» »

DOGe Coin

DOGe Coin

««
32 / 40
»»

Jst ::

Na multipool.us je link:

We have finished the first week of our 4 week test of Multipool.us vs. DOGE coin single pool mining. The results were very close. As the week started, single pool DOGE was in the lead by a slight margin, but Multipool.us finished the week strong and pulled ahead.

February 24th, 2014:
Multipool: 0.07403249 BTC
Coinotron Single Pool: 0.07338425 BTC
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

jest10 ::

Jst je izjavil:

Na multipool.us je link:

We have finished the first week of our 4 week test of Multipool.us vs. DOGE coin single pool mining. The results were very close. As the week started, single pool DOGE was in the lead by a slight margin, but Multipool.us finished the week strong and pulled ahead.

February 24th, 2014:
Multipool: 0.07403249 BTC
Coinotron Single Pool: 0.07338425 BTC

In kaj zdej?:|
Napisano velja za multipool.us.
Drugi multipooli so druga zgodba, ker minirajo različne kovance in imajo različne algoritme za menjavo le teh.

Torej, če rudariš na multipool.us, dobiš malenkost več, kot če rudariš DOGe direktno. Kar je v skladu z mojo izkušnjo, da sem na switchercoinu dobil 10% več (čeprav je pisalo 170-200%), kot če bi rudaril LTC direktno. Samo switchercoin pool ima še druge probleme.

>Drugi multipooli so druga zgodba, ker minirajo različne kovance in
>imajo različne algoritme za menjavo le teh.

Tako različni pač ne morejo biti. If something seems to be too good to be true it usually is.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jst ()

Mordecai ::

Sam sem si pred časom naminal dovolj doggyjev samo za hec, imam jih za okoli okoli 25e. Vendar še nisem tako daleč... A bi mi lahko kdo samo na hitro razložil, kako zdaj spravim naprimer BTC iz bitstampa na moj račun? Ne razumem se ravno v bančništvo...potrebujem samo bančno (bilokatero bančno) kartico ali nucam viso electron, katere podatke vpišem v bitstamp iz kartice?
Prijavil se še nisem na bitstamp; stopam počasi.
Ja pa tnx za offtopic odgovore. :P

Vikking ::

BTC prodaš na bitstampu za $. Potem pa si nakažeš ta denar na svoj TRR (avtomatsko ti pretvorijo $ v EUR - podjetniški tečaj).

Da lahko registriraš in verificiraš račun na bitstampu, moraš seveda tudi vpisati svoj TRR. TRR je obvezen pri registraciji (kar moraš tudi z dokumentacijo dokazati, da je TRR vezan na tebe) in na ta TRR si boš lahko izplačal vnovčene BTC-je.
Torej potrebuješ vpisati svoj TRR.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vikking ()

pegasus ::

Si kdo upa ugibat, koliko bodo padli mining difficulties za razne valute? Tile gox dogodki bodo gotovo posredno odvrnili vse wannabeje od rudarjenja ...

kanida ::

Koliko časa vam potrebuje KRAKEN za izplača ker čakam že 24 ur in še vedno piše PENDING

krneki0001 ::

če je večji znesek tam do 3 ali 4 dni,če je manjši pa 2 dni.
Mojih prvih 5 evrov sem dobil v 48 urah, ker sem sprobal, če si lahko na visa kartico izplačam. potem pa jurčka v štirih dneh..
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

amacar ::

Vedno v roku 24h, tudi do 200€ zneske.

MaterVola ::

Pri meni 2x 280x in 2x 270x dodata 25 € mesečno na račun. Odčitavanje števca na daljavo.

kanida ::

Izplačal sem 8.85EUR in še vedno nič...
No morda prva transkacija dle traja...Upam da bo do jutri

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kanida ()

Prvič je trajalo kar dolgo, bilo je pa okoli 70EUR. Naslednjič pa v ponedeljek zjutraj iz kraken nakazal, v sredo zjutraj sem imel na banki. (SKB)

FlyingBee ::

MaterVola je izjavil:

Pri meni 2x 280x in 2x 270x dodata 25 € mesečno na račun. Odčitavanje števca na daljavo.

v 24/7 ?

