Forum » Loža » DOGe Coin
DOGe Coin
Vikking ::
Buggy ::
krneki0001 je izjavil:
hint?
Nakaži si jurja ali 2 evrov na bitstamp, kupi za ta denar poceni kovance, čakaj da narastejo in prodaj.
Z rudarjenjem sem dobil v treh mesecih samo kako osmino vseh kovancev, ki sem jih imel na koncu pred prodajo, v ostale sem vložil kar nekaj denarja in čakal. Ko je dogecoin skočil za 300% gor,...
brez zamere nebivedu samo mene res ne prepricas, ti pa seveda vseeno zelim veliko srece pri tvojih podvigih...ceprav kot kaze imas tudi s samo spekulacijo z BTC (predvidevam da med marketi) spet veliko srece, da si iz 2K€ izplenil 16K€ ...se pa res klanjam tvojemu pogumu, da si daljnega leta, ko je BTC tako nizko kotiral investiral 2K€ v nekaj, kar je se sedaj tako misteriozno za dolocene skepitke.
Da ne bom tako brezveznik. Trenutno za rudarit priporocam kaksno od SHA-3 valut...najdt znamo pa verjetno vsi Rudarji, kje in kaj je treba brbati
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()
krneki0001 ::
buggy, reskiram. Enkrat dobiš, enkrat izgubiš. Pa zgubil sem tudi že dostikrat (večkrat kot dobil).
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
M-XXXX ::
Zeitcoin ima pa probleme že v štartu
Jst čakam da mi wallet usposobijo, da sploh vidim koliko jih imam :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: M-XXXX ()
Duncaneo ::
Prosil bi če mi lahko kdo pove kako se avtoriziraš na BTC-e?
tam piše da treba poslati dokument pa ne vem kam jim to pošljem... trenutno zgleda da niti stran ne deluje :/
tam piše da treba poslati dokument pa ne vem kam jim to pošljem... trenutno zgleda da niti stran ne deluje :/
Meni stran dela.
Tam pod validiraj/preveri račun priložiš spodaj datoteke. Tam notri daš scane.
Tam pod validiraj/preveri račun priložiš spodaj datoteke. Tam notri daš scane.
Duncaneo ::
čudno meni to izpiše hmm
Maintenance. Site is under maintenance. We apologize for the inconvenience.
??????????? ??????. ??????? ??????????? ??????. ???????? ????????? ?? ...
:/ DNS nastavitve
Maintenance. Site is under maintenance. We apologize for the inconvenience.
??????????? ??????. ??????? ??????????? ??????. ???????? ????????? ?? ...
:/ DNS nastavitve
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Duncaneo ()
18Jerry18 ::
jest10 ::
Uf bodo eni jezni Na hashco.ws se je 8,5 ur miniralo s staro denarnico-se pravi niso naminirali nič.
FlyingBee ::
nebivedu, katere poceni kovance na bitstampu lahko kupim, katere si ti
A veš kako zgledaš, ko soliš nebivedu kakšno porabo elektrike bi moral imeti, potem pa uletiš z takšnim vprašanjem.
a ti veš kako izpadeš, ko ne prebereš kaj je on napisal in da sem jaz tako vprašal, da vidim, če bo padel v past in se izdal, da trola in napihuje številke iz lastne samovšečnosti, moja napaka je, ker nisem na ZS vprašal, zdaj ste že vsi namesto njega odgovorili
glede elektrike pa sigurno ne štima in vprašanje še vedno ostaja kaj ga čaka, ko se anomalija odkrije
Stojansto. Omarca je zunanja in samostoječa in jaz nimam dostopa do nje (da bi jo lahko odpiral). Vse kar lahko naredim je da slikam števec (ki se vidi skozi steklo omarice) in pošljem številke porabe ponudniku, ki mi potem vsak mesec pošlje položnico.
V četrtek sem poslal na geni zadnje cifre in jih obvestil, da preverijo števec, če pravilno deluje. Bodo že povedal, kaj in kako. Če bo ugotovitev, da deluje pravilno, potem se nimam kaj sekirat. Če pa deluje narobe, ga naj pa zamenjajo, plačevat pa ne mislim ničesar. Ni moja napaka, če je kaj narobe s števcem.
