat sladkor, OHje zmanjšat. Sploh za nekoga, k se (očitno noče) ukvarja(t) s športom.

NikolormousB ::

Si kdaj probal keto? Teden do 14 dni si popolnoma povožen, siten, razdražljiv... preden telo prešalta.

Sicer po želji, ampak zmanjševanje OHjev je pri hujšanju precej velika neumnost.

iDare ::

Sem probal, pa mi ni odgovarjal. Men osebno preveč mastno za jest.. ja, si povožen 14 dni, potem pa se telo navadi..

si pa prvi od katerga slišm, da ne bi zmanjševal OHjev pri hujšanju. Vsak ma sicer svoje, če teb to pomaga, potem super :) vsekakor pa ni rešitev grelec - imo.

radmannsdorf ::

Jaz furam keto/LCHF dieto zdaj 10 dni. Lakote sploh ni(ki je pri vesh ostalih dietah bila in bila tudi glavni razlog za obupanje nad dietami).
OH in sladkor sem totalno črtal iz jedilnika. Jem pa Meso, sir, skuto, maslo, jajca, zelenjavo.
Počutje je zaenkrat super, in upam da bo ostalo tako. Imam namreč dolgoročni plan to držat-sprememba lajfa. Če sem kadit lahko nehal po 17. letih(zdaj že 2 leti+), bom pa tud to lahko! Lakote ni-to je ful važno :)
Zjutraj pijem kavo z maslom. Jap :)

Kaj je ketoza.

iDare ::

kavo z maslom hahahaha- top! :) good luck!

radmannsdorf ::

iDare, prid na eno ;)

iDare ::

svaka čast!

spovnm se, k sm si delu piščanca z avokadom in je vse plaval. Pa jajca z maslom in tono sira, bruh :)

Invictus ::

Super. V 2-3 ure tedensko boš imel idealno postavo.

Ziher drži...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

NikolormousB ::

si pa prvi od katerga slišm, da ne bi zmanjševal OHjev pri hujšanju. Vsak ma sicer svoje, če teb to pomaga, potem super :) vsekakor pa ni rešitev grelec - imo.


To, da grelec ni rešitev, je verjetno vsem jasno :)

Da se pri hujšanju ne zmanjšuje OHjev pa ni ravno redkost. Nenazadnje imaš "uradno" prehransko piramido, ki pravi, da naj iz OHjev pride 50 do 70% kalorij (odvisno od verzije in države, ampak point je pri vseh isti, večino kalorij iz OH).

mojca ::

iDare je izjavil:

vsekakor pa ni rešitev grelec - imo.


Ne podcenjuj vpliva na psiho.

(Jaz bi čisto z veseljem vsak dan pol ure delala trebušnjake pod IR lučko, če bi me po tem čakal še en maser :))

Hočem samo povedati, da če nekoga mika, da bi šel zaradi vpliva grelca spraznit denarnico, je investicija v eno tako lučko dosti bolj racionalna, saj je uporabna tudi za druge stvari.

iDare ::

ja itak , če kur 1500kcal v 20h minutah, se pravi 4500kcal/uro. 1 kg = 7000 kcal :P

če si del dan notr....

(to se nanaša na post Invictus-a, sem spisal in pozabil objavit)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: iDare ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj lahko pojem? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14436696 (31141) johan05
»

Zdrava dieta (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25752473 (46090) Massacra
»

Kako vidna je izguba teže? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
27660349 (53873) jype
»

Izguba še zadnjih kilogramov

Oddelek: Loža
355112 (4212) LeQuack
»

2-tedensko hujšanje (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6421541 (20078) Pyr0Beast

Več podobnih tem