» »

DOGe Coin

DOGe Coin

««
33 / 40
»»

M-XXXX ::

Točno 20h majnanja na middlecoinu je prineslo 0.00714BTC-ja. Da fak?

Aja gre se za majnanje z 1375kh/s.

jest10 ::

Seštevek vsega ali le izmenjani BTCji?

Sicer pa če pogledaš tukaj je middlecoin zadnje čase zelo švoh, tako da se splača iti na drug pool

To sem manjal 10 dni 8 dni nazaj, tako da vse skupaj izmenjano kar sem dobil po 8 dneh.

DeeJay ::

Pri elektriki morte vedt, da če ne javite odčitka števca vsak mesec, vam obračunajo mesec pavšalno, glede na povprečje prejšnjih mesecev do zadnjega odčitka števca in potem 1x na leto (ponavadi v začetku leta) dobite poračun za nazaj.
Samo če javljaš mesečno porabo svojemu ponudniku, imaš na računu dejansko porabo za tisti mesec, drugače imaš pa pavšalno porabo.
Predlagam, da 1.3. vsi javite stanje števca svojemu ponudniku in boste že marca vidl kolk morte plačat še za nazaj. Sem prepričn, da bo koga od vas na rit vrglo, ko boste dobil račun :)

krneki0001 ::

no vidiš, niso tile multipooli ravno dobra zadeva.

z dvema karticama R9 270x in skupaj 800kh/s dobivam 0.008BTC na dan s Fedora coini. Okoli 550.000 mi jih narudari v enem dnevu.

DeeJay je izjavil:

Pri elektriki morte vedt, da če ne javite odčitka števca vsak mesec, vam obračunajo mesec pavšalno, glede na povprečje prejšnjih mesecev do zadnjega odčitka števca in potem 1x na leto (ponavadi v začetku leta) dobite poračun za nazaj.
Samo če javljaš mesečno porabo svojemu ponudniku, imaš na računu dejansko porabo za tisti mesec, drugače imaš pa pavšalno porabo.
Predlagam, da 1.3. vsi javite stanje števca svojemu ponudniku in boste že marca vidl kolk morte plačat še za nazaj. Sem prepričn, da bo koga od vas na rit vrglo, ko boste dobil račun :)

1.3. bo prepozno. Poslati moraš vsaj en dan pred koncem meseca (pri GEN-i-ju je treba poslat predzadnji dan v mesecu, zadnji je že prepozno. Torej danes (jutri bomo 28-tega in je konec meseca, ker je takratek).

In nekateri to delamo vsak mesec, zato da ni potem hudega poračuna.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

Zgodovina sprememb…

FlyingBee ::

ok, vse lepo in prav, samo na informativnem izračunu gen-i pa se k recimo redni porabi 350kwh na mesec doda še mining mašina s 450 kwh na mesec in se znesek podvoji ne pa samo za 15 do 25 eur poveča kot nekateri tukaj trdijo, tako da to mi ni jasno

jest10 ::

krneki0001 je izjavil:

no vidiš, niso tile multipooli ravno dobra zadeva.

z dvema karticama R9 270x in skupaj 800kh/s dobivam 0.008BTC na dan s Fedora coini. Okoli 550.000 mi jih narudari v enem dnevu.

Hja, z 240kh/s sem v 4 dneh dobil na multipoolu 0,0105BTC. Čist zadovoljivo.
zdej na novem poolu po 3,5 dneva:

Tako da bo glih nekej čez 0,01BTCja po 4 dneh.

Torej kalkulacija 0,01BTC na 1Gh/s bolj kot ne drži.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jest10 ()

mihco ::

krneki0001 je izjavil:

1.3. bo prepozno. Poslati moraš vsaj en dan pred koncem meseca (pri GEN-i-ju je treba poslat predzadnji dan v mesecu, zadnji je že prepozno. Torej danes (jutri bomo 28-tega in je konec meseca, ker je takratek).

citat iz gen-i: "Storite to zadnji dan v mesecu ali najkasneje do 3. dne v naslednjem mesecu. Na računu za porabo v preteklem mesecu bo upoštevana vaša dejanska poraba, če boste stanje števca sporočili do vključno 3. dne v mesecu. "