V četrtek sem poslal na geni zadnje cifre in jih obvestil, da preverijo števec, če pravilno deluje. Bodo že povedal, kaj in kako. Če bo ugotovitev, da deluje pravilno, potem se nimam kaj sekirat. Če pa deluje narobe, ga naj pa zamenjajo, plačevat pa ne mislim ničesar. Ni moja napaka, če je kaj narobe s števcem.
Machete ::
OK vprašanje za tiste ki malo bolje spremljate coine.
Ker se mi ne da predolgo držati kovancev me zanima kaj predvidevate za naslednje, ki jih imam nezanemarljivo vsoto.
Mislite da kateri od teh lahko še relevantno poskoči?
Katere še držat, katerih se znebit? (Meow, Moon, Bee, Flap, Doge)
tnx
Ker se mi ne da predolgo držati kovancev me zanima kaj predvidevate za naslednje, ki jih imam nezanemarljivo vsoto.
Mislite da kateri od teh lahko še relevantno poskoči?
Katere še držat, katerih se znebit? (Meow, Moon, Bee, Flap, Doge)
tnx
Pa 100% gledaš tvoj števec? Saj vem, da je malo verjetno, pa vseeno ...
Živim v hiši in števec je samo en, tako da 100% gledam moj števec.
vorantz ::
krneki0001 je izjavil:
Pa 100% gledaš tvoj števec? Saj vem, da je malo verjetno, pa vseeno ...
Živim v hiši in števec je samo en, tako da 100% gledam moj števec.
ziher gledaš tvoj števec?
ej stari a si res res res prepričan da gledaš svoj števc
dejmo ga še 100x zaporedoma vprašat pa se bo mogoče odgovor spremenu
Jst ::
>Katere še držat, katerih se znebit? (Meow, Moon, Bee, Flap, Doge)
Katere LOTO številke bodo izžrebane? Lahko na ZS. Lahko bi pa delimo slo-techovci nagrado.
Katere LOTO številke bodo izžrebane? Lahko na ZS. Lahko bi pa delimo slo-techovci nagrado.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Sam mnenje me zanima, saj sam že vem približno. Ok, je pa tako da sem moon ponesreči kliknil sell, ko sem se nekaj igral z številkami v okencu.. Oo Jebiga :) bom preživel. Meow sem prodal, itak nisem mel veliko. Doge, Flap bom pa še imel spravljene. Bee pa nevem kaj bo, najverjetneje nič pametnega..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()
za doge mislim, da je konec z njimi. Moon tudi. Mogoče še kak kratkotrajen dvig za par procentov, to je pa vse.
Jaz pa mislim da Doge ni še odpisan. Ima izjemno prepoznavnost, cap je pa tudi tretji po velikosti!
Je tretji po velikosti, ravno to mu pa niža vrednost.
Ogromno kovancev zbija ceno, če jih vsi prodajajo.
Sam kaj ima višina cap. z tem? Po tvoji logiki manjaša kot je kapitalizacija BTCja več bo vreden..?
Dogecoin je bil zelo profitabilen zato ga je 2/3 ljudi rudarilo. Narudarili so ogromno število kovancev. Ker jih pa večina hoče na hitro zaslužit se jih je ogromno tudi prodalo, kar je kovancu zelo zbilo ceno. Zdej jih ima še kr nekaj ljudi te kovance na zalogi in čakajo na ponoven dvig, ki pa ga ne bo - vsaj zaenkrat še ni na vidiku).
Sam sem ob zadnjem skoku na coinexu reskiral 4 BTC-ja (pa še nekaj drugih tudi, vsi skupaj smo dali nekje 80 BTC v to (z naše strani, bili so pa še drugi igralci), da je cena skočila v višave) in smo mu s tem potem toliko dignili ceno, da smo lahko ostale dogecoine prodali po orenk višji ceni in mastno zaslužili, sedaj je pa cena spet na podnu. (toliko o tem kako ne moremo majhni igralci vplivat na ceno kovanca)
Bom pa kaj podobnega naredil še kakemu kovancu. Trenutno gledamo fedoro. Samo se nas mora dobit kr nekaj na kupu, trenutno nas je še premalo (22 komadov z vložkom vsak po 5 BTCV-jev).