Mi je osebni bančnik na hitro razložil glede teh SEPA nakazil. Če sta banki ... ne vem kako se je izrazil točno... recimo "prijateljski" potem 24 ur (ali če označiš na položnici "nujno", kar potem tudi stane več provizije). V vsakem primeru je pa po SEPA specifikacijah z vsakim nakazilom tako, da traja en delovni dan + 1,2 dni (iz strani standardnega SEPA protokola). (Ponedeljek - sreda je povprečen in normalen čas, tako kot pri meni drugič.)

Obstaja pa še en hakeljc, da lahko temu prišteješ še 2 dni, iz raznoraznih drugih razlogov. Kakšni red flagi, kot so veliki zneski, majhni zneski, čudni zneski, kar jim pač dvigne red flag.

Na koncu je po protokolu nakazil SEPA - 2 do 4 delovnih dni.

Ko mi je razlagal, sem pregledoval in podpisoval papirje, tako da nisem bil najbolj pozoren na detajle.

bansi ::

Kateri napajalc priporočate za laufat 2x radeon 280x? Je opcija dveh 500W napajalnikov dobra?

Se že bolje splača vzeti kvaliteten 750w (če bo voltaža znižana), drugače zna biti tudi 750w premalo brez znižane voltaže, da vozi cel sistem in 2x 280x. Potem raje 850w.

Zakaj se pa 2 po 500 ne bi splačala? Sprašujem, ker jih lahko dokaj ugodno dobim.

280x? to je kot bivši 7970? Delata dve na 650w čist bp.

FlyingBee je izjavil:

MaterVola je izjavil:

Pri meni 2x 280x in 2x 270x dodata 25 EUR mesečno na račun. Odčitavanje števca na daljavo.

v 24/7 ?

Ja. Ogrevanje na off, pa stanovanje je treba na vsako uro prezračit, da ni tropska klima :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: MaterVola ()

pegasus je izjavil:

280x? to je kot bivši 7970? Delata dve na 650w čist bp.

Če je znižana voltaža potem gre skozi, 2x 250w in 150w za sistem. S tem da je efektivnost napajalnika porazna. Če kartice vlečejo 2x300w potem je problem z 650w.

Od kod ti 150w za sistem? Aja, mogoče če maš winse ...

Grem raje mal bolj na zihr, zato sprašujem, kaj je najbolj varna varianta, da mi sistema hudič ne vzame?

Proc idla na svoji najnižji frekvenci, linux teče z usb ključka, ena palčka rama, na plati ničesar aktivnega ... moja ocena je max 20w za sistem.

6151 ::

Meni porabi 80w celoten sistem v podpisu (v ohišju je pa poleg ventilatorjev za grafično in procesor 5red led 12cm in 1 red led 20cm ventilator)
3600 | 32GB | 6800 | 1+3TB

nebivedu: Očitno si ti tukaj edini resni Rudar. :) (sorry, ampak se smešno sliši.) Jaz sem včeraj eno kartico preklopil na multipool.us, na njihov port za DOGe. V 18ih urah se mi je nabralo samo 1400 DOGe, kar je premalo za 660 KH/s (WU:600), s katerim bi moral nabrati v 24 urah okoli 3000 DOGe. Na kateremu poolu imaš dobre izkušnje?

Ali kdorkoli drug. Rudarite DOGe in se vam jih nabira približno toliko, kot pravi mining kalkulator?

edit: Opazil sem za LTC, da večji kot je pool (večji kot ima hashrate), boljši (na g-m-c se mi jih nabira točno toliko, kot pravi mining kalkulator) so zaslužki.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jst ()

MaterVola je izjavil:

FlyingBee je izjavil:

MaterVola je izjavil:

Pri meni 2x 280x in 2x 270x dodata 25 EUR mesečno na račun. Odčitavanje števca na daljavo.

v 24/7 ?