Ja do 3.3. mate čas za oddajo odčitka števca pri GEN-I. Ne vem pa kako je to drugje.
http://www.pocenielektrika.si/pogosta-v...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DeeJay ()

pri dobavitelju Elektro energija bi bilo recimo za 1kwh (3x r9 290) porabe 24/7, torej 720 kwh, za doplačat 100 eur (ddv vključen) na mesec k rednemu računu

iz tega se lahko sklepa, da za recimo 4x 270x bi bilo 60% le-tega, okoli 60 eur pa recimo da je kakšen ponudnik še cenejši bi bilo vsaj 50 eur še dodatno za plačat, s tem da bi bil tudi 40% manjši khs

Zgodovina sprememb…

mihco je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

citat iz gen-i: "Storite to zadnji dan v mesecu ali najkasneje do 3. dne v naslednjem mesecu. Na računu za porabo v preteklem mesecu bo upoštevana vaša dejanska poraba, če boste stanje števca sporočili do vključno 3. dne v mesecu. "

Pa si to že probal?

mihco ::

krneki0001 je izjavil:

mihco je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

Pa si to že probal?

vsak mesec

Kdaj pa jim sporočiš podatke? Zadnjega v mesecu? Ker jaz namreč tudi pošiljam te podatke in jih pošiljam dan pred koncem meseca. (Danes jih bom zvečer poslal). Sem pa na začetku (prvič) poslal prvega v tekočem mesecu in so zavrnili, češ da je prepozno.

krneki0001 je izjavil:

Kdaj pa jim sporočiš podatke? Zadnjega v mesecu? Ker jaz namreč tudi pošiljam te podatke in jih pošiljam dan pred koncem meseca. (Danes jih bom zvečer poslal). Sem pa na začetku (prvič) poslal prvega v tekočem mesecu in so zavrnili, češ da je prepozno.

ti sigurno kaj narobe to delaš

Aljaz1980 ::

Mene pa zanima po kakšnem izračunu ste uporabniki slotech-a prišli do cene 10 centov na kWh?

Aston_11 ::

Pred sabo imam položnico za plačilo 58 EUR za 400 kWh. 10 centov za kWh je premalo.

x1 kwh * eur/kwh 1 = y1
x1 kwh * eur/kwh 2 = y2 (trošarina)
x1 kwh * eur/kwh 3 = y3

vsota y1 + y2 + y3 + nekaj fiksnih oziroma vezanih na priključno moč

sicer pa ima vsak dobavitelj možen informativni izračun

Zgodovina sprememb…

MaterVola ::

Pri meni 2x 280x in 2x 270x laufajo 24/7, električni števec sam sporoča stanje dobavitelju.

Pač povem, koliko sem dobil za januar elektrike. In, ja, tudi sam sem računal na več...

MaterVola je izjavil:

Pri meni 2x 280x in 2x 270x laufajo 24/7, električni števec sam sporoča stanje dobavitelju.

Pač povem, koliko sem dobil za januar elektrike. In, ja, tudi sam sem računal na več...

pa te res ne zanima kje je napaka? tudi če je cenejša elektrika pri tebi, še vedno problem ostane, ker si napisal, da ti porabi na mesec 405 kwh, kar pomeni da je to 560W porabe .. za 2x 280 + 2x 270x ? ne ga srat ... pa še verjetno si teh 405kwh za cel stanovanje mislil

Zgodovina sprememb…

MaterVola je izjavil:

upam, da maš prav :)
Drugač ti bodo pa drug let povedal, kolk si jim še dolžen.

MaterVola ::

Koliko bi pa moral pokurit po vaših predvidevanjih?

Loocas ::

2x 280 + 2x 270x = tm ene 800W za grafe (če maš kaj undervoltano) + ostala oprema
Matev - najslabši troll vseh časov

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Loocas ()

Buggy ::

ne vem kaksne carovnije imate vi...ta mesec je pri meni po stevcu bilo porabljenih 841kWh. Poracun sem imel nazadnje maja 2013 in od takrat tudi pavsal, ki znasa mesecno preracunano na porabo pred rudarjenjem 432kWh...konkretno zadnja poloznica komplet z davkom ter omreznino je za ta pavsal prisla 69,38EUR....torej ce posplosimo je za rudarjenje ta mesec bilo porabljeno EXTRA 405kWh, kar je skoraj se enkrat toliko kot brez rudarjenja.