Sam sem ob zadnjem skoku na coinexu reskiral 4 BTC-ja (pa še nekaj drugih tudi, vsi skupaj smo dali nekje 80 BTC v to (z naše strani, bili so pa še drugi igralci), da je cena skočila v višave) in smo mu s tem potem toliko dignili ceno, da smo lahko ostale dogecoine prodali po orenk višji ceni in mastno zaslužili, sedaj je pa cena spet na podnu. (toliko o tem kako ne moremo majhni igralci vplivat na ceno kovanca)
Bom pa kaj podobnega naredil še kakemu kovancu. Trenutno gledamo fedoro. Samo se nas mora dobit kr nekaj na kupu, trenutno nas je še premalo (22 komadov z vložkom vsak po 5 BTCV-jev).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: krneki0001 ()
edi123 ::
krneki0001 je izjavil:
za doge mislim, da je konec z njimi. Moon tudi. Mogoče še kak kratkotrajen dvig za par procentov, to je pa vse.
trenutno so vsi coini konec, poglej si malo grafe. mtgox in vso to sranje, padec bitcoina, multipooli, pump and dump in želja po hitrem zaslužku in še kateri drug faktor so krivi za padec vseh coinov.
bitcoin,litecoin in dogecoin pa so za moje pojme "dolgoročna naložba" ker so prepoznavni in z njimi lahko dejansko kaj kupiš in so uporabni ne samo na alt-coin borzah
bo pa minilo vsaj par tednov ali mesecev da se spet vse spravi v normalno stanje, med tem pa pričakujte padce še nižje, ker tak pač je folk po svetu en kup pičk ko vidi da pada cena vsi prodajajo ko zmešani, in ostali bodo(mo) samo najmočnejši.
Men se pa nit ne zdi stanje tako slabo. Kakšen konec neki. Konec bo ko bo btc nazaj na 10 centov.
Men se pa nit ne zdi stanje tako slabo. Kakšen konec neki. Konec bo ko bo btc nazaj na 10 centov.
Poglej profite pri majnanju na dan: http://www.coinwarz.com/cryptocurrency
Cene so obupne. Praktično se ne splača majnat.
Trenutno je nek čuden trend, da se na vsakem novem Coinu že v štartu izvede pum&dump, potem pa cena postopoma pada.
Trenutno je nek čuden trend, da se na vsakem novem Coinu že v štartu izvede pum&dump, potem pa cena postopoma pada.
...ker je iz dneva v dan vec bebastih in pohlepnih minerjev brez malo dologorocnega razmisljanja. Videno na MAX-u, ko je ratal malo bolj popularen in je prisla creda takih in onakih dumping minerjev
Sej zato pa se ploh izdajajo vsak dan novi coini. Ker prova vsak ki ga naredi pump and dump narest in posledično nekaj zaslužit.
Pomoje se bo kmalu nehalo to sranje, ker se folku preprosto ne bo dalo več tega pofla spremljat, še manj pa podpirat idiotizem neskončnega števila kovancev.
Rabimo 5 močnih kovance, katere se bo dejansko UPORABLJALO in to je to. Vse ostalo je balast, ki niža vrednost sam sebi, majnanju in glavnim igralcem (Btc, Ltc).
Pomoje se bo kmalu nehalo to sranje, ker se folku preprosto ne bo dalo več tega pofla spremljat, še manj pa podpirat idiotizem neskončnega števila kovancev.
Rabimo 5 močnih kovance, katere se bo dejansko UPORABLJALO in to je to. Vse ostalo je balast, ki niža vrednost sam sebi, majnanju in glavnim igralcem (Btc, Ltc).
hojnikb ::
jap, naj se ta mining norija že konča enkrat, da padejo radeonke na neko normalno ceno.