Ja. Ogrevanje na off, pa stanovanje je treba na vsako uro prezračit, da ni tropska klima :)

pogrel te bo poračun, ker samo 25 eur za tole mašinerijo 24/7 rudarjenje, je smešno malo

ProGo ::

Na multipoolu počakaj 2 dni, včasih kak dan ni nič, pa je potem drugi dan za 2 dneva izplačilo.

amacar ::

Jst je izjavil:

nebivedu: Očitno si ti tukaj edini resni Rudar. :) (sorry, ampak se smešno sliši.) Jaz sem včeraj eno kartico preklopil na multipool.us, na njihov port za DOGe. V 18ih urah se mi je nabralo samo 1400 DOGe, kar je premalo za 660 KH/s (WU:600), s katerim bi moral nabrati v 24 urah okoli 3000 DOGe. Na kateremu poolu imaš dobre izkušnje?

Ali kdorkoli drug. Rudarite DOGe in se vam jih nabira približno toliko, kot pravi mining kalkulator?

edit: Opazil sem za LTC, da večji kot je pool (večji kot ima hashrate), boljši (na g-m-c se mi jih nabira točno toliko, kot pravi mining kalkulator) so zaslužki.

Na dogah nimas fiksnih nagrad na blok, temvec imas random bloke z nagradami, tako da je precej odvisno tudi od srece koliko kovancev bos dobil, kalkulatorji pa vzamejo neko povprecno vrednost. Naceloma vecji kot je pool vec blokov najde in vecja moznost je, da bo nasel blok z velikim stevilom kovancev. Sam sem uporabljal fastpool al pa dogehouse.

V 22ih urah 1600 DOGe?

Sicer sem pa verjetno rešil:

Prvo sem videl, da je bil pool down nekaj časa.

Potem pa, ko sem zvišal worker diff iz 64 (kar ONI priporočajo za 7900 kartice) na 192 (256 priporočajo za high hash 2000+ MH/s) se je po kalkulacijah potem uredilo. To nastaviš na njihovi strani. Sedaj mi piše 140 kovancev na uro, kar bi moralo biti OK.

Hayabusa ::

bansi je izjavil:

Kateri napajalc priporočate za laufat 2x radeon 280x? Je opcija dveh 500W napajalnikov dobra?

http://www.guru3d.com/articles_pages/am...
241W za eno oz 482 za dve.
Proper 650W psu je dovolj (npr xfx 650) http://www.mlacom.si/napajalniki/xfx-65... .

pegasus je izjavil:

Proc idla na svoji najnižji frekvenci, linux teče z usb ključka, ena palčka rama, na plati ničesar aktivnega ... moja ocena je max 20w za sistem.

Na elektro si izposodi merilec, mogoče boš presenečen.
Aja, v biosu se splača v tem primeru izklopiti vse nepotrebne feature.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hayabusa ()

krneki0001 ::

Pa ne samo izklopit nepotrebne zadeve, ampak tudi undervoltat procesor, frekvenco mu spustit, pa enako velja za rame in PCI vodila.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

FlyingBee je izjavil:

MaterVola je izjavil:

FlyingBee je izjavil:

MaterVola je izjavil:

v 24/7 ?

pogrel te bo poračun, ker samo 25 eur za tole mašinerijo 24/7 rudarjenje, je smešno malo

alo??? sem edini, ki mu je tole sumljivo?

Truga ::

Ja.

Njegova grafične imajo KERS, to bo to :D!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hayabusa ()

Truga je izjavil:

Ja.

bravo, potem za 4 kartice 25 EUR na mesec in si zmagal pri rudarjenju 24/7, sam da to ni možno oziroma bo neki poračun še priletel

sicer pa si lahko vsak izračuan na informativnem izračunu pri dobaviteljih in da neko x številko potem pa doda še 600W x 24x30 in razliko izračuna, če mu pride 25 EUR, potem ...

Vikking pa Jst še poročajta koliko imata dodatka na mesec

Zgodovina sprememb…

1x r9 280x. znižana voltaža, ampak zanič napajalnik (LC 650w), tako da vleče gpu na 100% in celoten sistem iz vtičnice 380w.
Rudari se cca. 14ur na dan.
Za januar, je bila višja položnica za 15€ od povprečja.