Z grafikami eksperimentiram od nekje sredine decembra bolj kot ne 24/7 in sicer 2x270X, 2x7950, 1x7850. Po narejenem informativnemu preracunu na spletni strani ponudnika Elektro energija me pride doplacilo od lanskega poracuna do sedaj 182EUR (preveril tudi z simpaticno sogovornico na njihovem HD). Gre za obracunsko moc 7(3x20) ter enotarifni stevec. Ce zanemarim dejstvo, da se od lanskega maja do sedaj v tem znesku premalo placanega steje odklone (+/-) tudi v porabi samega gospodinjstva je to cca. 65EUR vec na mesec samo iz naslova rudarjenja. Ni neka visja matematika, ni nekega magicnega el. ponudnika in tudi monitorja in miske nimam undervoltane...simpl...toliko kot sem tudi sam planiral, preden sem se spustil v to dogodivscino :))

Aja, stanje stevca za obracun moram javiti od 1 do 15-tega v mesecu. To bom storil sedaj marca in potem se enkrat aprila, da se mi znormalizira pavsal, ce bom se rudaril ali pa tudi ne saj se bliza poletje ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

buggy
konkretno sem ta mesec porabil za 423,6kW energije (danes poslal stanje števca in si tudi preračunal, koliko je bila poraba za cel mesecv od 30.1.2014 do 27.02.2014 (203,2kW tarifa VT in 220,4kW tarifa MT). In to je celotna hiša skupaj z mašino, ki rudari 24/7. Cena za to bo okoli 68 evrov tako kot vsak mesec.

konkretno sem ta mesec porabil za 423,6kW energije

Ena grafa ima recimo 150W, zaradi mene lahko tudi 125W če je underwoltana. Za par watov se ne bomo obešal.

0.125*24*30=90kWh na eno grafično pri 24/7 loadu. Zdaj pa računaj koliko graf imaš ter koliko žre še ostalo (cel PC še nekaj nenese). Pa pogruntaj zakaj ti številke ne štimajo. Da ne bo pomote saj ti privoščim, da manj plačuješ sam ne se slepit da toliko tudi porabiš!

bansi ::

Koliko pa lahko dejansko planiram porabo z dvema r9 280x (ena naj bi žrla 240W), celeron 1620, 4gb rama, sistem verjetno linux iz usb-ja? grafe 480, koliko pa za sistem?
Pa če mogoče kdo ve, koliko približno se pridobi z undervoltanjem te kartice?

Kolikor sem preračunal iz položnice elektro energije, me pride ena kwh 0,155€ (obračunska moč 7), kar samo za kartice nanese 54€ + cca. 10€ sistem, če računam porabo 100W. Torej mi pri dogeih ostane slabih 100€ mesečno. Zanima me, če so moji izračuni realni?

M-XXXX je izjavil:

konkretno sem ta mesec porabil za 423,6kW energije

Ena grafa ima recimo 150W, zaradi mene lahko tudi 125W če je underwoltana. Za par watov se ne bomo obešal.

0.125*24*30=90kWh na eno grafično pri 24/7 loadu. Zdaj pa računaj koliko graf imaš ter koliko žre še ostalo (cel PC še nekaj nenese). Pa pogruntaj zakaj ti številke ne štimajo. Da ne bo pomote saj ti privoščim, da manj plačuješ sam ne se slepit da toliko tudi porabiš!

Očitno bo nekaj s števcem. Ampak to ni moj problem. Je njihov, stoji v omarici, do katere nimam dostopa, samo čez šipo vidim porabo in jaz uradno ne vem, da ne dela prav.

bansi je izjavil:

Koliko pa lahko dejansko planiram porabo z dvema r9 280x (ena naj bi žrla 240W), celeron 1620, 4gb rama, sistem verjetno linux iz usb-ja? grafe 480, koliko pa za sistem?
Pa če mogoče kdo ve, koliko približno se pridobi z undervoltanjem te kartice?

Kolikor sem preračunal iz položnice elektro energije, me pride ena kwh 0,155€ (obračunska moč 7), kar samo za kartice nanese 54€ + cca. 10€ sistem, če računam porabo 100W. Torej mi pri dogeih ostane slabih 100€ mesečno. Zanima me, če so moji izračuni realni?

Tole je moja meritev izpred 3 minut.

Tole je na vtičnici na katero je priklopljen PC z 2x280X. Na Isti vtičnici sta tudi dva monitorja, ruterji, modemi, napajalci, pač vse kar pride zraven, vendar za okvirno cifro nekako veš kako pa kaj. Razlika med Idle PC-jem ter majnanjem je ravno 500W. Ostalo si pa lahko preračunaš.