#brezpodpisa
jest10 ::
...ker je iz dneva v dan vec bebastih in pohlepnih minerjev brez malo dologorocnega razmisljanja. Videno na MAX-u, ko je ratal malo bolj popularen in je prisla creda takih in onakih dumping minerjev
Na Maxu tako zgubljam že od prvega dne, očitno preveč optimistično razmišljam, da se bo trend obrnil :)
Na Maxu tako zgubljam že od prvega dne, očitno preveč optimistično razmišljam, da se bo trend obrnil :)
Prvi teden se je hitro obrnil 1BTC s petimi podpovprecnimi grafikami. Smo rudarili, kupovali in ob primernih priloznostih tudi prodali vecdnevni nabirek (100MAX)..valuta pa je varirala od 0.0009 pa vse do 0.006...sedaj pa vidis samo prodajanje po 2, 5 MAX kovancev po kakrsnikoli nizki ceni ze tisti trenutek je..in ko nekdo pride z malo vecjim nakupom se vsuje se 10x vec dumperjev z malimi vsotami samo da zbijajo vrednost spet nazaj...kdo bi vedu kaj jim blodi po glavi
FlyingBee ::
povsod je risk, recimo sem si zapomnil en komentar, ko je vprašal takoj po novici o MtGox in težavah ali naj kupi BTC pa mu je nekdo takoj odgovoril, da ja, kar se je zaenkrat za napačno izkazalo, ker je takrat bil iz nad 1000 na 800 zdaj pa je na 600, ampak ne ve se kaj bo v 30 dneh, mogoče gre na 1200 pa bi zdajle se lepo splačalo 2 BTC-aj kupit in takrat prodat pa imaš za nov rig
https://bitcointalk.org/index.php?topic... tobi znalo bit zanimivo če je dejansko folk iz reddita soudeležen
najbolj vroč coin pa je itaq Aurora kateri bo se izkazal slej al prej za 2. največji scam za mtgoxom :D
najbolj vroč coin pa je itaq Aurora kateri bo se izkazal slej al prej za 2. največji scam za mtgoxom :D
dottor ::
Kaj se je z mucami zgodilo? So na 10 satoshijev... še včeraj ko sem gledal so bile na 30 o.O
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
bansi ::
mal offtopica:
lahko kdo pokaže svojo konfiguracijo za r9 280x? js čez 560 ne pridem. gre pa za vtx3d r9 280x 3gb ddr5 v2 kartico.
lahko kdo pokaže svojo konfiguracijo za r9 280x? js čez 560 ne pridem. gre pa za vtx3d r9 280x 3gb ddr5 v2 kartico.
Vikking ::
Včeraj mint, danes aurora. MEOW in LEAF imata močno ekipo razvijalcev, medtem ko aurora hm..? za mint nevem kako je z njihovo ekipo.
Aurora pa ima 0 ekipe, eno zgodbico na prvi strani (brez razlage kako kaj in kdaj se bo to storilo), nobenga suporta, nobenih novosti, nobenih planiranih projektov, nič od niča in ne pozabimo 50% premine. Izvolijo, kdor želi.
Kdor ga je narudaril je prodal in ničesar več vložil vanj.
Bolj pomemben je današnji tečaj BTC-ja, kot pa nenormalen pump aurore.
bansi skopiraj tvoj config.
Aurora pa ima 0 ekipe, eno zgodbico na prvi strani (brez razlage kako kaj in kdaj se bo to storilo), nobenga suporta, nobenih novosti, nobenih planiranih projektov, nič od niča in ne pozabimo 50% premine. Izvolijo, kdor želi.
Kdor ga je narudaril je prodal in ničesar več vložil vanj.
Bolj pomemben je današnji tečaj BTC-ja, kot pa nenormalen pump aurore.
bansi skopiraj tvoj config.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vikking ()
amacar ::
mal offtopica:
cgminer --scrypt -o stratum+tcp://pool -u username -p password --thread-concurrency 11200 -I 13 --gpu-engine 1040 --gpu-memclock 1500 -w 256 -g 2 --no-submit-stale --lookup-gap 2
To gre na 733khash, lahko tudi še zvišaš gpu-engine, odvisno od temperatur.
Enkrat še to poženi:
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
pred 2 tednoma kupljene Gigabyte 280x rev 2.0
te maš neke narobe da ti ne špila kot bi moglo
te maš neke narobe da ti ne špila kot bi moglo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: edi123 ()
subby ::
jaz sej tud zdaj moje vapor-x underclockal pa je mal večji kh
moram si še enkrat čas vzet pa optimizirat vse skup
z 270x sem imel dost manj posla, ko mi je v par urah ratalo dosežt skoraj 480khash na kos
moram si še enkrat čas vzet pa optimizirat vse skup
z 270x sem imel dost manj posla, ko mi je v par urah ratalo dosežt skoraj 480khash na kos
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Etherum mining (rudarjenje) (strani: 1 2 3 4 … 60 61 62 63 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 505110 (113841) | Jagdpanter |
» | Litecoin (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 134054 (71781) | -žiga- |
» | Mining Biuld POMOČ (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15368 (13726) | mmzzor |
» | DURS vam večine dobičkov od bitcoinov ne bo obdavčil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 47980 (40677) | Machete |
» | Catcoin (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16726 (13758) | papasmrk |