Je že nabavljen nov nap. evga 1300w, čakam še ostali potrošni material + 1 dodatna r9 280x da pride po pošti, medtem pa modificiram stalažo, ki bo nosila eno plato, dva napajalnika in 7 gpu-ju (lahko se bo pa gor spravilo 2mtb in 14 gpu-ju, pa bo dovolj razmaka za neovirano zračenje in poletni čas ne bo predstavljal večjega problema oz. pregrevanja). To je tudi končni plan investicije za letos 1mtb in 7x r9 280x.
Ko bo cel sistem montiran in inštaliram, manjkajo še samo dodatne grafe. Vendar počasi in ne vse naenkrat. Je treba prej kakšen kovanec obrnat :)

no, to je normalno, una dva pa trdita za 2x tvoje porabe in 24/7, da samo 25 EUR več plačata

Verjetno se cena lahko razlikuje tud zaradi različne moči glavne varovalke?
Pa januar je bil precej mrzel, več časa prižgane luči, črpalke za gretje... tako da ta mesec je bil zelo nehvalažen za primerjat podatke.
Mislim da bodo kakšni podatki iz marca bolj merodajni.

Pri meni je ponudnik Gen-i in se mesečno vnaša poraba. Torej ni poračuna elektrike.
Tole so moji podatki:
Varovalka: 7(3X020)
Priključna moč: 7,0
Vrsta števca: Dvotarifni
Vrsta obračuna: Enotarifni
Tarifna skupina: Gospodinjski odjem

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vikking ()

pri tebi je ok, pri unih dveh junakov ni

edi123 ::

MaterVola je izjavil:

imaš kaj navite? imam 4x 280x in čakam prvi račun :)

klko je sploh kw/h v slo? nikak se ne znajdem na elektro maribor...

FlyingBee je izjavil:

MaterVola je izjavil:

FlyingBee je izjavil:

MaterVola je izjavil:

v 24/7 ?

Preberi še enkrat, daljinsko odčitavanje števca ;)

pomisli malo in uračunaj si in izvedel boš da imaš najcenejšo elektriko v Sloveniji ... edini

Zgodovina sprememb…

Brez veze, da se nekaj preklava tu. Pač, napisal sem, kaj poganjam in koliko sem za to plačal.

OBRACUN elektricne energije za obdobje od 01.01.14 do 31.01.14 po
porabi 405 kWh Vrsta cenika: redni cenik

Elektricna energija 20,05695
Uporaba omrežja in prispevki za SODO d.o.o. 24,38640
Trošarina in dodatni prispevek 1,43775

ok, ti imaš SODO, on pa na gen i neke čudne cifre dobiva

Duncaneo ::

Kupil bi BTC, proda kdo? ZS

>pri tebi je ok, pri unih dveh junakov ni

Kaj je to tudi na mene letelo? Sem napisal, da imam v enem računalniku 3x270 in cuza 500W, 7950 pa doma v EntertainmentPC, za tega pa ne vem niti me ne zanima, koliko porabi, ker je vsa ferštekarija gor.

SODO je sistemski operater, ne ponudnik elektrike za odjemalca.

ja, pa kaj sploh bluzijo potem o teh smešnih številkah, saj ni elektrika 3 cente v Sloveniji, kako je to sploh možno

Stojansto, kaj bi ti sploh rad?

tolk poceni elektriko kot imate vi, sicer pri tebi je bolj realna situacija, saj nimaš 24 ur na dan in dokaj nizko porabo v primerjavi nebivedu ... skratka ni mi logično
««
32 / 40
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Etherum mining (rudarjenje) (strani: 1 2 3 460 61 62 63 )

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
3108505371 (114102) Jagdpanter
»

Litecoin (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Loža
747134140 (71867) -žiga-
»

Mining Biuld POMOČ (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5415371 (13729) mmzzor
»

DURS vam večine dobičkov od bitcoinov ne bo obdavčil (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Kriptovalute
17648017 (40714) Machete
»

Catcoin (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7816731 (13763) papasmrk

Več podobnih tem