PS: doge se ne splača majnat od kar se je dog prepolovil ker si pokriješ ravno elektriko. Raje dajaj mašino v najem, ali pa druge kovance, lahko zaslužiš po 10x več, drugače pa vsaj minimalno 3x več. Kolega včeraj dal majnat na ENI 280x thorcoine. Danes jih je prodal za 0.05BTC-ja (cca 25€ v enem dnevu na eni 280x).

Vikking ::

pri 1.2v (kar je pri večni 280x default voltaža) žre cca 300w. Z nižanjem voltaže (ki ne vpliva na hashrate) pa zmanjšamo porabo cca. na 250w. Poleg tega da z nižanjem voltaže tudi precej zmanjšamo temperaturo.

Meni potegne iz vtičnice sistem z 1x r9 280x z znižano voltažo 380w. Napajalnik pa je LC (slaba efektivnost napajalnika). 250w kartica+60w sistem (i5 750 proc), (nekje 0.8 efektivnosti napajalnika).
Računaj da rudarjenje ne obremenjuje procesorja in ram-e. Še manj če bo vse skupaj šibalo preko BAMT oz. drugih linux variant.

Koliko je potem mesečni strošek, pa ima vsak različne izračune. Po moje najmanj 15€ na kartico mesečno (dober napajalnik, znižana voltaža).

V bistvu še moraš k tvojim wattom dodati vsaj 10%. Da dobiš nekje realno porabo iz vtičnice.

Z dvema 280x po moje lahko računaš nekje cca. 40€.

Če bi bilo samo 40€, bi bilo še v redu. Trenutno račun za elektriko pri 426kwh znaša 68€, kar pomeni, da če računam 550W porabe, se račun poveča za 63€, torej 0,16€ na kwh. Precej višji strošek za razliko od 40€. Razen če je moje izračunavanje elektike napačno? Se kdo spozna na to? Zelo velik strošek se mi zdi, da je to, sploh glede na to, da naj bi nekateri za 4 takšne kartice plačevali okoli 50€ mesečno. Če investiram slabih 900€ za nek sistem, se strošek povrne v 6 mesecih, pa še to je pomoje optimistična napoved.

Stra ::

Cene pri E3 za eno kWh:

Gospodinjski odjem 6 kW
Enotna tarifa
ET 0,1320 EUR

Poslovni odjem 24 kW
Dvojna tarifa
VT 6h-22h 0,1278 EUR
MT 22h-6h 0,0717 EUR (MT velja tudi vsako soboto, nedeljo in dela prosti dan)

Davek je vštet. Upoštevani so stroški omrežnine, el. energije in raznih dajatev, torej tiste postavke, ki se seštevajo pri vsaki kWh.

----------

Primer:
Rač 50 W
3x Rade 270 150 W * 3 = 450 W
Skupaj 500 W

0,5 kW * 24 ur = 12 kWh na dan
360 kWh na mesec
4320 kWh na leto

Enotna tarifa
1,58 EUR na dan
48 EUR na mesec
570 EUR na leto

VT/MT (upoštevana MT tudi za sob + ned)
1,31 EUR na dan
36 EUR na mesec
428 EUR na leto

Kdor dosti rudari naj si dobro preračuna kateri paket, pri katerem ponudniku se mu splača, saj je v zgornjem primeru razlika celih 150EUR na leto. (S tem, da pri Gen-I poslovni odjem pride še najmanj 10% ceneje kot pri E3).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Stra ()

Menjava ponudnika žal trenutno ne pride v poštev pri meni. Vložek se mi torej lahko dosti hitreje povrne, če pravi čas rudarim pravo valuto. Predvidevam, da se splača rudariti predvsem novejše valute, ki še niso tako okupirane? Kje pa sledite novim valutam? Če lahko kdo malo razloži, bi bil zelo hvaležen. Spremljam dosti altcoin valut, pa vidim, da je dosti takšnih, katere še nisem zasledil prej. Po čem se drugi orientirate pri izbiri valute?

DejaVu ::

Jaz ne razumem zakaj še eni vedno vztrajate na multipoolih, ko pa se da bistveno več in bolj stabilno zaslužit na leaserig.net.

Ti prakticiraš to? Zgleda zanimivo.

Valda, že dolgo :) Plačano je boljše kot middlecoin, direkt v BTCjih in vnaprej. Ni nekih nihanj, sam nastaviš ceno, ko mašina ni najeta, dela na tvojih poolih. + Enostavno managiranje poolov kar preko web vmesnika s 24 urno statistiko, tak da točno veš kak hitro ti je delal rig in če so bli kakšni izpadi.

Če ni skrivnost, koliko ur mesečno povprečno maš mašino najeto? Kaj pa cene, kakšen je padec čez čas?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bansi ()

RobertDev ::

Ne vem koliko se splača rudarit na multipool odkar ima vedno več kovancev KGW prej so lahko izkoriščali, ko je kovancu padla težavnost, sedaj pa ne več...

Zgodovina sprememb…

18Jerry18 ::

Vikking je izjavil:

pri 1.2v (kar je pri večni 280x default voltaža) žre cca 300w. Z nižanjem voltaže (ki ne vpliva na hashrate) pa zmanjšamo porabo cca. na 250w. Poleg tega da z nižanjem voltaže tudi precej zmanjšamo temperaturo.

Meni potegne iz vtičnice sistem z 1x r9 280x z znižano voltažo 380w. Napajalnik pa je LC (slaba efektivnost napajalnika). 250w kartica+60w sistem (i5 750 proc), (nekje 0.8 efektivnosti napajalnika).
Računaj da rudarjenje ne obremenjuje procesorja in ram-e. Še manj če bo vse skupaj šibalo preko BAMT oz. drugih linux variant.

Koliko je potem mesečni strošek, pa ima vsak različne izračune. Po moje najmanj 15€ na kartico mesečno (dober napajalnik, znižana voltaža).

V bistvu še moraš k tvojim wattom dodati vsaj 10%. Da dobiš nekje realno porabo iz vtičnice.

Z dvema 280x po moje lahko računaš nekje cca. 40€.

Zanimivo je, da ta razlika v porabi med LC power-jem 80plus in Seasonic Gold tako majhna, da jo komaj lahko omenjaš. V mojem primeru komaj 20W pri miningu z r9 290.

Machete ::

Kaj zdaj, a je bolje ugasnit minerja? Kot vidim doge in veliko ostalega namajna samo še za štrom...? Ostale pa se na coinwarz spreminjajo na par minut iz najbolj profitabilnega do podna, kar pomeni, da tako ne moreš nič pametnega izlušščit..
SUP?

Vikking ::

Napajalnik je 650w, in je obremenjen 50% pa ima tako slabo efektivnost. Medtem ko imajo boljši preko 90% efektivnost.

Če bi imel kvaliten napajalnik, bi na uro prišparal kar nekaj wattov pri tem sistemu. Če to lauvfa 24/7 hitro nanese precej kw/h-ju ki jih mečeš vstran. Razlika v ceni napajalnika pa je majhna.

Machete imaš napisanih kar nekaj predlogov.
- dejavu recimo daje v najem
- miniraš na multipool-u ki skačejo na najprofitabilnejše.
- se odločiš da miniraš nek neznan kovanček ki še ni na borzi, si nabereš precej kovančkov in skočiš na drugega neznanga, oz. ki še ni popularen.
- miniraš kovanček ki mu je precej padla cena na borzi in tudi težavnost rudarjenja. Če oceniš da mu zna v prihodnje cena zrasti ga miniraš ker je to najboljši čas.
- kupiš btc in trguješ z alt valutami, rudarsko moč daš npr. v najem.

Machete ::

Hm. Avto multipool odpade. Ker prvič te profitabilnosti so trenutne in če jaz plačam 10x več kot je kovanec vreden a zgolj v vrednosti 0.00001LTC ga lahko dvigne in ga auto majna. Pa še na desetine kovanncev imaš, s katerimi se mi neda ukvarjat.
Tole z neznanimi oziroma novimi bom proval oziroma sem že (z moon sem veliko zaslužil sam z eno kartico en dan se mi zdi..) in je v teku (BEE, FLAP, VTC..).. Sam isto se mi spet neda preveč čekirat, ker jih je toliko..

Kako poteka najem v praksi? Ti predvidevam se nekam registriraš in označiš koliko KH lahko nudiš. In potem to nekdo kupi kot sell/buy order?
Ali kupi nek posrednik, ti plača takoj in potem on to razporedi ali proda naprej..?
Kako je potem z zagotavljanjem 24/7KH.. Kaj recimo če ti ne dela namenoma ali nenamenoma nekaj ur..
Ali prodaš za recimo 24H in to lahko izpolniš v 48H ipd? Kje se potem beleži tvoj hash, čas..? Ali se seštevajo shari?

Buggy ::

Machete je izjavil:

Kaj zdaj, a je bolje ugasnit minerja? Kot vidim doge in veliko ostalega namajna samo še za štrom...? Ostale pa se na coinwarz spreminjajo na par minut iz najbolj profitabilnega do podna, kar pomeni, da tako ne moreš nič pametnega izlušščit..
SUP?

Kdo bi vedel, bomo morali mogoce nebivedu-ja mal pozaprost po kaksnem hintu, sploh po tem ko sem prebral, da je z menjavo in rudarjenjem alterjev zasluzil 16000EUR s simbolicim placilom elektrike s tem, da je pred novim letom se malce iskal pravilne parametre za grafike >:D

Zgleda da DOGE vseeno ni tako svoh kot se je zdelo oz. ima kakso skrivnost, ki je ne zeli deliti z nami ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

gost987 ::

Kako konfiguriraš http://leaserig.net/, če hočeš rentat svoj hash?

Buggy je izjavil:

Machete je izjavil:

SUP?

Kdo bi vedel, bomo morali mogoce nebivedu-ja mal pozaprost po kaksnem hintu, sploh po tem ko sem prebral, da je z menjavo in rudarjenjem alterjev zasluzil 16000EUR s simbolicim placilom elektrike s tem, da je pred novim letom se malce iskal pravilne parametre za grafike >:D

Zgleda da DOGE vseeno ni tako svoh kot se je zdelo oz. ima kakso skrivnost, ki je ne zeli deliti z nami ;)

moram priznat, da me še noben na tem forumu ni tako impresioniral z eno povedjo o nekem uporabniku, ki za elektriko plačuje simbolično ceno, ... priceless, res dobro napisano

hint?
Nakaži si jurja ali 2 evrov na bitstamp, kupi za ta denar poceni kovance, čakaj da narastejo in prodaj.
Z rudarjenjem sem dobil v treh mesecih samo kako osmino vseh kovancev, ki sem jih imel na koncu pred prodajo, v ostale sem vložil kar nekaj denarja in čakal. Ko je dogecoin skočil za 300% gor,...

Za vse ki bi radi rentali, navodila so tukaj: https://bitcointalk.org/index.php?topic...

Treba je imet račun na bitcointalk forumu in nekaj malega angleščine znat (da lahko nudiš support, če gre kaj narobe). Pač rentanje je dosti podobno rentanju vseh stvari - potrebno je skrbet, da zadeva dela in če ne dela je to treba sanirat bodisi z refundom BTCjev ali pa da se podaljša čas najema. Oboje leaserig omogoča na zelo enostaven način.

Se pa zagotovo splača. Poglejte buy order na leaserig za ceno 0.013 BTC/MH/dan. Volumen tega buy orderja je 0.58690000, kar ni tako malo. In to za nadaljnih 90 ur (skoraj 4 dni). To je "najmanj" kaj se da dobit na leaserig. Seveda pa je recimo trenutna cena višja, tam okoli 0.014 (sicer tega buy orderja več ne bi bilo).

Na coinwarz je najboljši kovanec s profitom koliko? Nekje 0.010 - 0.011? Multipooli tudi niso kaj dosti boljši.

psickolog ::

krneki0001 je izjavil:

hint?
Nakaži si jurja ali 2 evrov na bitstamp, kupi za ta denar poceni kovance, čakaj da narastejo in prodaj.
Z rudarjenjem sem dobil v treh mesecih samo kako osmino vseh kovancev, ki sem jih imel na koncu pred prodajo, v ostale sem vložil kar nekaj denarja in čakal. Ko je dogecoin skočil za 300% gor,...

Uf, sem že mislil, da si 16k priminiral s tistimi parimi karticami. No, ne glede na vse je rezultat impresiven.. :=)

nebivedu, katere poceni kovance na bitstampu lahko kupim, katere si ti

gost987 ::

Na bitstampu lahko kupiš samo bitcoine, bitcoine pa nato preneseš na neko drugo borzo recimo cryptsy, kjer lahko lahko kupiš ostale eksotične coine...
««
33 / 40
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Etherum mining (rudarjenje) (strani: 1 2 3 460 61 62 63 )

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
3108505221 (113952) Jagdpanter
»

Litecoin (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Loža
747134104 (71831) -žiga-
»

Mining Biuld POMOČ (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5415370 (13728) mmzzor
»

DURS vam večine dobičkov od bitcoinov ne bo obdavčil (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Kriptovalute
17648003 (40700) Machete
»

Catcoin (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7816729 (13761) papasmrk

Več podobnih tem